Dignitas vs Tricked - Ponturi Pariuri CS:GO Pinnacle Winter Series 1 26.01.2022

CS:GO

Cota: 2.20

Adaugat de: Delcea Eduard

26 Ian 2022 10:42 357 0
Logo dignitas dignitas
Logo Tricked Tricked
VS
19:00 26 Ianuarie 2022
CS:GO Pinnacle Winter Series

Analiză și informații pentru dignitas v Tricked

Pinnacle Winter Series 1 este un turneu ce a început pe data de24 ianuarie și se termină pe data de 2 februarie. La acest concurs participă 20 echipe de pe continentul european, care se luptă între ele într-o singură grupă, pentru un premiu total de 68.000$, unde locul 1 va obține cea mai mare parte din sumă, 40.000$ și un loc la Lan Sweet LAN 2022. Cele mai importante echipe prezente la acest turneu sunt: Sprout, Dignitas, SKADE, Endpoint. Astăzi, de la ora 19:00, avem meciul dintre Dignitas și Tricked, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

dignitas: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Dignitas are un început de an 2022 foarte bun, reușind să câștige aproape toate meciurile. În meciul de debut din cadrul acestui turneu, Dignitas a trecut de sAw cu scorul de 2-1. Echipa a continuat seria bună și aseară, reușind să câștige verus kazacii de la Unique cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus sAw, Unique, 777, BIG Academy și 1 înfrângere versus BLUEJAYS. Cea mai bună hartă a celor din Dignitas în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 75%. În acest moment, Dignitas este o echipă de tier 2, fiind clasată pe locul 31 în clasamentul mondial.

Tricked: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Danezii de la Tricked au și ei un început de turneu extrem de bun, reușind să lege 2 victorii la rând versus MOUZ NXT cu scorul de 2-1 și Sprout tot cu scorul de 2-1. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus MOUZ NXT, Sprout, Finest, LookingForOrg și 1 înfrângere versus Wisla Krakow. Cea mai bună hartă a celor din Tricked în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 82.4%. În acest moment, Tricked se află pe locul 49 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe dignitas v Tricked

Cele două echipe, Dignitas și Tricked, s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct o singură dată, pe 4 aprilie 2021, când Dignitas s-a impus cu scorul de 2-0.

Cote pentru dignitas v Tricked

Având în vedere faptul că cei de la Dignitas au un lot puțin mai valoros, este destul de probabil ca și în acest meci să se impună, dar nu foarte lejer. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Harta 1 - Handicap rundă - Tricked +3.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

dignitas vs Tricked Pont: Dignitas să câștige cu scorul de 2-0

Ambele echipe au câștigat primele 2 meciuri din cadrul acestui turneu, versus echipe destul de bune pentru acest tier. Totuși, Dignitas au jucători cu o experiență mai mare, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe victorie scor corect și anume: Dignitas să câștige meciul cu scorul de 2-0, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.20.

Pont pariuri: Dignitas să câștige cu scorul de 2-0

Miza: 10/10

Cota: 2.20

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici