Dignitas vs Unique - Ponturi Pariuri CS:GO Pinnacle Winter Series 1 25.01.2022

CS:GO

Cota: 2.05

Adaugat de: Delcea Eduard

25 Ian 2022 10:41 340 0
Logo dignitas dignitas
Logo Team Unique Team Unique
VS
19:00 25 Ianuarie 2022
CS:GO Pinnacle Winter Series

Analiză și informații pentru dignitas v Team Unique

Pinnacle Winter Series 1 este un turneu ce a început pe data de24 ianuarie și se termină pe data de 2 februarie. La acest concurs participă 20 echipe de pe continentul european, care se luptă între ele într-o singură grupă, pentru un premiu total de 68.000$, unde locul 1 va obține cea mai mare parte din sumă, 40.000$ și un loc la Lan Sweet LAN 2022. Cele mai importante echipe prezente la acest turneu sunt: Sprout, Dignitas, SKADE, Endpoint. Astăzi, de la ora 19:00, avem meciul dintre Dignitas și Unique, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

dignitas: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Dignitas a reușit recent să termine turneul Malta Vibes Knockout Series 4 pe podium, reușind un loc 3, după ce au pierdut în semifinale versus Copenhagen Flames. În meciul de debut din cadrul acestui turneu, Dignitas a trecut de sAw cu scorul de 2-1. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus sAw, BLUEJAYS, 777 și 2 înfrângeri versus k23 și BLUEJAYS. Cea mai bună hartă a celor din Dignitas în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 72.7%. În acest moment, Dignitas este o echipă de tier 2, fiind clasată pe locul 32 în clasamentul mondial.

Team Unique: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Băieții din Unique au început și ei destul de bine acest turneu, câștigând meciul de debut versus turcii de la Eternal Fire cu scorul de 2-0, după un meci destul de echilibrat. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus Eternal Fire, GamerLegion, Finest, LookingForOrg și 1 înfrângere versus Endpoint. Cea mai bună hartă a celor din Unique în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 71.4%. În acest moment, echipa Unique se află pe locul 37 în clasamentul mondial, 5 locuri în spatele adversarilor de astăzi.

Statistica meciurilor directe dignitas v Team Unique

Cele două echipe, Dignitas și Unique, s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct o singură dată, pe 27 mai 2021, când Dignitas s-a impus cu scorul de 2-1.

Cote pentru dignitas v Team Unique

Având în vedere faptul că cei de la Dignitas au un lot puțin mai valoros, este destul de probabil ca în acest meci să se impună, dar nu foarte lejer. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Dignitas să câștige meciul cu scorul de 2-1, pariu ce are o cotă de 3.60.

dignitas vs Team Unique Pont: Total hărți în meci peste 2.5

Ambele echipe au câștigat primul meci disputat în cadrul acestui turneu, cele două fiind și echipe destul de apropiate ca și valoare. Astfel, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe total hărți și anume: Total hărți în meci peste 2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.05. Am ales acest pariu deoarece ambele echipe au valoarea necesară pentru a câștiga acest meci, iar cel mai probabil fiecare va reuși să câștige harta aleasă.

Pont pariuri: Total hărți în meci peste 2.5

Miza: 8/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici