Copenhagen Flames vs forZe - Ponturi Pariuri CS:GO Malta Vibes Knockout Series 5 25.01.2022

CS:GO

Cota: 2.02

Adaugat de: Delcea Eduard

25 Ian 2022 10:29 258 0
Logo Copenhagen Flames Copenhagen Flames
Logo forZe forZe
VS
20:00 25 Ianuarie 2022
CS:GO Malta Vibes Knockout Series

Analiză și informații pentru Copenhagen Flames v forZe

Malta Vibes Knockout Series 5 este un turneu ce a început pe data de 17 ianuarie și se termină pe data de 27 ianuarie. La acest concurs participă 40 echipe de pe continentul european, care se luptă între într-un singur bracket, pentru un premiu total de 50.000$. Cele mai importante echipe prezente la acest turneu sunt: k23, forZe, Copenhagen Flames, ECSTATIC, Wisla Krakow. Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre forZe și Copenhagen Flames, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Copenhagen Flames: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î Î

Cei din Copenhagen Flames au jucat un singur meci în cadrul acestui turneu până în acest moment, deoarece au fost băgați direct în bracket-ul 2, fiind o echipă invitată. Meciul a fost împotriva celor de la Young Ninjas pe care l-au câștigat cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, Copenhagen Flames are 2 victorii versus Nemiga, Young Ninjas și 3 înfrângeri versus BLUEJAYS, BLINK, K23. Cea mai bună hartă a celor din Copenhagen Flames în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 15 în clasamentul mondial.

forZe: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î Î

La fel ca adversarii lor de astăzi, cei din forZe au jucat un singur meci în cadrul acestui turneu, fiind o echipă invitată direct. Meciul a fost împotriva celor de la Entropiq Prague, pe care l-au câștigat cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, forZe are 2 victorii versus Spirit, Entropiq Prague și 3 înfrângeri versus Eternal Fire, Sprout, GamerLegion. Cea mai bună hartă a celor din forZe în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 66.7%. În acest moment, echipa se află pe locul 22 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Copenhagen Flames v forZe

Cele două echipe, Copenhagen Flames și forZe, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul de astăzi fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Copenhagen Flames v forZe

Având în vedere faptul că cei de la Copenhagen Flames au un lot puțin mai valoros, este destul de probabil ca în acest meci să se impună, dar nu așa de lejer precum în primul meci disputat. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Betano pariuri: Copenhagen Flames să câștige cu scorul de 2-1, pariu ce are o cotă de 3.35.

Copenhagen Flames vs forZe Pont: Total hărți în meci peste 2.5

Ambele echipe au câștigat destul de lejer primul meci disputat în cadrul acestui turneu, cele două fiind destul de apropiate ca și valoare. Copenhagen Flames sunt câștigatorii celei de a patra ediție a acestui turneu și un lot mai valoros, dar forZe au capacitatea necesară pentru a câștiga măcar o hartă. Astfel, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe total hărți și anume: Total hărți în meci peste 2.5, unde la Betano pariuri găsim cota de 2.02.

Pont pariuri: Total hărți în meci peste 2.5

Miza: 8/10

Cota: 2.02

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici