Share

Chaos vs MIBR - Ponturi Pariuri CS:GO Flashpoint 1 25.03.2020

CS:GO

Cota: 5.00

Adaugat de: Delcea Eduard

24 Mar 2020 16:34 170 0
Logo Chaos
Logo MIBR
Chaos
MIBR
VS
00:00 25 Martie 2020
eSports

Analiză și informații pentru Chaos v MIBR

Din data de 13 martie 2020 a început turneul de Counter-Strike Global:Offensive numit Flashpoint, acesta desfășurându-se până în data de 19 Aprilie 2020. Turneul are loc în Los Angeles, iar cele 12 echipe prezente la această competiție se vor lupta pentru un premiu total de 1.000.000$. Este primul turneu cu acest premiu la care nu sunt prezente echipele din Top 10 în ierarhia mondială. Astăzi, de la ora 00:00, are loc meciul dintre Chaos si MIBR și avem un pont de la această confruntare.

Chaos: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Ca și adversarii lor de astăzi, și americanii de la Chaos au suferit mai multe schimbări de echipă în ultimul timp. Ultima schimbare a avut loc chiar în luna martie, când în locul jucătorului ben1337 a intrat SicK. Până la această schimbare, Chaos aveau 17 victorii și 10 înfrângeri. Cel mai bun jucător este englezul smooya, care este totodată și sniperul echipei. Din păcate, acesta nu va juca în acest meci, el având probleme cu viza, în locul lui jucând Voltage, de la echipa Triumph. În ultimele 5 meciuri disputate, americanii au 2 victorii împotriva Gen.G (scor 2-0) și Mythic (scor 2-0). Cele 3 înfrângeri sunt împotriva echipelor Triumph (scor 16-8), TeamOne (scor 2-1) și Recon 5 (unde cei de la Chaos au dat forfait). Cea mai bună hartă a lor este Mirage, unde au o rată de câștig de 87.5%.

MIBR: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

În ultimele 6 luni de zile, brazilienii de la MIBR au tot încercat diferite schimbări în echipă, schimbând mai mulți jucători în acest timp. Ultima schimbare de line-up a avut loc în Ianuarie 2020, atunci când în echipă a intrat argentinianul meyern. De la ultima schimbare, aceștia au reușit 20 victorii și 23 înfrângeri, o statistica foarte slabă ținând cont că acum 2 ani cei de la MIBR erau considerați cea mai bună echipă din lume. În ultimele 5 meciuri disputate, brazilienii și-au mai revenit puțin, aceștia având 3 victorii împotriva Gen.G (scor 2-0), Envy (scor 2-0) și ENCE (scor 2-1). Cele 2 înfrângeri sunt împotriva celor de la Chaos (scor 2-0) și Complexity (scor 2-0). Cel mai bun jucător al lor de când cu aceste schimbări este kNgV-, care are o medie de K/D de 1.03. Brazilienii au căzut mult și în clasamentul mondial, aceștia fiind acum pe locul 25. 

Statistica meciurilor directe Chaos v MIBR

Cele două echipe s-au întâlnit până acum o singură dată, tot în cadrul turneului Flashpoint, unde Chaos au câștigat fără drept de apel cu scorul de 2-0.

Cote pentru Chaos v MIBR

Chiar dacă echipa MIBR rămâne cu palmaresul și este cotată ca și favorită clară în acest meci, americanii de la Chaos au format o echipă cu jucători foarte buni care pot câștiga acest meci, mai ales că aceștia au o formă de moment mult mai bună ca a brazilienilor. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu: Handicap rundă harta 1, Chaos Esports Club +2.5, unde Unibet oferă o cotă de 1.90.

Pont Chaos vs MIBR Pont: Chaos să câștige meciul cu scorul de 2-1

Ambele echipe au suferit schimbări importante de line-up în ultimul timp, iar cei de la Chaos vor juca cu un stand-in în locul celui mai bun jucător al lor. Din acest motiv, meciul va fi unul destul de echilibrat, în care fiecare echipă își va dori victoria pentru a obține locul 1 în grupă și astfel să aibă un traseu mai ușor în turneu. Astfel, pentru meciul din această seară, am ales următorul pont: Chaos să câștige meciul cu scorul de 2-1, unde Unibet oferă o cotă de 5.

Pont pariuri: Chaos să câștige meciul cu scorul de 2-1

Miza: 5/10

Cota: 5.00

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

7

Castigate:

3

Pierdute:

3

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici