1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. BIG vs Sinners - Ponturi Pariuri ESEA Premier Advanced 23.06.2021

BIG vs Sinners - Ponturi Pariuri ESEA Premier Advanced 23.06.2021

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2021-06-23 11:43:00

eSports

23 Iunie 2021, 20:00

BIG

BIG

versus
Sinners

Sinners

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru BIG v Sinners

ESEA Premier Season 37 Europe este un turneu online, ce a început pe data de 4 mai 2021. La acest turneu sunt prezente 18 echipe de pe continental European, împărțite în 2 grupe a câte 9 echipe, unde primele 4 clasate se califică mai departe în play-off. Echipele calificate sunt: forZe, BLINK, LDLC, BIG, Sinners, AGO, Sangal și GamerLegion. Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre BIG și Sinners, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

BIG: Forma echipei, știri și statistici

Nemții de la BIG nu mai sunt atât de constanți în joc ca acum 1 an de zile, având meciuri în care domină adversari mult mai puternici și meciuri în care pierd inexplicabil cu echipe mult mai slab cotate. Ultimul lor rezultat bun a fost în aprilie, atunci când au câștigat turneul FunSpark ULTI 2020 Europe. În meciul de aseară, versus Sangal, băieții din BIG au câștigat cu scorul de 2-1. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Sangal, G2, Alternate Attax și 2 înfrângeri versus NiP și Natus Vincere. Cea mai bună hartă a celor din BIG în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 84.6%. În acest moment, echipa se află pe locul 9 în clasamentul mondial al echipelor.

Sinners: Forma echipei, știri și statistici

Despre Sinners nu putem să spunem prea multe, deoarece echipa nu a participat până acum la turnee importante, de tier 1. Totuși, în această echipă îl găsim pe legendarul jucător ceh, oskar, fost jucător la mousesports, HellRaisers și Sprout. În meciul de aseară, din sferturile de finală, Sinners au trecut de Blink cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus BLINK, Entropiq Prague, Enterprise și 2 înfrângeri versus Lyngby Vikings și Izako Boars. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde are un procentaj de câștig de 75%. În acest moment, cehii de la Sinners se află pe locul 36 în clasamentul mondial al echipelor, mult sub adversarii lor de astăzi.

Statistica meciurilor directe BIG v Sinners

Cele două echipe, BIG și Sinners, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru BIG v Sinners

Având în vedere faptul că BIG este echipa mai bună din acest duel și care nu ar trebui să aibe probleme în a-și asigura această victrie, este destul de probabil ca meciul să se termine pe 2 hărți. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la 888sport: BIG să câștige meciul cu scorul de 2-0, pariu ce are o cotă de 2.20.

BIG vs Sinners Pont: Harta 1 - Handicap Rundă - BIG -3.5

BIG sunt fără dar și poate echipa favorită în duelul din această seară, având în componență jucători mult mai valoroși și o echipă stabilă, ce joacă împreuna de un an de zile. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe victorie la handicap de rundă și anume: harta 1 – handicap rundă – BIG -3.5, unde la 888sport găsim cota de 1.85. Am ales acest pariu deoarece este destul de improbabil ca o echipă precum Sinners, inferioară ca și nivel de joc, să pună prea mari probleme unei echipe cu experiență.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici