BIG vs NiP - Ponturi Pariuri CS:GO BLAST Premier Spring Groups 2022 28.01.2022

CS:GO

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

28 Ian 2022 09:49 280 0
Logo BIG BIG
Logo NiP NiP
VS
17:00 28 Ianuarie 2022
CS:GO BLAST Premier Spring

Analiză și informații pentru BIG v NiP

BLAST Premier Spring Groups 2022 începe astăzi, 28 ianuarie 2022 și se va termina pe data de 6 februarie 2022. La acest turneu participă 12 echipe de pe continentul european, care se vor lupta inițial în grupe double-bracket, ca mai apoi, în play-off, să treacă la single-elimination bracket. Premiul total este de 177.500$, cele mai importante premii fiind: locul 1-3 - 27.500$ și loc la Spring Final, locul 4-6 - 17.500$ și loc la Spring Final. Astăzi, de la ora 17:00, avem meciul dintre BIG și NiP, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

BIG: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Chiar dacă au obținut recent un loc 3 la turneul Funspark ULTI 2021 Finals, cei din BIG nu par să-și fi revenit complet, jocul lor fiind destul de inconstant. Echipa a suferit o schimbare în această pauză de iarnă, în locul lui gade venind faveN de la Sprout. În ultimele 5 meciuri disputate, BIG are 2 victorii versus k23, fnatic și 3 înfrângeri versus Entropiq, Gambit și fnatic. Cea mai bună hartă a celor din BIG în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 66.7%. În acest moment, BIG se află pe locul 13 în clasamentul mondial.

NiP: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

dev1ce are din nou probleme de sănătate și va lipsi din lineup-ul echipei cel puțin 1 lună de zile. Înainte de asta, echipa reușise o clasare extrem de bună (locul 2) la ultimul turneu Major al anului, IEM Winter 2021. Cel care în înlocuiește pe dev1ce în acest moment este phzy, venind de la Young Ninjas. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 2 victorii versus G2, GODSENT și 3 înfrângeri versus Astralis, G2, Vitality. Cea mai bună hartă a celor din NiP în ultimele 3 luni de zile jucate este Ancient, unde au un procentaj de câștig de 66.7%. În acest moment, echipa se află pe locul 7 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe BIG v NiP

Cele două echipe, BIG și NiP, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct de la aceste schimbări de lineup, meciul din această dupamiază fiind primul dintre cele două.

Cote pentru BIG v NiP

Având în vedere forma de moment a celor două echipe, este foarte probabil ca meciul să fie unul destul de echilibrat, echipele fiind foarte apropiate ca și valoare în acest moment. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde - peste 26.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

BIG vs NiP Pont: Total Kills - syrsoN peste 17.5

Ambele echipe au suferit o schimbare de lineup, iar ambele echipe au o formă de moment destul de slabă. Astfel, ne așteptăm la un meci echilibrat între cele două, cu multe runde jucate. Din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe kills și anume: Total Kills - syrsoN peste 17.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.75.

Pont pariuri: Total Kills - syrsoN peste 17.5

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici