1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. BIG Academy vs Fnatic Rising - Ponturi Pariuri WePlay Academy Season 1 22.07.2021

BIG Academy vs Fnatic Rising - Ponturi Pariuri WePlay Academy Season 1 22.07.2021

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2021-07-22 11:18:00

eSports

22 Iulie 2021, 20:00

BIG

BIG

versus
Fnatic

Fnatic

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru BIG v Fnatic

WePlay Academy League Season 1 este un turneu online, pentru 8 echipe de juniori ale unora dintre cele mai bune echipe ale lumii. Echipele participante la acest turneu sunt: NaVi, Young Ninjas, mouz NXT, BIG, Astralis, VP.Prodigy, fnatic și FURIA. Cele 8 echipe se vor duela între ele într-o grupă de 8 echipe, unde primele 4 clasate vor primi loc la turneul final (ce se va desfășura pe LAN). Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre fnatic Rising și BIG Academy iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm noi să fie verde.

BIG: Forma echipei, știri și statistici

Echipa BIG Academy a fost formată înaintea acestui turneu, din jucători ce nu au mai făcut parte din scena profesinistă de CS:GO. Jucătorii par să se înteleagă foarte bine încă de la început, ei reușind în meciul de debut un rezultat destul de mare pentru o echipă nou formată: au câștigat versus Natus Vincere Junior cu scorul de 16-6, Natus Vincere Junior fiind o echipă destul de veche și cu jucători tineri foarte buni, ca mai apoi să câștige și versus Astralis Talent și mouz NXT. Cea mai bună hartă a celor din BIG Academy este Mirage, unde au un prcentaj de câștig de 100%, fiind singura hartă jucată de la înființare și până acum. În acest moment, echipa nu are o poziție în clasamentul mondial al echipelor, un update urmând a fi făcut după acest turneu.

Fnatic: Forma echipei, știri și statistici

Fnatic Rising și-a anunțat componența echipei cu 5 ore înainte de debutul în cadrul acestui turneu, formând o echipă internațională, din tineri cu potential. În această echipă îl regăsim și pe românul regali, care joacă alături de prosus (Germania), kst (Portugalia), Peppzor și Kevve (Suedia). În cele 3 meciuri disputate în cadrul acestui turneu, Fnatic Rising a reușit 2 victorii versus VP.Prodigy, FURIA Academy și a pierdut versus mouz NXT. Cea mai bună hartă a echipei în aceste 3 meciuri jucate este Inferno, unde are un procentaj de câștig de 100%.

Statistica meciurilor directe BIG v Fnatic

Cele două echipe, BIG Academy și Fnatic Rising, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru BIG v Fnatic

Chiar dacă ambele echipe s-au format acum câteva zile, jucătorii sunt unii cu potențial și în cele trei meciuri disputate s-au bătut de la la egal la egal cu echipe ce au un line-up stabil de ceva timp. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Meciul să intre în prelungiri – DA, pariu ce are o cotă de 8.50.

BIG vs Fnatic Pont: Total runde în meci peste 26.5

Deși echipe nou înființate, BIG Academy și Fnatic Rising au câștigat ambele versus echipe mai vechi, închegate și cu mai multe meciuri la activ. Din această cauză, este foarte probabil ca meciul din această seară să fie unul destul de echilibrat, cu multe runde jucate. Astfel, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe totalul de runde care se vor juca pe hartă, iar la Unibet pariuri sportive am găsit acest pariu: Total runde în meci peste 26.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici