Share

BIG Academy vs Astralis Talent - Ponturi Pariuri WePlay Academy League Season 1 20.07.2021

CS:GO

Cota: 1.75

Adaugat de: Delcea Eduard

20 Iul 2021 11:11 275 0
Logo BIG BIG
Logo Astralis Astralis
VS
21:00 20 Iulie 2021
eSports

Analiză și informații pentru BIG v Astralis

WePlay Academy League Season 1 este un turneu online, pentru 8 echipe de juniori ale unora dintre cele mai bune echipe ale lumii. Echipele participante la acest turneu sunt: NaVi, Young Ninjas, mouz NXT, BIG, Astralis, VP.Prodigy, fnatic și FURIA. Cele 8 echipe se vor duela între ele într-o grupă de 8 echipe, unde primele 4 clasate vor primi loc la turneul final (ce se va desfășura pe LAN). Astăzi, de la ora 21:00, avem meciul dintre academia Astralis și academia BIG, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm noi să fie verde.

BIG: Forma echipei, știri și statistici

V

Echipa BIG Academy a fost formată înaintea acestui turneu, din jucători ce nu au mai făcut parte din scena profesinistă de CS:GO. Jucătorii par să se înteleagă foarte bine încă de la început, ei reușind ieri seară un rezultat destul de mare pentru o echipă nou formată: au câștigat versus Natus Vincere Junior cu scorul de 16-6, Natus Vincere Junior fiind o echipă destul de veche și cu jucători tineri foarte buni. Cea mai bună hartă a celor din BIG Academy este Mirage, unde au un prcentaj de câștig de 100%, fiind singura hartă jucată de la înființare și până acum. În acest moment, echipa nu are o poziție în clasamentul mondial al echipelor, un update urmând a fi făcut după acest turneu.

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Academia de junior a celor de la Astralis nu merge atât de bine precum sperau în acest moment, echipa având o serie de 8 meciuri consecutive fără victorie. Echipa a înregistrat rezultate foarte proaste și la diferite turnee de calificare pentru alte turnee de tier 2. Astralis Talent este alcătuită din următorii jucători, necunoscuți scenei de CS:GO: vester, Altekz, Void, vigg0, Gnoffe. Ieri, în meciul de debut din cadrul acestui turneu, au pierdut versus brazilienii de la FURIA Academy cu scorul de 16-10. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are doar înfrângeri versus Lyngby Vikings, Nordavind, MASONIC, hREDS și FURIA Academy. Harta pe care băieții din Astralis Talent au avut cele mai bune rezultate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de doar 40%. Echipa se află în acest moment pe locul 232 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe BIG v Astralis

Cele două echipe, BIG Academy și Astralis Talent, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru BIG v Astralis

Având în vedere faptul că Astralis Talent este într-o formă de moment extrem de proastă, este destul de improbabil că vor reuși să câștige acest meci. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu pe care îl găsim tot la Unibet pariuri sportive: BIG Academy să câștige meciul, pariu ce are o cotă de 1.72.

BIG vs Astralis Pont: Meci - Handicap rundă - BIG +2.5

Deși teoretic Astralis Talent a fost una dintre echipele favorite pentru Top 4 în cadrul acestui turneu, datorită jocului extrem de slab prestat în ultima perioadă, vor tremura destul de serios pentru a merge mai departe, având în față echipe bune (NaVi Junior, VP.Prodigy, Fnatic Rising). Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe handicap rundă și anume: Meci – Handicap rundă – BIG Academy +2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.75.

Pont pariuri: Meci - Handicap rundă - BIG +2.5

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

19

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici