Share

Astralis vs Virtus.pro - Ponturi Pariuri IEM Katowice 2021 26.02.2021

CS:GO

Cota: 1.72

Adaugat de: Delcea Eduard

26 Feb 2021 11:57 239 0
Logo Astralis
Logo VirtusPro
Astralis
VirtusPro
VS
19:30 26 Februarie 2021
eSports

Analiză și informații pentru Astralis v VirtusPro

Primul turneu Major din acest an începe astăzi (18 februarie) și se termină pe data de 28 februarie. La acest concurs sunt prezente 16 echipe de pe teritoriul european, care se vor lupta între ele în sistem Upper/Lower-bracket pentru un premiu total de 972.000$, unde locul 1 obține 400.000$, locul 2 – 180.000$, locul 3-4 – 80.000$. Turneul a ajuns în faza sferturilor de finală, iar astăzi, de la ora 19:30, avem meciul dintre Virtus.pro și Astralis. La finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Danezii de la Astralis au început cum nu se poate mai bine anul 2021, cu un loc 2 la turneul BLAST Premier Global Final 2020. Acolo au jucat finala cu Natus Vincere, care i-au învins cu scorul de 2-0. În debutul acestui turneu, Astralis au trecut de mousesports cu 2-0, ca mai apoi să câștige și versus Evil Geniuses tot cu scorul de 2-0. Surpriza a venit în finala upper-bracket, când echipa a pierdut versus Spirit, o echipă mai slab cotată, cu scorul de 2-1. În ultimele 5 meciuri disputate, Astralis au 3 victorii versus Evil Geniuses, mousesports, OG și 2 înfrângeri versus Spirit și BIG. Cea mai bună hartă a lor în ultimele 3 luni jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 73.3%.

VirtusPro: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Virtus.Pro au avut o pauză competițională liniștită, echipa păstrând lineup-ul echipei intact. Aceștia au început anul 2021 foarte bine, ocupând locul 1 la turneul cs_summit 7. De altfel, echipa se află pe o pantă ascendentă, în ultimele 5 meciuri disputate având 4 victorii versus FURIA, Vitality, Ninjas in Pijamas, Renegades și 1 înfrângere versus Natus Vincere. Cea mai bună hartă a celor din Virtus.pro în ultimele 3 luni jucate este Inferno, unde au un procentaj de câștig de 81.8%. Niciun jucător din cadrul acestei echipe a nu a prins Top 20 al jucătorilor, clasament alcătuit de HLTV.org. Cel mai în formă jucător din Virtus.pro în acest moment este Jame, care are o medie de kills/deaths de 1.38. În acest moment, echipa se află pe locul 6 în clasamentul mondial, sub adversarii lor de astăzi, care se află pe locul 1.

Statistica meciurilor directe Astralis v VirtusPro

Statistica meciurilor directe nu este foarte relevantă, deoarece, ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit a fost în anul 2019, iar atunci aveau jucători diferiți în componența echipei. 

Cote pentru Astralis v VirtusPro

În meciul din această seară întâlnim două echipe foarte bune, cu doi sniperi spectaculoși (Jame și dev1ce), care sunt capabile să bată orice echipă. Pe lângă pontul principal oferit, la acest meci vă propunem și următorul pariu găsit la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.05.

Astralis vs VirtusPro Pont: Harta 1 - Jame peste 18.5 kills

Meciul din această seară ne aduce față în față două echipe ce joacă foarte bine în acest moment. Chiar dacă Astralis sunt considerați favoriți, este foarte probabil ca meciul să fie unul extrem de echilibrat, având în vedere faptul că Virtus.pro s-au ridicat destul de mult în ultima perioadă. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 - Jame peste 18.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.72. Am ales acest pariu deoarece Jame este fără dar și poate cel mai bun jucător din Virtus.pro, fiind capabil să tragă întreaga echipă după el într-o zi bună.

Pont pariuri: Harta 1 - Jame peste 18.5 kills

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

3

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici