Astralis vs Team Vitality - Ponturi Pariuri BLAST Premier Fall Finals 2021 28.11.2021

CS:GO

Cota: 8.00

Adaugat de: Delcea Eduard

28 Noi 2021 06:42 471 0
Logo Astralis Astralis
Logo Team Vitality Team Vitality
VS
16:30 28 Noiembrie 2021
eSports

Analiză și informații pentru Astralis v Team Vitality

BLAST Premier Fall Final 2021 este un turneu lan ce se desfășoară în capitala Danemarcei, Copenhaga. În cadrul acestei competiții, 8 echipe de tier 1 se vor duela în sistem upper/lower-bracket pentru un premiu total de 425.000$ și 1 loc la turneul BLAST Premier World Final 2021. Locul 1 obține aici 225.000$, locul 2 - 85.000$, locul 3 - 40.000$, locul 4 - 25.000$, locul 5-6 - 15.000$ și locul 7-8 - 10.000$. Astăzi, de la ora 16:30, avem meciul dintre Astralis și Team Vitality, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Astralis a trecut printr-o nouă schimbare de lineup, dupreeh și Bubzkji fiind trecuți pe lista de transfer, în locul lor venind blameF și k0nfig, 2 jucători extrem de buni de la Complexity. Echipa era într-o formă extrem de proastă, departe de echipa ce reușea să domine scena de CS:GO. În meciul de debut din cadrul acestui turneu, Astralis au trecut de NiP cu scorul de 2-0, ca mai apoi să piardă versus Team Vitality cu scorul de 2-1. În lower-bracket, echipa a câștigat versus FaZe și Heroic pentru a ajunge în finala lower-bracket. În ultimele 5 meciuri disputate, Astralis are 3 victorii versus Heroic, FaZe, NiP și 2 înfrângeri versus Vitality. Cea mai bună hartă a celor din Astralis în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 100%.

Team Vitality: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Francezii de la Team Vitality au ajuns în finala upper-bracket după ce au trecut de americanii de la Team Liquid cu scorul de 2-0 și de danezii de la Astralis cu scorul de 2-1, ca mai apoi să piardă versus Natus Vincere cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Astralis, Liquid, Entropiq și 2 înfrângeri versus Natus Vincere. Cea mai bună hartă a celor din Team Vitality în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 77.8%. În acest moment, echipa se află pe locul 5 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Astralis v Team Vitality

Cele două echipe, Astralis și Heroic, s-au întâlnit ultima oară tot în cadrul acestui turneu, când Vitality a câștigat cu scorul de 2-1 după un meci extrem de echilibrat.

Cote pentru Astralis v Team Vitality

Având în vedere forma de moment a celor două echipe, este destul de probabil ca meciul să fie unul echilibrat, cu multe runde jucate. Din această cauză, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Harta 1 - Total Kills - ZywOo peste 20.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

Astralis vs Team Vitality Pont: Harta 1 - Să intre în prelungiri - DA

După ce s-au întâlnit în semifinala upper-bracket, cele două echipe se întâlnesc și în finala lower-bracket, unde luptă pentru un loc în marea finală. Ambele echipe au jucat destul de bine în cadrul acestui turneu și sunt apropiate ca și valoare, iar din această cauză, pentru acest meci am ales un pariu mai îndrăzneț și anume: Harta 1 - Peste 33,5 runde, adică meciul să intre în prelungiri unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 8.

Pont pariuri: Harta 1 - Să intre în prelungiri - DA

Miza: 8/10

Cota: 8.00

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici