1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Liquid vs Astralis

Liquid vs Astralis - Ponturi Pariuri CS2 CCT Global Finals 2024 22.05.2024

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2024-05-22 00:40:00

CS2 CCT Global Finals 2024

22 Mai 2024, 13:30

Astralis

Astralis

versus
Liquid

Liquid

2.95

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Astralis v Liquid

CCT Global Finals 2024 este un alt turneu mare ce are loc în această lună. Turneul se desfășoară de pe data de 16 mai și va ține până pe data de 23 mai. Turneul se desfășoară exclusiv online, iar cele 16 echipe prezente sunt împărțite în 4 grupe a câte 4 echipe, din care vor merge mai departe în playoff primele două clasate în fiecare grupă. CCT Global Finals 2024 are un premiu total de 500.000$. Pe data de 22 mai, de la ora 13:30, avem meciul dintre Astralis și Liquid, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

Astralis a terminat grupa D a acestui turneu pe primul loc, câștigând cele două meciuri disputate versus BIG și BetBoom fără emoții, scor 2-0.

În sferturile de finală, echipa a jucat versus Aurora, dar meciul a fost unul destul de echilibrat, victoria fiind cu scorul de 2-1.

În ultimele 5 meciuri disputate, Astralis are 4 victorii versus Liquid, BIG, BetBoom, Aurora și 1 înfrângere versus Vitality.

Cea mai bună hartă a celor din Astralis în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, hartă pe care au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 7 în clasamentul mondial.

Echipa are următorul lineup: dev1ce, stavn, br0, jabbi și Staehr.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Liquid: Forma echipei, știri și statistici

Liquid a terminat grupa C a acestui turneu pe primul loc, după ce a reușit să câștige fără prea mari probleme cele două meciuri disputate. Victoriile au fost versus OG cu scorul de 2-1 și versus AMKAL cu scorul de 2-0.

În sferturile de finală, echipa a jucat din nou extrem de bine, câștigând versus ENCE cu scorul de 2-0.

În ultimele 5 meciuri disputate, Liquid are 4 victorii versus FlyQuest, OG, AMKAL, ENCE și 1 înfrângere versus Astralis.

Cea mai bună hartă a celor din Liquid în ultimele 3 luni de zile jucate este Inferno, hartă pe care au un procentaj de câștig de 78.6%.

În acest moment, echipa se află pe locul 11 în clasamentul mondial.

Echipa are următorul lineup: cadiaN, NAF, Twistzz, YEKINDAR și skullz.

Statistica meciurilor directe Astralis v Liquid

Cele două echipe, Liquid și Astralis, s-au întâlnit ultima oară pe data de 10 mai, atunci când Astralis s-a impus cu scorul de 2-0.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Astralis v Liquid

Având în vedere forma de moment a celor două echipe în cadrul acestui turneu, este foarte probabil ca meciul să fie unul echilibrat, cu multe runde jucate. Astfel, pentru acest meci, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Harta 1 – Total Runde – Peste 20.5, pariu ce are o cotă de 1.58.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Astralis vs Liquid Pont: Astralis să câștige meciul cu scorul de 2-1

Liquid și Astralis au jucat foarte bine în cadrul acestui turneu, având un parcurs oarecum asemănător. Totuși, Astralis pare echipa mai bună din acest duel, device făcând o treabă de excepție în rolul de ingame leader. Ne așteptăm la un meci echilibrat între cele două, dar cu Astralis învingătoare. Astfel, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe victorie la scor corect și anume: Astralis să câștige meciul cu scorul de 2-1, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.95.

Miza: 6/10
Cota: 2.95
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici