Share

Astralis vs Gambit - Ponturi Pariuri ESL Pro League Season 13 08.04.2021

CS:GO

Cota: 1.85

Adaugat de: Delcea Eduard

08 Apr 2021 12:01 349 0
Logo Astralis
Logo Gambit
Astralis
Gambit
VS
20:00 08 Aprilie 2021
eSports

Analiză și informații pentru Astralis v Gambit

ESL Pro League Season 13 este un turneu online pentru cele mai bune 24 echipe din Europa. Acestea se vor înfrunta de pe data de 8 martie până pe data de 11 aprilie pentru un premiu total de 750.000$, unde locul 1 va câștiga 175.000$, iar locul 2 va lua 60.000$. Echipele sunt împărțite în 4 grupe a câte 6 echipe, iar cele mai bune 3 echipe din fiecare grupă va avansa în faza playoff-urilor. Turneul a ajuns în faza playoff-urilor, iar astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre Astralis și Gambit, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Danezii de la Astralis au mers foarte bine în cadrul acestui turneu. Făcând parte din grupa D a turneului ESL Pro League Season 13, alături de echipe precum Liquid, Virtus.pro, Endpoint, fnatic, Evil Geniuses, echipa a terminat pe locul 1 cu 4 victorii și 1 înfrângere, acumulând în total 12 puncte. În ultimele 5 meciuri disputate, Astralis are 4 victorii versus fnatic, Endpoint, Virtus.pro, Liquid și 1 înfrângere versus Evil Geniuses. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile este Vertigo, unde are un procentaj de câștig de 80%. În acest moment, Astralis este pe locul 2 în clasamentul mondial al echipelor.

Gambit: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Rușii de la Gambit au mers și mai bine față de adversarii lor de astăzi. În grupa C a turneului ESL Pro League Season 13, echipa a terminat pe locul 1 cu maximul de puncte acumulate, 15 la număr, după 5 victorii. În ultimele 5 meciuri disputate, Gambit are tot atâtea victorii versus HAVU, Spirit, Wisla Krakow, FURIA, TeamOne. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni jucate este aceeași hartă ca și a adversarilor, Vertigo, unde are un procentaj de câștig de 91.7%. În acest moment, echipa se află pe locul 3 în clasamentul mondial al echipelor.

Statistica meciurilor directe Astralis v Gambit

Cele două echipe, Gambit și Astralis, s-au mai întâlnit o singură dată, pe 4 decembrie 2020, atunci când Astralis s-au impus cu scorul de 2-0 (16-12 și 16-9), în cadrul turneului Dreamhack Masters Winter 2020 Europe.

Cote pentru Astralis v Gambit

Fiind un meci între două echipe ce au jucători ce sunt oarecum apropiați ca și valoare, este destul de probabil ca fiecare dintre cele două echipe să-și câștige harta aleasă. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu găsit la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.05.

Astralis vs Gambit Pont: Harta 1 - dev1ce peste 19.5 kills

În meciul din această seară întâlnim două echipe ce au mers extrem de bine în ultima perioadă și care sunt apropiate ca și valoare. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 – Total Kills – dev1ce (astralis) peste 19.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.85. Am ales acest pariu deoarece dev1ce este cel mai bun jucător al echipei, capabil să tragă întreaga echipă după el într-o zi bună, el reușind mai de fiecare dată peste 16 kills per hartă jucată. În ultimele 2 meciuri jucate, acesta a fost un adevărat monstru, reușind performanțe exceptionale (peste 34 kills pe o hartă jucată).

Pont pariuri: Harta 1 - dev1ce peste 19.5 kills

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

12

Castigate:

7

Pierdute:

5

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici