Share

Astralis Talent vs FURIA Academy - Ponturi Pariuri WePlay Academy League Season 1 19.07.2021

CS:GO

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

19 Iul 2021 13:06 217 0
Logo Astralis Astralis
Logo Furia Furia
VS
21:00 19 Iulie 2021
eSports

Analiză și informații pentru Astralis v Furia

WePlay Academy League Season 1 este un turneu online, pentru 8 echipe de juniori ale unora dintre cele mai bune echipe ale lumii. Echipele participante la acest turneu sunt: NaVi, Young Ninjas, mouz NXT, BIG, Astralis, VP.Prodigy, fnatic și FURIA. Cele 8 echipe se vor duela între ele într-o grupă de 8 echipe, unde primele 4 clasate vor primi loc la turneul final (ce se va desfășura pe LAN). Astăzi, de la ora 21:00, avem meciul dintre academia Astralis și academia FURIA, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm noi să fie verde.

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Academia de junior a celor de la Astralis nu merge atât de bine precum sperau în acest moment, echipa având o serie de 7 meciuri consecutive fără victorie. Echipa a înregistrat rezultate foarte proaste și la diferite turnee de calificare pentru alte turnee de tier 2. Astralis Talent este alcătuită din următorii jucători, necunoscuți scenei de CS:GO: vester, Altekz, Void, vigg0, Gnoffe. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are doar înfrângeri versus Lyngby Vikings, Nordavind, MASONIC, hREDS și Copenhagen Flames. Harta pe care băieții din Astralis Talent au avut cele mai bune rezultate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de doar 40%. Echipa se află în acest moment pe locul 232 în clasamentul mondial.

Furia: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Academia celor din FURIA a reușit să aibe până acum 2 rezultate bune pe plan local, un loc 3 în cadrul turneului Liga Gamers Club 2021 Serie A June Cup și locul 1 la Logitech G Challenge 2020 Brazil. Chiar dacă echipa este formată din tineri fără experiență, aceștia au reușit să câștige meciuri împotriva unor echipe cunoscute în Brazilia: au câștigat versus Bravos cu scorul de 2-1, SWS cu scorul de 2-0, Santos cu scorul de 16-8. În ultimele 5 meciuri disputate, FURIA Academy are 1 victorie versus Bravos și 4 înfrângeri versus DETONA, REhl, Bravos și Paqueta. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 75%. Echipa se află în acest moment pe locul 132 în clasamentul mondial al echipelor.

Statistica meciurilor directe Astralis v Furia

Cele două echipe, FURIA Academy și Astralis Talent, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Astralis v Furia

Având în vedere faptul că Astralis Talent este într-o formă de moment extrem de proastă, este destul de improbabil că vor reuși să câștige acest meci. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu pe care îl găsim tot la Unibet pariuri sportive: FURIA Academy să câștige meciul, pariu ce are o cotă de 2.10.

Astralis vs Furia Pont: Handicap Rundă - FURIA Academy +2.5

Deși Astralis Talent este favorită la casele de pariuri, nimic nu îi recomandă a fi favoriți, deoarece au înregistrat rezultate destul de slabe și care nu au reușit nimic notabil în ultimele luni de zile, pe când FURIA Academy au reușit câteva rezultate foarte bune versus echipe decente (de seniori) din Brazilia. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe handicap rundă și anume: FURIA Academy +2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.80.

Pont pariuri: Handicap Rundă - FURIA Academy +2.5

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

19

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici