Share

Cota 2

Vezi aici cota 2 de azi! În fiecare zi îți oferim pe un singur bilet cele mai bune ponturi la pariuri sportive prin care îți poți dubla suma pariată! Nu toate zilele vor aduce profit la pariuri sportive, și asta pentru că nu există o cotă 2 sigură! Însă îți putem promite că vom face eforturi pentru a obține rezultate cât mai bune pe termen lung și pentru a fi pe plus cu cota 2 la pariuri atunci când tragem linie!

Cota 2

15 Iulie 2020
18:30
UTA Arad Petrolul Ploiesti
Fotbal România - Liga 2
-1 handicap asiatic UTA

Cota Medie

1.94

Statistici

Profit

Ce este Cota 2 zilnică și cum alegem ponturile pentru bilet?

Proiectul Cota 2 este un bilet de pariuri sportive format din 1-3 ponturi recomandate în respectiva zi de tipsterii PariuriX. Sunt alese pronosticurile cu cea mai mare încredere din rândul celor propuse în secțiunea de ponturi, astfel încât să obținem o cotă totală în jurul valorii de 2.00 care să aibă o șansă de câștig cât mai mare.

Evident, nu există o cotă 2 sigură. Ca orice alți parior, și tipsterii noștri au zile mai proaste în care nu sunt suficient de inspirați. Însă ce îi deosebește pe ei de pariorii de rând este faptul că reușesc să fie profitabili pe termen lung, lucru care se poate observa consultând fereastra de statistici din această secțiune.  Astfel, chiar dacă cota 2 azi este pierdută, nu este o tragedie pentru că reușim să compensăm în perioada care va să vină! Din acest motiv cota de 2 zilnică este unul dintre cele mai de succes proiecte PariuriX, și merită să îl urmărești cu regularitate. Poți face acest lucru foarte simplu apăsând pe butonul ”Urmărește” din colțul dreapta sus a acestei pagini.

 

Strategii pariuri cotă 2 cu care să îți crești șansele de câștig

Indiferent că joci cota 2 zilnică propusă de tipsterii PariuriX  sau îți formezi singur bilete de cotă 2, sunt câteva strategii de pariuri sportive pe care le poți testa pentru a îți spori șansele de câștig și pentru a fi profitabil pe termen lung. De exemplu ai putea folosi Martingale, o strategie ce constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierzător. Astfel un singur bilet cotă 2 câștigat ar compensa cât pentru precedentele bilete pierdute și ar aduce și profit, atâta timp cât nu pierzi întreaga bancă. Dar aici trebuie să fii extrem de precaut. De-a lungul timpului am avut serii și de 10 pariuri cota 2 câștigate la rând, cum la fel am avut 6-7 bilete pierzătoare unul după altul. De aceea Martingale nu este o strategie prea profitabilă pe termen lung, cel puțin nu în forma brută, pentru că nimeni nu are buget infinit. Dar ea poate fi modificată și adaptată stilului tău de joc astfel încât să obții rezultate mai bune cu cota 2 la pariuri decât mizând sume fixe.

O altă strategie cotă 2 ce merge încercată este Kelly, dar ea este destinată pariorilor mai experimentați. Poți testa și alte sisteme de joc precum Labouchere, 1-3-2-6 sau D'Alembert; despre acestea și multe altele am vorbit pe larg AICI. Însă ține minte un lucru – nici o strategie de pariuri, fie ea pentru pariuri de cotă 2 sau pentru orice alte bilete de pariuri, nu este sigură!

 

Sfaturi pentru a avea rezultate mai bune cu cota 2 la pariuri

În primul rând nu copia orbește cota de 2 propusă de noi, ci trebuie să treci prin propriul filtru pronosticurile la pariuri sportive oferite de tipsterii PariuriX! Joacă doar biletele cu care ești de acord, și optează pentru alte ponturi cotă 2 în locul celor în care nu ai încredere. Avem pe site o secțiune ”Ponturi pariuri sportive” unde zilnic vei găsi destul de multe avancronici și pronosticuri propuse de specialiștii noștri, astfel încât să poți alege ce îți place ție.

Și nu neglija nici celelalte proiecte – Biletul zilei, Pontul zilei sau Bilet Weekend! Iar dacă îți creezi singur cota 2 la pariuri, atunci am și aici câteva sfaturi generice: axează-te doar pe sporturile și competițiile pe care ești specializat și nu juca într-o zi un bilet cotă 2 doar de dragul de a o face. Dacă oferta din acea zi este prea slabă, atunci mai bine aștepți până zilele următoare decât să îți forțezi norocul. Analizează cu atenție meciurile luând în considerare cât mai multe informații, și nu doar clasamentul și câteva statistici. Nu în ultimul rând, trebuie neapărat să ai un money management bine pus la punct. Aici vei găsi mai multe reguli de aur și sfaturi care să  te ajute să ai rezultate mai bune cu cota 2 la pariuri sportive.