Share

Cota 2 - cele mai bune ponturi la pariuri sportive pe un singur bilet

Cota 2 de azi este aici! În fiecare zi îți oferim pe un singur bilet cele mai bune ponturi la pariuri sportive prin care îți poți dubla suma pariată! Nu toate zilele vor aduce profit la pariuri sportive, și asta pentru că nu există o cotă 2 sigură! Însă îți putem promite că vom face eforturi pentru a obține rezultate cât mai bune pe termen lung și pentru a fi pe plus cu cota 2 la pariuri atunci când tragem linie!

Cota 2

26 Septembrie 2021
Fotbal România - Liga 1
18:00
1 - 1
FC Botosani FC U Craiova
Detalii pont
FC Botosani vs FC U Craiova Pont: Botoșani handicap asiatic 0

FC U Craiova nu spune mare lucru ca fotbal, o exprimare modestă în atac și destul de multă nesiguranță în defensivă. Mutu nu are ce să schimbe prea mult în joc față de etapele precedente, sunt mulți jucători mediocri. Botoșani joacă excelent în campionat, Croitoru a făcut din nou echipă, în ciuda plecărilor din această vară. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1
21:00
0 - 1
UTA Arad CFR Cluj
Detalii pont
UTA Arad vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj HA+0

Cu mulți titulari odihniți în cupă, CFR Cluj are prima șansă în meciul cu UTA Arad. Până acum campioana are un parcurs excelent în Liga 1, 8 victorii și doar o înfrângere, și nu cred că arădenii pot câștiga acest meci. Sezonul trecut CFR Cluj a învins în stilu-i caracteristic aici cu 0-1 și mă îndrept spre un rezultat asemănător. Am ales pariul din oferta Betano pariuri sportive.

Cota Medie

1.93

Statistici

Profit

Cota 2 de azi este aici! În fiecare zi îți oferim pe un singur bilet cele mai bune ponturi la pariuri sportive prin care îți poți dubla suma pariată! Nu toate zilele vor aduce profit la pariuri sportive, și asta pentru că nu există o cotă 2 sigură! Însă îți putem promite că vom face eforturi pentru a obține rezultate cât mai bune pe termen lung și pentru a fi pe plus cu cota 2 la pariuri atunci când tragem linie!


Ce este cota 2 zilnică, și cum îți alegi ponturile pentru bilet?

Proiectul Cota 2 este un bilet de pariuri sportive format din 1-3 ponturi recomandate în respectiva zi de tipsterii PariuriX. Sunt alese pronosticurile cu cea mai mare încredere din rândul celor propuse în secțiunea de ponturi, care cuprinde subsecțiuni precum handbal, fotbal, baschet sau tenis. Astfel obținem o cotă totală în jurul valorii de 2.00 care să aibă o șansă de câștig cât mai mare. Cota 2 zilnică este postată de cele mai multe ori dimineața, astfel încât să ai destul timp la dispoziție pentru a o juca.


Cum funcționează Cota 2?

Mai sus menționam faptul că zilnic Proiectul Cota 2 conține 1-3 ponturi. În cele mai multe cazuri vei vedea că biletul de cotă 2 este format din două pronosticuri. Putem merge fie pe două pronosticuri de cotă 1.40, fie pe un pronostic mai mare de 1.60 și unul mai sigur de 1.25. Totul ține de încrederea pe care ne-o oferă meciurile din ziua respectivă. În situații excepționale cota 2 azi poate conține chiar și 3 pronosticuri de cote ~1.25, dar aceasta este o situație care de obicei încercăm să o evităm. Cu cât sunt mai multe meciuri pe bilet, cu atât cresc și riscurile de a prinde o ”gherlă”. Este însă la fel de drept că cu puțină inspirație putem prinde și o serie destul de lungă de pariuri câștigătoare de cotă 1.25.

În unele situații cota 2 de azi poate să fie alcătuită dintr-un singur pronostic, dar mergem pe o astfel de variantă doar atunci când tipsterul are încredere maximă în cota 2 oferită în cadrul avancronicii sale. Ca sfat, ai putea să arunci un ochi peste profilul respectivului tipster pentru a vedea cât de inspirat a fost în ultima vreme. Astfel vei putea decide singur dacă ai sau nu încredere să mergi azi pe cota 2 oferită de acesta.


Strategii pariuri cotă 2 cu care să îți crești șansele de câștig în 2021

Indiferent că joci cota 2 zilnică propusă de tipsterii PariuriX  sau îți formezi singur bilete de cotă 2, sunt câteva strategii de pariuri sportive pe care le poți testa pentru a îți spori șansele de câștig și pentru a fi profitabil pe termen lung.

Poate cea mai potrivită strategie cotă 2 este Martingale, un sistem ce constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierzător. Astfel, un singur bilet cotă 2 câștigat ar compensa cât pentru precedentele bilete pierdute și ar aduce și profit, atâta timp cât nu pierzi întreaga bancă. Dar aici trebuie să fii extrem de precaut. De-a lungul timpului am avut serii și de 10 pariuri cota 2 câștigate la rând, cum la fel am avut 6-7 bilete pierzătoare unul după altul. De aceea Martingale nu este o strategie prea profitabilă pe termen lung, cel puțin nu în forma brută, pentru că nimeni nu are buget infinit. Dar ea poate fi modificată și adaptată stilului tău de joc astfel încât să obții rezultate mai bune cu cota 2 la pariuri decât mizând sume fixe.

O altă strategie cotă 2 ce merge încercată este Kelly, dar ea este destinată pariorilor mai experimentați. Poți testa și alte sisteme de joc precum Labouchere, 1-3-2-6 sau D'Alembert; despre acestea și multe altele am vorbit pe larg în articolul ”Strategii pariuri sportive și sisteme ce te ajută să câștigi mai mulți bani la pariuri”. Însă ține minte un lucru – nici o strategie de pariuri, fie ea pentru pariuri de cotă 2 sau pentru orice alte bilete de pariuri, nu este sigură!


Este cota 2 sigură?

Evident, nu există o cotă 2 sigură. Ca orice alți pariori profesioniști, și tipsterii noștri au zile mai proaste în care nu sunt suficient de inspirați. Însă ce îi deosebește pe ei de pariorii de rând este faptul că reușesc să fie profitabili pe termen lung, lucru care se poate observa consultând fereastra de statistici din această secțiune.  Astfel, chiar dacă poate acum cota 2 zilnică este pierdută, nu este o tragedie pentru că reușim să compensăm în zilele care vor urma! Din acest motiv, chiar dacă nu este Cota 2 sigură, ea rămâne unul dintre cele mai de succes proiecte PariuriX, și merită să îl urmărești cu regularitate. Poți face acest lucru foarte simplu apăsând pe butonul ”Urmărește” din colțul dreapta sus a acestei pagini.

Vor fi site-uri care vor spune că ei oferă cota 2 sigură la pariuri sportive deoarece au ”informații din interior”. Să fim serioși; nu spune nimeni că nu ar exista meciuri aranjate pentru pariuri, însă nu au acces la ele ”orice fraier”. Iar cei care au acces, fii sigur că nu stau să își piadă timpul oferindu-le pe internet. Dacă ar fi așa sigure, de ce și-ar mai pierde timpul să le vândă pe mărunțiș, când le-ar putea paria singuri și să se îmbogățească! Poate undeva în lume există o cotă 2 sigură, dar fii convins că nu o să afli tu de ea de pe nu știu ce site anonim sau pagina de Facebook. Acelea sunt simple țepe.


Cota 2 pariuri – unde jucăm pe ea

Cota 2 la pariuri sportive este un proiect zilnic, ceea ce înseamnă că în fiecare zi vom oferi o cotă nouă de 2. De aceea recomandăm să o joci la pariuri online, evitând astfel drumuri zilnice la agenția de la colțul străzii. Plus că pariind-o pe internet ai garanția că poți beneficia de cele mai bune cote.

Așa cum știi, nu toți bookmakerii oferă aceleași cote la un pariu. De aceea niciodată nu vei găsi cele mai bune cote la aceeași agenție. Noi însă lucrăm cu cele mai bune case de pariuri online din România, astfel încât vom recomanda să jucați fiecare bilet la agenția care oferă cea mai bună cotă pentru acesta. Numele agenției poate fi văzut în dreptul selecțiilor, iar butonul ”Joacă pariul” te va redirecționa către acea casă de pariuri. De aceea noi te sfătuim să ai cont deschis la mai multe agenții simultan; doar așa vei putea beneficia de cele mai bune cote.

Un cont la mai multe case de pariuri online îți poate aduce și acces la mai multe bonusuri de bun venit! Astfel poți juca cota 2 la pariuri sportive utilizând bonusuri de top care să îți dubleze suma depusă, sau poți paria cota 2 gratis, cu freebet-uri din partea agenției.

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de 50RON + 229 FREESPINS fără depunere
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 400RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere!
Unibet
Unibet
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON
Betfair
Betfair
Încasează la Betfair un bonus de până la 550RON
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET


Cota 2 ponturi bune – pe ce sporturi jucăm?

Așa cum menționam mai sus, zilnic alegem pentru cota 2 cele mai bune ponturi din rândul celor propuse de tipsterii noștri pentru ziua respectivă. Deși pot exista uneori excepții, în cele mai multe cazuri cota 2 va conține pronosticuri din fotbal sau din tenis deoarece pe aceste sporturi avem cele mai multe analize, dar și cei mai buni tipsteri (nu că ceilalți tipsteri nu ar fi buni, dar este mai ușor de ales un pariu cu încredere ridicată din 15 de analize de fotbal, decat din 2 analize de MLB).

Cota 2 fotbal

De regulă toate analizele la fotbal de pe site sunt postate cu o seară înaintea meciului, și asta pentru că agențiile de pariuri adaugă din timp cotele în ofertă. Astfel dimineața putem face cota 2 din fotbal alegând pronosticurile cu încrederea cea mai mare din rândul celor oferite de tipsterii noștri în seara precedentă. Atunci când competițiile mari sunt în desfășurare, cota 2 fotbal va conține în principiu doar pronosticuri din competiții importante precum Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Liga 1, Liga Campionilor sau Europa League. Dar mai pot apărea și excepții atunci când avem încredere mare într-un pont dintr-o competiție secundară.

Cota 2 tenis

La tenis lucrurile sunt un pic mai complicate deoarece de multe ori casele de pariuri bagă piețele de pariere secundare abia în ziua partidei (aici ne referim cam la orice pariu în afară de câștigător meci, care este băgat în avans). Acest lucru este valabil mai ales la turnee mai puțin importante precum ITF-uri sau Challenge-uri, dar de multe ori se întâmplă și la turnee mai importante din circuitul ATP și WTA. De regulă doar Grand Slam-urile sunt excepții; acolo toate pariurile sunt băgate mai din timp, însă avem doar 4 astfel de turnee într-un an. Din acest motiv putem adăuga la cota 2 ponturi din tenis doar atunci când avancronicile sunt postate seara, sau cel mult dimineața la prima oră.


De ce este cota 2 diferită de biletul zilei?

Dacă ne urmărești cu regularitate site-ul, atunci probabil știi că noi mai avem încă un proiect intitulat Biletul Zilei, acolo unde în fiecare zi oferim un bilet la pariuri. Deci care este diferența între cota 2 și biletul zilei? Cele două sunt proiecte complet diferite, chiar dacă la ambele facem eforturi în a adăuga cele mai bune pronosticuri din ziua respectivă.

Cota 2, așa cum spune și numele, este un bilet de pariuri sportive a cărui cotă se învârte în jurul valorii de 2.00. În cele mai multe cazuri acest bilet va conține două pronosticuri, dar poate conține și unul singur.

De partea cealaltă, Biletul Zilei la pariuri are o cotă mai mare ce se învârte în jurul valorii de 3.00 – 5.00. Și acesta va fi format în cele mai multe cazuri din două ponturi, dar de cote ceva mai mari. Dacă la cota 2.00 putem face un bilet din două cote de 1.40, la Biletul Zilei vom merge pe două cote de la 1.60 în sus, ce pot ajunge chiar și la 1.90. Plus că acest bilet poate ajunge să conțină chiar și 3-4 pronosticuri. Așa că sper că acum ai înțeles diferențele dintre cele două proiecte: Biletul zilei – Cota 2.

 

Sfaturi pentru a avea rezultate mai bune cu cota 2 la pariuri în 2021

În primul rând nu copia orbește cota de 2 propusă de noi, ci trebuie să treci prin propriul filtru pronosticurile la pariuri sportive oferite de tipsterii PariuriX! Joacă doar biletele cu care ești de acord, și optează pentru alte ponturi cotă 2 în locul celor în care nu ai încredere. Avem pe site o secțiune ”Ponturi pariuri sportive” unde zilnic vei găsi destul de multe avancronici și pronosticuri propuse de specialiștii noștri, astfel încât să poți alege ce îți place ție.

Și nu neglija nici celelalte proiecte – Biletul zilei, Pontul zilei sau Bilet Weekend! Iar dacă îți creezi singur cota 2 la pariuri, atunci am și aici câteva sfaturi generice: axează-te doar pe sporturile și competițiile pe care ești specializat și nu juca într-o zi un bilet cotă 2 doar de dragul de a o face. Dacă oferta din acea zi este prea slabă, atunci mai bine aștepți până zilele următoare, decât să îți forțezi norocul. Analizează cu atenție meciurile luând în considerare cât mai multe informații, și nu doar clasamentul și câteva statistici. Nu în ultimul rând, trebuie neapărat să ai un money management bine pus la punct. Aici vei găsi mai multe reguli de aur și sfaturi care să  te ajute să ai rezultate mai bune cu cota 2 la pariuri sportive.


Întrebări frecvente despre Cota 2 la pariuri sportive

Câte bilete de cota 2 la pariuri ar trebui să fac zilnic?

Nu este musai să mergi pe un număr fix de bilete zilnice de cota 2 la pariuri. Când oferta este bogată poți crea mai multe bilete (cum sunt zilele de weekend), iar când este mai săracă ai putea chiar să nu joci nimic dacă meciurile din ofertă nu îți inspiră suficientă încredere.

Publicați o cotă de 2 în fiecare zi?

Da, pe site-ul PariuriX vei găsi în fiecare zi câte o cotă de 2, indiferent cât de bună este oferta în ziua respectivă. Așa că te așteptăm zilnic pe site pentru a descoperi cota 2 de azi

Cota 2 este un singur meci, sau un bilet de pariuri?

Depinde. În unele zile putem oferi și un singur pariu de cotă 2 în care avem încredere ridicată, dar în cele mai multe cazuri cota 2 este un bilet de pariuri ce coține două selecții. Foarte rar poate fi format chiar și din 3 pariuri.

Este cota 2 sigură?

Nu există o cotă 2 sigură, iar cel care vă promite asta cu siguranță încearcă să vă inducă în eroare. Pe de altă parte noi facem eforturi pentru a selecta la cota 2 doar cele mai bune ponturi ale zilei, astfel încât să avem cât mai multe pariuri câștigătoare. Dacă mergi pe mâna noastră ai șanse mari de a fi pe plus pe termen lung!

Care este diferența dintre Cota 2 și biletul zilei?

Sunt proiecte diferite. Biletul zilei conține 2-4 ponturi a căror cotă totală este de 3 – 5, în timp ce Cota 2 are o cotă totală de aproximativ 2.00, ce este formată din 1-3 ponturi.

Cota 2 fotbal vs cota 2 tenis – care este mai bună?

Ambele pot fi bune, însă recomand să te axezi pe sportul pe care îl cunoști mai bine. PariuriX oferă de regulă mai multe bilete de cotă 2 din fotbal decât din tenis deoarece analizăm mai multe meciuri din ”sportul rege” decât din ”sportul alb”.

Cum găsesc cota 2 zilnică?

Este foarte simplu. Intră pe această pagină în fiecare zi și descoperă cota 2 zilnică propusă de specialiștii noștri. Aceasta este de obicei postată dimineața.

Ar trebui să adaug mai multe ponturi pe bilet pentru o cotă mai mare?

Aici ține de tine, dar nu vei mai avea un bilet de cotă 2, ci unul de cotă mai mare, așa că se va numi diferit. Recomandăm totuși să nu adaugi prea multe pronosticuri pe un bilet – cu cât este cota totală mai mare, cu atât șansele de câștig sunt mai mici.

Pot înlocui un pont propus cu altul pe care îl consider mai sigur?

Și aici ține doar de tine. Ponturile propuse pe site-ul PariuriX ar trebui să fie luate strict ca un punct de reper, dar în final tu decizi ce joci. Dacă nu ai încredere suficientă într-unul din ponturile propuse de noi pe biletul de cotă 2, îl poți înlocui cu altul care îți pare mai sigur.

Unde pot paria biletul de cotă 2 propus de PariuriX?

Zilnic vom pune în dreptul cotei de 2 casa de pariuri care are cele mai bune cote la ponturile recomandate. Deci dacă îl joci la agenția propusă, garantat vei putea beneficia de cele mai bune cote.