Share

Biletul Zilei

Descoperă biletul zilei la pariuri sportive oferit de tipsterii PariuriX. Biletul zilei din fotbal și tenis conțin cele mai bune ponturi ale zilei, și deși acestea nu sunt 100% sigure, ele te pot ajuta să câștigi mai mult la pariuri online.

Biletul Zilei

06 Iunie 2020
17:00
Sahtior Donetsk Desna
Fotbal Ucraina - Premier League
Sub 3 goluri asiatic
18:00
Altach Wattens Tirol
Fotbal Austria - Bundesliga
Peste 2.5 goluri

Cota Medie

2.51

Statistici

Profit

Biletul zilei în februarie 2020 - ce este și cum alegem ponturile pentru bilet?

Acesta este un proiect în care specialiștii PariuriX propun zilnic câte un bilet la pariuri sportive. Acesta conține informații pentru pariori și cele mai bune pronosticuri ale zilei. Pentru a crea biletul zilei de azi, tipsterii noștri iau la mână meciurile din oferta curentă din evenimente sportive și analizează partidele pe care le consideră ca fiind cele mai atractive. Analizele și pronosticurile recomandate ajung pe site în secțiunea ”Ponturi pariuri sportive”. Astfel, analizele cu cea mai ridicată încredere își fac loc pe biletul zilei la pariuri recomandate. Vezi topul de tipsteri din România, care depun mult efort în fiecare zi pentru a vă putea oferi cele mai bune recomandări. Iar de aceea merită să ne urmăriți constant!

Atunci când dăm ponturile pentru Biletul Zilei PariuriX, verificăm agențiile de pariuri licentiate in Romania și alegem casa de pariuri online licențiate cu cele mai mari cote pentru bilet. Atât pe pagina principală, cât și în analiza fiecărui bilet, puteți vedea cota finala. De asemenea, ținem cont si de promoțiile la pariuri și bonusurile la prima depunere atunci când alegem casa pe care o recomandăm. Urmăriți acest proiect  PariuriX și vezi ponturi și biletele câștigătoare de-a lungul timpului.


Din ce sporturi dăm ponturi pentru biletul zilei PariuriX?

În primul rând trebuie să vorbim despre biletul zilei fotbal. Cei mai mulți pariori caută bilete la pariuri sportive care să conțină cele mai bune pronosticuri din ”sportul rege”. Astflel, pentru noi un tichet cu cele mai tari ponturi fotbal reprezintă o prioritate în fiecare zi. Tipsteri români de top depun efort pentru a putea veni cu cele mai bune pronosticuri astfel încât să obținem profit pe termen lung! sportive ca Champions League sau Europa League, sau o etapa încinsă a Premier League, echipa PariuriX acoperă plaja pariurilor online curente pentru a-ți oferi cele mai informate pronosticuri cu mari cote atragatoare legate de pariuri live, și nu numai. 

Biletul zilei tenis este și el în prim plan! Cu câțiva tipsteri foarte buni care sunt specializați în ”sportul alb” luăm oferta cu ultimele ponturi tenis. Aceștia urmăresc cu mare atenție ce se întâmplă atât la turneele importante de Grand Slam, calificările Roland-Garros de exemplu, dar și turnee ATP, WTA și chiar ITF, acolo de unde provin și cele mai multe pariuri de valoare.

Biletul zilei din ponturi baschet, ponturi hochei și ponturi handbal își fac și ele loc în cadrul proiectului nostru. Acestea sunt plasate atunci când considerăm că avem suficiente recomandări ce merită jucate atunci când există pariuri promițătoare in playoff-ul NBA sau Stanley Cup. Și asta pentru că nu propunem ponturi din baschet și hochei doar de dragul de a o face, fără a crede în ele. Așa că indiferent de tipul de tichet de pariuri care te interesează, pe PariuriX.com vei găsi mereu cele mai bune recomandări pentru pariuri live și sporturile virtuale la top agentii de pariuri. 


Este biletul zilei sigur 100%?

Evident, nu este 100% sigur, nici nu există așa ceva. Dacă vezi un alt site care vine cu o promisiune de genul ”la noi găsești biletul zilei fotbal sigur”, atunci trebuie să știi că este o minciună. Nimeni nu vă poate garanta câștiguri sigure la pariuri sportive. Dacă ar fi existat o astfel de sursă, atunci toți s-ar fi inspirat de acolo și ar fi câștigat pe bandă rulantă, iar toată lumea ar fi aflat de acest ”site minune”. Oricum dacă prin absurd ar fi fost cineva capabil să câștige în fiecare zi, sigur ar fi ținut acele informații doar pentru el și nu le-ar fi distribuit pe net de dragul de a o face.

Noi nu promitem cai verzi pe pereți, dar vă facem o promisiune realistă. Pentru biletul zilei tipsteri profesioniști fac eforturi să aleagă cele mai bune pronosticuri, pentru ca atunci când tragem linie să fim pe plus. Aici și voi trebuie să fiți înțelegători, și să ne analizați munca luând în considerare statisticile pe ultimele 2-3 luni, și nu pe ultimele 2-3 zile.Vrem să dăm pentru biletul zilei ponturi bune, cât mai bune, dar acest lucru nu este mereu posibil. Ca orice om, avem zile bune și zile în care suntem mai puțin inspirați. Important este cum stăm la final, și de obicei stăm bine! Vezi aici orice tip de pariuri obișnuite sau sporturile virtuale la case de pariuri onine licențiate.