Share

Bilet weekend

Biletul weekend-ului la pariuri sportive conține cele mai bune ponturi la pariuri oferite de tipsterii PariuriX la fiecare sfârșit de săptămână. Cele mai bune ponturi fotbal din weekend își fac loc pe acest bilet, dar chiar și așa trebuie să fii realist și să înțelegi că vorbim de bilete de pariuri de cote mari care nu vor ieși mereu. Însă împreună putem avea rezultate bune și putem obține profit pe termen lung cu biletul de weekend!

Bilet weekend

23 Decembrie 2017
14:00 23 Decembrie 2017
Real Madrid Barcelona
Spania - Primera Division
Peste 10.5 șuturi pe poartă
16:00 23 Decembrie 2017
Napoli Sampdoria
Serie A
Napoli câștigă și peste 2,5 goluri
17:00 23 Decembrie 2017
Manchester City Bournemouth
Premier League
Bournemouth nu marchează

Cota Medie

6.23

Statistici

Profit

Bilet pariuri weekend – un proiect săptămânal marca PariuriX

PariuriX oferă cititorilor mai multe proiecte zilnice precum Biletul zilei, Cota 2 sau Pontul Zilei. Un proiect suplimentar, destinat în special weekend-urilor cu mult fotbal este ”Bilet weekend”.  Acesta conține de obicei 3-4 pronosticuri pariuri cu cote cuprinse între 1.40 și 1.80 pentru a da o cotă totală de 4.00 – 8.00. Dar mai sunt și excepții; uneori biletul de weekend la pariuri a avut și cotă de 13. Contează mult ce meciuri sunt în acea perioadă, și în ce ponturi la pariuri au specialiștii PariuriX o încredere mai ridicată.

Din cauza cotelor mari de pe bilet, nu trebuie să te sperii că uneori statisticile afișate pe pagină nu sunt cele mai încurajatoare și că avem mai multe bilete pierzătoare decât câștigătoare. Un singur bilet weekend pariuri câștigător poate aduce profit chiar  dacă venim după vreo 4-5 pierdute la rând. Important este profitul pe termen lung, adică să fim pe plus atunci când tragem linie după câteva zeci de bilete de pariuri jucate.

 

Cum alegem cele mai bune ponturi pariuri weekend pentru bilet?

Într-un weekend cu mult fotbal putem avea chiar și zeci de avancronici pe site-ul PariuriX, atât din campionatele mari ale Europei, cât și din competiții mai de mâna a doua. Cele mai bune ponturi fotbal weekend, adică acelea în care tipsterii noștri au cea mai mare încredere, ajung și pe biletele din cadrul proiectelor noastre. Iar unul dintre ele este desigur ”Bilet weekend pariuri”. Sfatul meu este să nu joci orbește aceste pariuri multiple, ci să vezi întâi dacă ești de acord cu respectivele ponturi. Ai putea citi avancronica corespunzătoare fiecărui pronostic pentru a afla care sunt argumentele tipsterului respectiv. Iar dacă nu ești de acord cu o recomandare, poți înlocui respectivul pariu cu altul. Poate fi tot de pe site-ul nostru, sau poate fi ales chiar de tine. Nu uita, sunt banii tăi în joc, deci ar trebui să ai ultimul cuvânt atunci când joci biletul weeeknd-ului la pariuri pe fotbal.

 

Câteva sfaturi dacă formezi propriul bilet de weekend la pariuri

Problema unui bilet cu mai multe pronosticuri este faptul că un singur pariu pierzător duce la pierderea întregului bilet. Așa că trebuie să optezi pentru ponturi pariuri sportive în care ai o încredere cât mai ridicată, și unde anticipezi cele mai mici șanse pentru o surpriză.  Nu ezita să optezi pentru tipuri de pariuri cu miză returnată (DNB, handicap asiatic) sau opțiuni mai sigure (de exemplu șansă dublă 1x în loc de 1 solist).  Iar dacă ale tale ponturi pariuri fotbal weekend sunt bazate mai mult pe favoriți, încearcă să eviți pe cât posibil campionatele de top ale Europei fiindcă aici cotele echipelor de top sunt destul de mici, sub probabilitatea reală de câștig. Așa că nu prea merită jucate. Asta se întâmplă pentru că foarte mulți pariori aleg ca la biletul zilei de weekend să meargă pe echipele cu renume, fără a avea mereu cele mai bune argumente.