1. Home »
 2. Ponturi pariuri »
 3. Bet Builder

Bet Builder

Descoperă predicția Bet Builder pentru astăzi! La PariuriX.com vă vom propune zilnic câte un bilet Bet Builder la fotbal! 

Bet Builder

29 Februarie 2024
Voluntari FC

Voluntari FC

versus
FCSB

FCSB

Miză: 20/50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
3.75
Pariază acum la Betano
3.75

Case de pariuri unde joc

Betano
L1170664W000663
500 RON
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
500 RON
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
550 RON
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
200 RON
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300 RON
Se aplică T&C
Las Vegas
L1213853W001291
950 RON
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
400 RON
Se aplică T&C
Favbet
D. 811/29.04.2020
250 RON
Se aplică T&C

Cota Medie

3.33

Ce este Bet Builder la pariuri sportive?

Bet Builder oferă posibilitatea să combini mai multe piețe din același meci, pe același bilet. De exemplu să zicem că mâine joacă Barcelona cu Real Madrid. Cu Bet Builder poți să creezi un bilet combinat care să conțină un pariu pe victoria Barcelonei, peste 2.5 goluri, și sub 8.5 cornere în meci. 

Astfel poți ”construi” pariul perfect, așa cum dorești tu. Această opțiune nu exista în urmă cu câțiva ani, când era obligatoriu să pariezi pe evenimente sportive diferite dacă doreai să pui un pariu combinat.  De aceea ”Bet Builder” este unul dintre cele mai bune unelte pentru pariuri sportive online.

 

Cum se joacă pariurile Bet Builder?

Este foarte simplu. indiferent de casa de pariuri la care joci. Intră pe contul de pariuri al agenției favorite, și du-te pe pagina meciului care te interesează. Acolo vei găsi fie un tab special, fie o opțiune de activat pentru bet builder. Ea poate purta diverse nume în funcție de casa de pariuri, cum ar fi ”Creare Pariu”, ”Creați un pariu”, ”Playmaker”, sau ”Combinație”.

După ce ai selectat respectiva opțiune, tot ce ai de făcut este să începi să adaugi pe bilet pariuri de la același meci, pentru a crea un pariu multiplu. În principiu poți face orice combinație vrei, atâta timp cât pariurile alese nu sunt contrare unul față de celălalt. Apoi trebuie doar să completezi miza din căsuța din dreapta, și să apeși  butonul ”Pariază acum”.

 

Avantaje în a folosi Bet Builder la pariuri online

Indiferent că se numește „Bet Builder”, „Creează pariu”, „Combinație” sau „Playmaker”, această opțiune îți oferă câteva avantaje. De exemplu:

 • dacă ești convins că într-un meci va câștiga echipa gazdă, vor fi minim trei goluri și se vor arăta minim cinci cartonașe galbene, nu trebuie să mai plasezi trei bilete diferite. Pui toate selecțiile pe același bilet, iar cota finală este mai mare;
 • ai toate tipurile de pariuri în același meniu, nu mai trebuie să parcurgi fiecare secțiune a meniului de meci;
 • ai parte de flexibilitate în ceea ce privește numărul de selecții puse pe bilet;
 • asigură o experiență de joc inedită.

Betano
L1170664W000663
PARIAZĂ BET BUILDER-UL PROPUS CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Top case de pariuri online care oferă Bet Builder

 • Betano Bet Builder - Prima oară, trebuie să alegi evenimentul de care ești interesat, apoi să activezi opțiunea Bet Builder (din dreapta sus a meniului meciului) pentru a filtra piețele disponibile care pot fi combinate. Poți selecta de la 2 la 7 piețe, care sunt adăugate apoi pe biletul tău.
 • Unibet Creare Pariu - Opțiunea este disponibilă pentru toate meciurile din Premier League, La Liga, Serie A și Ligue1. Recent, au fost introduse noi tipuri de pariuri: pe rezultatul la pauză, pe interval, pe cartonașe, pe statistici ale jucătorilor, pe statistici din meci, pe statistici referitoare la echipe (șuturi, ofsaiduri, etc). Poți adăuga selecții din 12 meciuri diferite pe același bilet.
 • Mozzartbet Live Bet Builder - Dacă ești fan pariuri live, e bine să știi că Mozzartbet are opțiunea Bet Builder pentru evenimente aflate în desfășurare. Poți miza pe rezultat final 1X2, pe , „ambele marchează”, pe marcator în meci și pe multe alte selecții pe un singur bilet. Opțiunea este exact sub echipe, când deschizi meniul evenimentului live. După ce dai click pe ea, dedesubt sunt afișate toate piețele disponibile. Poți pune un singur bilet, cu oricâte selecții dorești, nu există o limită.
 • Efortuna Bet Builder - La eFortuna, prin Bet Builder poți pune până la 10 selecții din același meci. Anul trecut, acest operator a avut o ofertă promoțională prin care primul bilet construit cu această funcție, după o depunere eligibilă, era fără fără risc, în limita a 50 RON. Este posibil ca oferta să fie reintrodusă cândva.
 • Sportingbet Creați un pariu - La Sportingbet, opțiunea se numește „Creați un pariu”. Poți vedea toate meciurile pentru care este disponibilă dând click pe bannerul din pagina de promoții. Funcția apare în meniul partidei, în rând cu piețele de pariere. Poți combina selecții din rezultat final, total cornere, marcatori, jucător care primește cartonaș galben, total exact goluri etc.
 • Winmasters Bet Builder - Funcția “Bet Builder” este disponibilă pentru evenimente pre-meci & live din fotbal, baschet, tenis și handbal. “Bet Builder” poate fi plasat ca pariu simplu sau combinat cu alte pariuri cu această funcție, beneficiază de CashOut și poate fi plasat din bani reali și fonduri suplimentare. Poți adăuga maxim 20 de selecții pe bilet.
 • Casa Pariurilor Playmaker - În meniul de meci, Playmaker este în dreapta sus a ecranului. Poți adăuga până la 10 selecții din același meci, din piețe variate. Platforma este aceeași cu cea de pe eFortuna, deci va trebui să confirmi adăugarea fiecărei selecții pe bilet.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0