Share

Ponturi Baschet : Utah Jazz - Houston Rockets

Baschet

Cota: 1.62

Adaugat de: AlexRizea

07 Dec 2017 19:36 573 0
Logo Utah Jazz
Logo Houston Rockets
Utah Jazz
Houston Rockets
VS
05:30 08 Decembrie 2017
NBA

Analiză și informații pentru Utah Jazz v Houston Rockets

După câteva zile de pauză în care sper că am "spart" ghinionul care a caracterizat ultimele predicții, revin cu ponturi din cea mai spectaculoasă competiție sportivă din lume, baschetul nord-american, iar primul meci pe care îl propun este cel dintre Utah Jazz și Houston Rockets, meci ce încheie noaptea, de la ora 05:30.

Utah Jazz trece printr-o schimbare majoră în ultima perioadă, antrenorul Snyder părând că a renunțat la tactica bazată exclusiv pe defensivă cu care aborda meciurile, tactică deseori câștigătoare având în vedere că Utah sunt o prezență constantă în play off. Astfel, în ultimele 11 partide disputate, Jazz a marcat de nu mai puțin de 9 ori peste 100 de puncte, având chiar partide cu 125 de puncte cu Orlando Magic, 121 cu Milwaukee Bucks sau 126 în victoria de la Clippers, lucruri extrem de rare în alte sezoane Această schimbare a fost cauzată în special de accidentările lui Gobert și Ingles din defensivă, însă a fost de bun augur echipa înregistrând o serie de 6 victorii consecutive prin care a urcat pe loc de play off în Vest, cu un bilanț de 13 victorii și 12 înfrângeri. Că și în anii trecuți echipa nu se bazează pe un superstar, forța grupului fiind principalul atu. Din punct de vedere ofensiv, la media de 103,3 puncte înscrise pe meci, contribuie în special Rodney Hood și Donovan Mitchell cu medii de peste 17 puncte pe meci, însă un aport important îl are și Ricky Rubio.

De cealaltă parte avem liderul Conferinței de Vest, cu un bilanț 18-4, Houston Rockets, echipă care trece printr-o formă extraordinară cu 14 victorii în ultimele 15 partide. Rockets își păstrează același stil inconfundabil cu care antrenorul D'Antoni a obișnuit cam peste tot unde a antrenat, cu o orientare exclusiv ofensivă, cu un tempo ridicat și foarte multe încercări de la distanță. Starul echipei este în continuare James Harden, cu cea mai bună medie din ligă 31,7 puncte/meci, însă impresionează și Eric Gordon cu o medie de 20 puncte. Rockets au a doua cea mai bună medie de puncte marcate din întreaga ligă, 114,1 și este o echipă în meciurile căreia se înscriu de cele mai multe ori peste 215 puncte pe meci. Primul 5 îi are pe lângă Harden și Gordon, pe Anderson, Ariza și tânărul elvețian Clint Capela, însă pe bancă sunt alti jucători care pot face diferența precum P.J Tucker și Chris Paul.

Absenți diseară vor fi Exum și Johnson de la Jazz, respectiv Williams și chinezul Qi de la Rockets.

Rodney Hood și Hilario sunt incerți, prezența lor pe teren crescându-ne șansele de reușită a pontului.

Pont Utah Jazz vs Houston Rockets: Peste 204,5 puncte

Limita mi se pare setată puțin prea jos, mai ales în contextul ultimelor partide jucate de Jazz, în care ofensiva a mers la parametri maximi. Probabil incertitudinea folosirii lui Rodney Hood face ca bookmakerii să fie moderați, însă Rockets au o defensivă destul de permisivă și chiar și fără el cred că gazdele vor înscrie măcar 100 puncte. Mizez cu încredere pe o partidă cu peste 205 puncte la o cotă de 1.62 oferită de Betano. Succes.

Pont pariuri: Peste 204,5 puncte

Miza: 9/10

Cota: 1.62

Adaugat de: AlexRizea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pontul pentru Serbia - Muntenegru
Cota: 1.75 17 Noi 2018 16:00 0
Pariul pentru România - Lituania
Cota: 1.95 17 Noi 2018 21:45 0