Share

Tofaș - Fenerbahce, pariu de titlu la baschet în Turcia

Baschet

Cota: 1.80

Adaugat de: Ion Alexandru

11 Iun 2018 09:51 1,0k 2
Logo Tofas Bursa
Logo Fenerbahce Ulker
Tofas Bursa
Fenerbahce Ulker
VS
21:00 11 Iunie 2018
Superliga Turcă

Analiză și informații pentru Tofas Bursa v Fenerbahce Ulker

Fenerbahce a luat ultimele două titluri și este mare favorită în această finală, dar Tofaș Bursa a demonstrat că poate realiza surpriza. Este 2-1 pentru Fener în finala campionatului Turciei, iar acest meci 4 poate reprezenta cheia. S-a marcat mult în primele 3 partide ale finalei, iar pariul meu de keagă de acest aspect.

Tofas Bursa: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Tofaș este surpriza sezonului în Turcia. Echipa antrenată de Orhun Ene, fost selecționer al Turciei și fost jucător la Fener, a reușit să treacă în semifinale de cea mai titrată echipă a Turciei, Anadolu Efes cu 3-1. În această finală care se dispută în sistemul cel mai bun din 7 meciuri, Tofaș a intrat foarte greu. În primul meci echipa din Bursa nu a existat pe teren și a fost învinsă la 40 de puncte. Orhun Ene a reușit, însă, să redreseze moralul băieților săi și în ultimul meci a venit și prima victorie din finală. Fost campion în Rusia cu ȚSKA Moscova, dominicanul Mejia este ajutat de senegalezul Kenny Kadji, dar și de armata de americani aduși la Bursa. Owens, Henry și Crocker au doborât balaurul Fener o dată și speră să repete istoria în meciul 4 al finalei.

Ultimele 5 partide
Tofaș - Tofaș - Fenerbahce 91-88
Fenerbahce - Tofaș 86-78
Fenerbahce - Tofaș 103-63
Anadolu - Tofaș 70-76
Anadolu - Tofaș 94-88

Fenerbahce Ulker: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Cel mai titrat antrenor din baschetul european, Zeljko Obradovic are o experiență uriașă când vine vorba de finale. Ca antrenor, sârbul are 15 titluri de campion în trei țări plus 9 trofee ale Euroligii. Fenerbahce îl plătește regește, dar și rezultatele sunt pe măsură. În ultimele două sezoane, Obradovic a adus titlul! Partida pierdută în Bursa acum 2 zile reprezintă doar a 6-a înfrângere pentru Fener în ultimii doi în campionatul intern. Americanul Wannamaker este omul cheie al lui Fenerbahce. Italienii Datome și Melli, americanul Bobby Dixon (naturalizat turc cu numele Ali Muhammed), dar și pivotul ceh Vesely sunt piese importante în echipa lui Obradovic.    

Ultimele 5 partide
Tofaș - Fenerbahce 91-88
Fenerbahce - Tofaș 86-78
Fenerbahce - Tofaș 103-63
Banvit - Fenerbahce 73-84
Fenerbahce - Banvit 98-83
 

Statistica meciurilor directe Tofas Bursa v Fenerbahce Ulker

În ultimele 14 luni s-au jucat 8 partide între cele două echipe. Fener a câștigat 7 dintre ele! Acel succes pentru Tofaș a venit chiar în ultima întâlnire directă, când echipa din Bursa a demonstrat că poate întoarce soarta finalei din Turcia. Dominicanul Mejia a fost omul meciului în care Tofaș a învins pe Fener cu 91-88. Doar Tofaș Bursa și Real Madrid (în Final 4-ul Ligii) au invins pe Fenerbahce în ultimele 16 meciuri.
În ultimele 4 meciuri directe s-a depășit bariera de puncte care ne interesează, 161. 

Ultimele 5 meciuri directe
Tofaș - Fenerbahce 91-88
Fenerbahce - Tofaș 86-78
Fenerbahce - Tofaș 103-63
Fenerbahce - Tofaș 98-78
Tofaș - Fenerbahce 71-88

Cote pentru Tofas Bursa v Fenerbahce Ulker

Fenerbahce a câștigat categoric primele două meciuri ale finalei jucate în Istanbul, dar prima partidă din Bursa a avut o altă istorie. Tofaș s-a trezit și a câștigat un meci spectaculos cu 179 de puncte. Pariez că și acest meci 4 al finalei din Turcia se va juca în aceleași coordonate și se vor marca peste 161.5 puncte. Betano oferă o cotă de 1.80 pentru această alegere. Cei mai curajoși pot merge pe varianta unui meci cu peste 169.5 puncte, la o cotație de 2.75. Dacă vreți mai multă precauție alegeti cota de 1.40 pentru o partidă cu peste 155.5 puncte. 

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Tofas Bursa vs Fenerbahce Ulker: Peste 161.5 puncte

Este 2-1 pentru Fenerbahce în finala campionatului de baschet din Turcia, iar surpriza Tofaș a demonstrat că poate câștiga. Meciul 4 este foarte important pentru soarta titlului, iar cele două echipe vor continua tendința din primele 3 meciuri ale finalei. Pariez că se vor marca peste 161.5 puncte. Cota oferită de Betano este 1.80. Succes!

Pont pariuri: Peste 161.5 puncte

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Ion Alexandru

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Ion Alexandru

Ponturi:

10

Castigate:

3

Pierdute:

6

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici