1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. SUA vs Cehia, Ponturi Pariuri Baschet Jocurile Olimpice 31.07.2021

SUA vs Cehia, Ponturi Pariuri Baschet Jocurile Olimpice 31.07.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-07-30 16:56:00

Jocurile Olimpice Tokyo

31 Iulie 2021, 15:00

SUA

SUA

versus
Cehia

Cehia

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru SUA v Cehia

Grupa A a competiției masculine de baschet de la Jocurile Olimpice ne va furniza sâmbătă după-amiaza un duel foarte interesant cu implicații pentru calificarea în faza următoare a competiției între Statele Unite ale Americii și Cehia. Cele două formații au un bilanț identic până acum, ambele învingând Cehia și cedând în fața liderilor grupei, Franța.

Acesta este meciul vedetă al zilei în Saitama Super Arena din Tokyo, iar pronosticul meu, ce vizează un pariu pe puncte, îl veți putea afla la finalul analizei.

SUA: Forma echipei, știri și statistici

Înfrângerea din partida inaugurală contra Franței, scor 76-83, a reprezentat primul eșec al reprezentativei Statelor Unite de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004 și până în prezent, punând capăt unei serii de 25 de victorii consecutive. Deși toate statisticile și calculele hârtiei indică o mare surpriză, oarecum americanii nu au venit pe un val de încredere la Tokyo. În turneul de pregătire disputat chiar la ei acasă, în Las Vegas, aceștia au fost învinși în partide consecutive atât de Nigeria, cât și de Australia.

Kevin Durant, considerat superstarul echipei și unul dintre cei mai buni baschetbaliști ai planetei, a dezamăgit în primele două runde, reușind 10 puncte per meci atât cu Franța cât și contra Iranului, împotriva Franței evoluând doar 20 de minute și fiind eliminat din cauza a cinci faulturi personale. Damian Lillard a fost și el foarte șters în primul meci reușind doar 10 puncte, dar a recuperat apoi terenul pierdut fiind cel mai bun performer de pe parchet contra Iranului cu 21 de puncte marcate, reușind toate coșurile din spatele semicercului (7 din 13 de la 3 pct.)

Pe lângă lotul deja plin de vedete, în trupa americanilor au mai sosit Devon Booker și Kris Middleton, aceștia nefiind alături de echipă încă de la început deoarece au evoluat în finala NBA alături de Phoenix Suns, respectiv Milwaukee Bucks.

Americanii s-au distrat contra Iranului, șase jucători să înscrie cel puțin 10 puncte și toți cei 12 jucători din lot au înscris cel puțin o dată

Cehia: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa de baschet masculin a Cehiei se află în premieră la o ediție a Jocurilor Olimpice, precedentele participări înregistrându-le când erau parte a Cehoslovaciei, între 1936 și 1992. Deși au pornit cu șansa a treia în turneul pre-olimpic din Victoria, după Canada și Grecia, trupa lui Ronen Ginzburg a răsturnat calculele hârtiei, reușind cu aporturile lui Jan Vesely și Tomas Satoransky să-i învingă pe nord-americani chiar la ei acasă după o partidă ce a beneficiat de o repriză de prelungiri, ulterior dispunând de echipa Greciei la o diferență covârșitoare de 25 de puncte.

Tomas Satoransky este singurul jucător din lot ce evoluează în cel mai puternic campionat de baschet din lume, însă în primele două partide din grupe a fost destul de "tăcut", fiind mai degrabă dirijorul echipei și nu un scorer prolific. Satoransky a înregistrat până acum o medie de 10 puncte marcate, 9 pase decisive și 5.5 recuperări. Liderul echipei a fost Patrik Auda, pivotul ce evoluează chiar în Japonia la Yokohama B-Corsairs, alături de Jan Vesely fiind o piesă importantă în jocul din interiorul semicercului.

Cehia a avut probleme pe plan defensiv, încasând până acum, în medie, 87.5 puncte pe meci, inclusiv 78 de la echipa Iranului, asiaticii reușind un sfert patru cu 32 de puncte marcate, aspect ce ar trebui să ridice semne de întrebare asupra eficienței defensive a echipei. Formația lui Ginzburg nu a reușit să-și limiteze adversarii sub 55% procentaj la aruncările de 2 pct. nici cu Iran și nici cu Franța, reprezentanții țării cocoșului galic înregistrând un procentaj de 66% la aruncările din acțiune dn interiorul semicercului

Statistica meciurilor directe SUA v Cehia

Cele două formații s-au întâlnit în grupele Campionatului Mondial din 2019, într-o dispută tranșată de americani la 21 de puncte diferență, scor 88-67

Cote pentru SUA v Cehia

Kevin Durant este așteptat să revină după două prestații mai puțin convingătoare, iar casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 3 pentru ca Durant să fie cel mai bun marcator de pe parchet în această confruntare

SUA vs Cehia Pont: Peste 179.5 puncte (inclusiv prelungiri)

SUA a înregistrat un eșec surprinzător în fața Franței în partida de debut a fazei grupelor, prima înfrângere la o ediție a Jocurilor Olimpice din 2004 și până în prezent. Deși americanii nu au arătat prea bine nici în stagiunea de pregătire, acel rezultat rămâne o mare surpriză și poate că a reprezentat un wake up call bine venit pentru trupa lui Greg Popovich. Antrenorul selecționatei Statelor Unite este unul dintre cei mai experimentați și valoroși antrenori din istoria baschetului și cu siguranță va ști cum să-și motiveze jucătorii și cum să facă reglajele necesare în special pe plan ofensiv. Devon Booker și Kris Middleton au ajuns și ei la Tokyo după ce nu și-au putut ajuta echipa în primul meci, aterizând mai târziu la Tokyo din cauza finalei NBA, lucru ce nu poate reprezenta altceva decât un impuls ofensiv. Booker este cel mai valoros jucător de la Phoenix Suns și unul dintre cei mai prolifici marcatori din lume care este așteptat să-și demonstreze valoarea și în această competiție internațională. De cealaltă parte Cehia este o formație care preferă la rândul ei un tempo ridicat de joc, fără prea multe atacuri poziționale, aspect pe care l-am observat în jocul lor atât în turneul pre-olimpic, acolo unde meciurile lor au avut o medie de 177.3 puncte înscrise, cât și la turneul final, în cele două partide anterioare meciurile înregistrând o medie de 168 de puncte. Linia este setată destul de sus, însă având în vedere potențialul ofensiv din ambele tabere și tempo-ul ridicat afișat în cele două partide anterioare, cred că ne putem aștepta la cel puțin 180 de puncte. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici