Share

Olympiakos - Panathinaikos, pariul meu din finala campionatului de baschet al Greciei

Baschet

Cota: 1.93

Adaugat de: Ion Alexandru

13 Iun 2018 22:39 710 0
Logo Olympiakos Pireu
Logo Panathinaikos BC
Olympiakos Pireu
Panathinaikos BC
VS
19:00 14 Iunie 2018
Campionatul Greciei

Analiză și informații pentru Olympiakos Pireu v Panathinaikos BC

Este 2-1 pentru Panathinaikos în finala încinsă la baschet. Olympiakos a câștigat primul meci, dar Panathinaikos a reușit să învingă în urmatoarele două și a devenit favorită la titlu. Această finală la baschet a Greciei se repetă de 16 ani! Panathinaikos are de 3 ori mai multe titluri decât rivala Olympiacos. Meciurile au fost mereu strânse și tensionate.

Olympiakos Pireu: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

După ultimele două înfrângeri, Olympiacos este sub presiune. Finala este jucată în sistemul cel mai bun din 5 meciuri, iar orice pas greșit înseamnă ratarea titlului. Veteranii Spanoulis și Printezis sunt marile speranțe ale fanilor, dar evoluția lor a fost ștearsă până acum în finală. Revenit după doi ani în NBA la Houston și Denver, Papanikolaou poate fi cheia revenirii lui Olympiacos, care este o forță la meciurile disputate acasă în campionat. În 2018, echipa antrenată de Sfairopoulos a pierdut o singură dată, in meciul 2 al acestei finale cu Panathinaikos.

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Dacă rivala Olympiakos se bazează mai mult pe grecii ei cu multă experiență, Panathinakos merge pe filiera americană. Rivers, Singleton și Mike James îl ajută pe Nick Calathes, căpitanul și cel mai iubit jucător al echipei. Născut în Florida, Calathes are de 10 ani cetățenie și joacă în naționala Greciei. Conducătorul de joc Mike James, revenit în acest an de la New Orleans Pelicans, este cel mai bun marcator al finalei, cu o medie de 17,6 puncte pe meci.

Statistica meciurilor directe Olympiakos Pireu v Panathinaikos BC

În ultimii 6 ani, Panathinaikos și Olympiacos și-au împărțit în mod egal titlurile! Și ultimele victorii au fost împărțite: 3 victorii fiecare în ultimele 6 partide. Olympiacos a debutat în această finală cu un succes la 10 puncte în deplasare. Replica campionilor de la Panathinaikos a venit cu 2 victorii consecutive, prima dintre ele în deplasare.

Ultimele 5 meciuri directe

Panathinaikos - Olympiacos 73-58
Olympiacos - Panathinaikos 66-71
Panathinaikos - Olympiacos 65-75
Panathinaikos - Olympiacos 85-87
Panathinaikos - Olympiacos 68-61

Cote pentru Olympiakos Pireu v Panathinaikos BC

Este multă tensiune între cele două echipe care se cunosc foarte bine. De aceea se marchează puțin în această finală a campionatului Greciei. Pariez că se vor marca sub 70.5 puncte în prima repriză. Betano oferă o cotă de 1.93 pentru această alegere. Dacă vreți mai multă adrenalină puteți alege varianta cu peste 145.5 puncte în acest meci 4 al finalei Olympiacos - Panathinaikos. Cota este 2.25. Dacă vreti să fiți mai precauți puteți alege varianta sub 153.5 puncte, la o cotă de 1.22.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Olympiakos Pireu vs Panathinaikos BC: Sub 70.5 puncte în prima repriză

În primele trei meciuri ale acestei finale, Olympiacos și Panathinaikos au marcat puțin, cu o medie sub 70 de puncte în prima repriză. Acest meci 4 va merge în același direcție. De aceea, pariez că se vor marca sub 70.5 puncte. Betano oferă o cotă de 1.93. Succes!

Pont pariuri: Sub 70.5 puncte în prima repriză

Miza: 8/10

Cota: 1.93

Adaugat de: Ion Alexandru

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Ion Alexandru

Ponturi:

10

Castigate:

3

Pierdute:

6

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici