1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Utah Jazz vs Oklahoma City Thunder

Utah Jazz vs Oklahoma City Thunder, Ponturi Pariuri NBA 21.10.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-10-20 13:55:00

Baschet NBA

21 Octombrie 2021, 04:00

Utah Jazz

Utah Jazz

versus
Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder

1.62

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Utah Jazz v Oklahoma City Thunder

Noul sezon al NBA a debutat azi-noapte cu două meciuri unul mai spectaculos ca celălalt, o seară în care i-am văzut la lucru, conform tradiției, pe campionii en-titre. Cea de-a doua seară se anunță una și mai interesantă, cu nu mai puțin de 11 partide programate din runda de debut a sezonului regulat. În continuare vom analiza disputa dintre Utah Jazz și Oklahoma City Thunder, o partidă programată începând cu ora 04:00, ora României, în Vivint Smart Home Arena, și al cărei pronostic îl veți putea afla la finalul analizei.

Utah Jazz: Forma echipei, știri și statistici

Utah Jazz a fost cea mai bună formație a sezonului regulat anterior din NBA. Elevii lui Quin Snyder au înregistrat cel mai bun bilanț din ligă și au dominat întrecerea pe propriul teren, acolo unde au bifat 31 de victorii și doar 5 înfrângeri. Calificați în semifinala conferinței de vest pentru prima dată în ultimii trei ani, Jazz s-au recunoscut învinși de Los Angeles Clippers în ciuda unui avans de două jocuri luat devreme în serie, soarta semifinalei fiind decisă în mare parte de o contribuție mult mai mare adusă de jucătorii de pe bancă. Cu siguranță și în acest sezon obiectivul baschetbaliștilor din Utah este o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat și chiar prezența în finala NBA pentru prima dată în ultimii 24 de ani.

Liderii sezonului trecut în vest și-au păstrat nucleul de jucători, reușind să-și mențină cele mai importante piese din angrenaj, fără să piardă vreun component notabil. Mai mult decât atât, i-au transferat în off-season pe Hassan Whiteside, un bun jucător în spațiul de 3 secunde care să-l suplinească de pe bancă pe Rudy Gobert, și pe Rudy Gay, un veteran al ligii și un jucător experimentat care cu siguranță va reprezenta un plus în vestiar.

În pre-sezon Utah a înregistrat două înfrângeri, ambele în deplasare, 85-111 cu San Antonio Spurs și 101-110 cu Dallas Mavericks, respectiv două victorii pe teren propriu, 127-96 cu New Orleans Pelicans și 124-120 cu Milwaukee Bucks.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Oklahoma City Thunder: Forma echipei, știri și statistici

Oklahoma City Thunder a fost una dintre contraperformerele sezonului precedent, terminând sezonul regulat pe poziția a 14-a în conferința de vest cu un bilanț de doar 22 de victorii și 50 de înfrângeri. OKC au înregistrat al patrulea cel mai slab bilanț din NBA după Houston Rockets, Detroit Pistons și Orlando Magic și la egalitate cu Cleveland Cavaliers. Sezonul anterior a reprezentat unul de tranziție pentru ei, iar situația actuală nu pare să fie cu mult diferită. Thunder au reușit să-și păstreze nucleul de jucători, însă acest aspect cu privire la omogenitatea echipei cred că este singurul pozitiv pe care-l putem scoate în evidență. Billy Donovan a plecat de la cârma echipei după cinci sezoane petrecute acolo, lăsându-i loc ca și principal lui Mark Daigneault, antrenorul secund al echipei în sezonul 2020-2021 care va debuta ca principal în această noapte.

OKC au unul dintre cele mai tinere loturi ca medie de vârstă, iar posibilul 5 de start va fi compus din: Shai Gilgeous-Alexander, Ty Jerome, Luguentz Dort, Darius Bazley și Isaiah Roby, cel mai în vârstă dintre ei fiind Ty Jerome (24 de ani). Principala gură de foc din angrenajul ofensiv al oaspeților de astăzi este Shai Gilgeous-Alexander, fost component al celor de la LA Clippers, care sezonul trecut a impresionat prin cifrele înregistrate. Gilgeous-Alexander a înregistrat o medie de 23 de puncte per meci cu un procentaj de reușită la aruncările din acțiune de 50%, fiind doar al patruelea jucător din ultimii 20 de ani care reușește această performanță la doar al treilea sezon în ligă după Amare Stoudemire, Chris Bosh și Anthony Davis. De asemenea, cu o asemenea performanță în conferința de vest s-au mai putut lăuda doar Lebron James, Nikola Jokic și Kawhi Leonard, toți fiind superstarurile echipelor la care evoluează.

În pre-sezon, OKC au înregistrat 3 înfrângeri (97-113 cu Charlotte Hornets, 110-130 cu Milwauke Bucks și 107-113 cu Denver Nuggets) și o singură victorie, 108-99 pe teren propriu cu Denver.

Statistica meciurilor directe Utah Jazz v Oklahoma City Thunder

Utah Jazz a câștigat toate cele trei dueluri directe din sezonul precedent cu OKC, 110-109 și 109-93 în deplasare, respectiv 106-96 pe teren propriu.

Cote pentru Utah Jazz v Oklahoma City Thunder

Gobert are șanse mari să domine spațiul de 3 secunde, având în fața un matchup nu foarte incomod în persoana lui Isaiah Roby. Pivotul francez este unul dintre cei mai buni jucători defensivi din lume în special sub panou. Casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.75 pentru over 12.5 recuperări înregistrate de Rudy Gobert.

Utah Jazz vs Oklahoma City Thunder Pont: Utah Jazz -8.5

Acest meci este, cel puțin pe hârtie, cel mai dezechilibrat duel al serii în NBA. Utah Jazz a fost cea mai bună echipă din ligă în sezonul precedent, pe teren propriu dominându-și cu autoritate adversarii, iar în acest sezon și-au păstrat toți componenții de bază ai lotului, având din nou ca obiectiv principal calificarea în finală. OKC are unul dintre cele mai slabe loturi în acest an compus din jucători tineri și conduși de un antrenor lipsit de experiență care se va afla pentru prima dată la cârma unei echipe ca și antrenor principal. Jazz este echipa superioară în toate compartimentele, este de așteptat să domine spațiul de 3 secunde cu Rudy Gobert și Hassan Whiteside în prim plan, în vreme ce shooterii echipei vor ieși și ei în evidență din spatele semicercului. Donovan Mitchell, Jordan Clarkson, Joe Ingles, Mike Conley și Bogdan Bogdanovic, toți înregistrează cifre mai bune la aruncările de 3 puncte comparativ cu cel mai bun shooter din afară de la Oklahoma, Ty Jerome. Pronosticul meu merge pe un succes la cel puțin 9 puncte diferență în favoarea gazdelor pentru o cotă de 1.62 oferită de casa de pariuri Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici