1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Toronto Raptors vs Philadelphia 76ers

Toronto Raptors vs Philadelphia 76ers. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 23.04.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-04-23 10:34:00

Baschet NBA

23 Aprilie 2022, 21:10

Toronto Raptors

Toronto Raptors

versus
Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers

2.30

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Toronto Raptors v Philadelphia 76ers

Philadelphia poate închide seria cu Toronto Raptors încă din jocul 4, meciul din această seară fiind pe lista noastră de pariuri iar pontul ales îl puteți găsi în finalul articolului. Fanii din Toronto au umplut arena în jocul precedent și cu siguranță își vor susține favoriții până la finalul jocului, indiferent de deznodământ. 

Toronto Raptors: Forma echipei, știri și statistici

Toronto a avut un final de sezon magic, a reușit să urce în ultima lună pe loc de play-off și a evitat turneul Play-In însă a dat de această echipă a Philadelphiei în mare foame de victorii. Gazdele l-au pierdut pe Barnes după primul joc iar aportul acestuia era considerabil și implicit foarte important pentru echipa. Și astăzi este listat ca discutabil. 

Jocul 3 a fost pierdut pe final de meci, toți jucătorii au ratat din toate pozițiile iar acele libere ale lui Achiuwa cu 27 de secunde înainte de final, ratate, par a fi fost decisive. Nick Nurse a declarat că orice coș înscris în ultimele 2 minute de echipa sa ar fi înclinat balanța decisiv pentru formație și victoria era bifată fără a se mai intra în prelungiri.

Pentru jocul 4 cred ca Siakam va fi catalizatorul pentru gazde, Pascal a fost modest în jocul 3 marcând toate cele 12 puncte până la pauză, în repriza a doua și în prelungiri a avut 0 puncte și doar 5 tentative. În ultimul joc direct din sezonul regulat, câștigat de gazde aici, 119:114, Siakam a reușit 37 de puncte, 11 recuperări și 12 pase decisive,  de acel Pascal are acum nevoie echipa pentru a ține seria în viață. 

Raptors a fost probabil cea mai ghinionistă echipă din actualul sezon, a fost cea mai afectată de Covid, nu l-a avut pe Scottie Barnes în jocurile 2 și 3 după ce acesta aproape a bifat un triple-double în primul joc iar Gary Trent Jr a fost bolnav și a jucat slab în meciul 1 iar în meciul 2 a fost nevoit după 10 minute să renunțe și să părăsească jocul.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Philadelphia 76ers: Forma echipei, știri și statistici

Philadelphia e on fire și dorește mai mult ca sigur să închidă seria încă din această seara. Scotiabank Arena le oferă în continuare fiori lui Embiid și Tobias Harris care au fost pe teren în acel joc 7 infernal, pierdut în fața echipei conduse atunci de Kawhi Leonard. 

Embiid și-a îmbunătățit media de puncte în fiecare joc din această serie terminând precendetul joc cu 33 de puncte și 13 recuperări, având și acel winner în prelungiri, cu mai puțin de o secundă rămasă pentru următorul atac al celor din Toronto. 

Boardul echipei e mai mult decât îngrijorat, Embiid a dezvăluit după jocul 3 că s-a rănit la încheietura mâinii însă are de gând să joace în meciul 4 indiferent de starea sa. Echipa se teme că are de fapt un ligament rupt la degetul mare iar după acest joc e așteptat să fie supus unui RMN pentru a afla cauza durerii. Acesta a jucat bandajat la deget în timpul antrenamentului de ieri. 

Matisse Thybulle rămâne out pentru acest joc din cauza restricțiilor din Canada, el neavând schema completă de vaccin. Charles Bassey are probleme la umăr și va lispi azi.

Oaspeții vor caută să încheie azi această serie nu doar din prisma faptului că această arenă le provoacă disconfort și îi bântuie ca o fantomă după seria din 2019 însă vor să îi ofere mai mult timp de odihnă lui Embiid pentru tratarea accidentării, el fiind pilonul principal în formație. 

Statistica meciurilor directe Toronto Raptors v Philadelphia 76ers

După victoriile de acasă cu 131:111 și 112:97, oamenii lui Doc Rivers au câștigat jocul 3 al seriei 104:101 după prelungiri prin coșul de 3 puncte înscris de Embiid la ultimul atac al echipei.

Cote pentru Toronto Raptors v Philadelphia 76ers

Dacă înaintea jocului 3 cei din Philadelphia erau doar ușor favoriți acum majoritatea caselor oferă o cotă mai mică, undeva în jururl valorii de 1.70. Paskal Siakam e de urmărit pentru over 23.5 puncte înscrise azi

Toronto Raptors vs Philadelphia 76ers Pont: Toronto Raptors câștigă

Philadelphia nu simte atât de mult presiunea precum o simt gazdele însă vor să închidă seria de astăzi pentru a-i oferi mai mult timp lui Joel Embiid în vederea tratării durerii pe care o simte la încheietura mâinii și implicit la deget. Mergem pe mâna gazdelor astăzi, aceștia au avut un plan de joc foarte bun în meciul 3 însă finalul i-a trădat, acum cred că va fi diferit. Deși nicio echipă nu a întors seria de la 0-3 un lucru este cert, Nick Nurse și băieții lui nu vor renunța la această serie, mai ales în fața fanilor. De 3 ori în acest sezon echipa a avut o serie de 3 eșecuri consecutive, reușind de fiecare dată să o întrerupă, lucru care ma aștept să se întâmple și azi. Raptors și-au învins rivalii de 3 ori în 4 ocazii în sezonul regulat. Cota am ales-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici