1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 02.04.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-04-01 11:26:00

Baschet NBA

02 Aprilie 2022, 03:40

San Antonio Spurs

San Antonio Spurs

versus
Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazers

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru San Antonio Spurs v Portland Trail Blazers

San Antonio Spurs are 6 meciuri la dispoziție pentru a bifa prezența în turneul Play-In iar primele două sunt cele mai ușoare, vor da peste Portland Trail Blazers în două rânduri, primul meci va fi la noapte iar noi am pregătit deja un pariu special pe care îl găsiți la finalul analizei. 

San Antonio Spurs: Forma echipei, știri și statistici

Spurs a reușit după victoria din San Francisco cu Warriors să mai bifeze alte 3 victorii și să o egaleze pe Lakers în clasament, astfel aceste ultime 6 jocuri pot fi considerate finale. Recent aceștia au cedat cu Grizzlies 111:112 fiind aproape de o revenire spectaculoasă pe final.

Nu demult Gregg Popovich e devenit cel mai titrat antrenor din NBA după ce a adunat cele mai multe victorii în sezonul regulat. Totuși nu se știe dacă acesta va mai continua și din toamnă deși sunt semne că ar mai duce un sezon cu echipa dar s-a vehiculat și numele lui Quin Snyder de la Jazz ca potențial înlocuitor pentru el chiar din vară. Rămâne de văzut cum termină Utah sezonul și ce surprize ne va pregăti extra-sezonul.

Pentru gazde urmează două jocuri cu Potland, ambele acasă, ca mai apoi să meargă în Denver și Minnesota, să primească vizita celor de la Golden State iar în ultimul joc să joace în Dallas. Acum ei împart locul 10 cu Lakers, având avantajul meciurilor directe și sunt la două jocuri de Pelicans, cele două rivale având meci direct și ele la noapte. 

Zach LaVine ar fi o posibilă țintă pentru Spurs în extra-sezon, mai ales dacă Bulls părăsesc prematur playoff-ul, având de înfruntat un adversar din top 4 în Est, oricare ar fi acesta, taurii vor porni cu șansa a doua. LaVine și-ar putea reconsidera statutul, el devenind agent liber în vară iar relația cu Popovich este una plină de respect, în plus ar juca cu prietenul său mai vechi, Dejounte Murray. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Portland Trail Blazers: Forma echipei, știri și statistici

Portland a intrat în vacanță de ceva săptămâni și etalează o echipă foarte tânără în acest final de sezon. Tinerii se bucură de această oportunitate în speranța că vor deveni piese de bază pentru sezonul următor. 

Fără vedete Lillard și Nurkic, și cu McCollum plecat în New Orleans, oaspeții vor caută să se reorganizeze în extra-sezon și să facă o echipă competitivă pentru următoarea stagiune. Rămâne de văzut care este motivația lui Lillard de a continua aici și dacă echipa poate atrage câteva nume importante alături de Damian în tentativa de a ataca măcar playoff-ul la anul.

După eșecul 96:133 de săptămâna trecută, Trail Blazers au pierdut dubla de acasă cu Rockets, cu Oklahoma City Thunder după prelungiri și recent cu Pelicans 107:117 tot acasă. 

Fanii echipei l-au primit ca pe un erou pe McCollum la revenirea sa acasă, după 8 ani petrecuți în Portland acesta s-a întors ca adversar și a terminat jocul ca fiind cel mai bun marcator de pe parchet. Respectul a fost reciproc iar superiorii l-au ovaționat atât la încălzire cât și la prezentarea jucătorilor echipei adverse.

Porltand are o mulțime de absenți și va fi din nou lipsită de motivație, sau mai bine spus de miza infimă a jocului, astfel ar trebui să avem un meci cursiv și spectaculos.

Statistica meciurilor directe San Antonio Spurs v Portland Trail Blazers

Pe 3 decembrie San Antonio câștiga în Portland 114:83 iar acum o săptămână și mai clar, 133:96, tot în deplasare.

Cote pentru San Antonio Spurs v Portland Trail Blazers

Spurs e favorită certă și ne așteptăm să nu aibă emoții în jocul acesta. Printre singurele recomandări de încredere se numără over 9.5 pase decisive în contul lui Dejounte Murray și alegerea noastră, ambele vin din oferta Betano

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers Pont: Keldon Johnson peste 2.5 assisturi

Meciul ar trebui să aibă un deznodământ cert, victorie gazde. Se pune problema diferenței de scor și a totalului și nu se știe cât va forța Spurs în condițiile în care urmează din nou meci cu Porland apoi 4 jocuri extrem de dificile. Ținând cont că Murray poate prinde mai puține minute decât de obicei s-ar putea să avem câteva surprize iar una dintre ele să fie Keldon Johnson cu over 2.5 pase decisive. Deși rolul de point guard îi revine lui Dejounte, Keldon, al doilea marcator al echipei, a reușit prestații excelente iar în precedentele două jocuri a bifat câte 4 pase decisive, având minim 4 assisturi și în cele mai recente 4 jocuri de acasă ale celor de la Spurs. Condițiile actuale îndrumă spre această alegere, pragul fiind foarte accesibil, Keldon jucând în medie aproape 32 de minute.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici