1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets, Ponturi Pariuri NBA 28.02.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-02-27 14:01:00

Baschet NBA

28 Februarie 2022, 04:00

Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazers

versus
Denver Nuggets

Denver Nuggets

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Portland Trail Blazers v Denver Nuggets

În această dimineață, în Mode Center Arena, Portland Trail Blazers îi vor găzdui pe cei de la Denver Nuggets într-un duel al echipelor din conferința de vest. Această partidă este programată de la ora 04:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Portland Trail Blazers: Forma echipei, știri și statistici

Portland Trail Blazers ocupă în prezent cea de-a zecea poziție în ierarhia conferinței de vest cu un bilanț de 25 de victorii și 35 de înfrângeri. Elevii lui Chauncey Billups traversau o formă bună înainte de All-Star Game, înregistrând o serie de patru victorii consecutive, însă accidentările, ce au pus mari probleme pe toată durata sezonului, și-au făcut, din păcate pentru ei, resimțită prezența și de această dată. Jusuf Nurkic, pivotul bosniac titular al echipei s-a accidentat și va absenta, conform ultimelor informații oficiale, cel puțin patru săptămâni de pe parchet. În absența lui Nurkic, Portland sunt descoperiți în această zonă, lucru ce s-a văzut și în ultimul meci, cel disputat pe teren propriu împotriva celor de la Golden State Warriors. Trail Blazers au suferit o înfrângere drastică, una dintre cele mai severe ale sezonului, 95-132, defensiva fiind de-a dreptul surclasată, Portland încasând cel puțin 30 de puncte în fiecare sfert. Warriors nu este o echipă foarte eficientă în ceea ce privește punctele marcate în spațiul de 3 secunde și în special atunci când vine vorba de pivoți, însă Kuminga și Poole au reușit, împreună, 27 de puncte, 14 recuperări și 2 pase decisive.

CJ McCollum a fost transferat către New Orleans Pelicans după nouă sezoane petrecute în Portland, alături de Lary Nance Jr., într-un trade în care au fost impliciați Tomas Satoransky, Josh Hart, Eric Bledsoe și Joe Ingles. Joe Ingles și Nassir Little s-au accidentat și ei recent și vor absenta tot restul sezonului, Damian Lillard și Jusuf Nurkic vor rămâne indisponibili o bună bucată de vreme, iar Eric Bledsoe este și el accidentat și, la ora actuală, rămâne incert pentru partida din această noapte.

Cu atâtea absențe importante, Anfernee Simons va rămâne, cel mai probabil, principala gură de foc din agrenajul ofensiv al trupei lui Billups pentru viitorul apropiat. El a fost și cel mai bun marcator al duelului cu Golden State, cu 24 de puncte reușite, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Denver Nuggets: Forma echipei, știri și statistici

Denver Nuggets este a șasea echipă din conferința de vest, cu un bilanț de 35 de victorii și 25 de înfrângeri. După un start ceva mai puțin convingător de sezon, Nuggets evoluează, în sfârșit, aproape de capacitate maximă, cu toate că absențele în tabăra lui Mike Malone încă persistă. Denver au intrat în pauza pricinuită de All-Star Game cu un record bun, câștigând 5 din ultimele 6 partide, dar se pare că nici acea scurtă perioadă de inactivitate nu le-au afectat evoluția bună, de la revenire ei continuând pe același trend pozitiv și obținând două victorii împotriva rivalilor din Sacramento, 128-110 în deplasare, respectiv 115-110 pe teren propriu.

Azi-noapte, Nikola Jokic a reușit o nouă performanță remarcabilă, înregistrând încă un triple-double, cu 18 puncte, 10 recuperări și 11 pase decisive, cimentându-și și mai mult poziția de cel mai bun jucător al echipei și în acest sezon. MVP-ul sezonului precedent nu se va putea baza pe aportul lui Michael Porter Jr.,accidentat la spate și absent pentru tot restul sezonului, în timp ce Jamal Murray rămâne și el indisponibil din cauza problemelor la genunchi, perioada în care el va putea reveni pe parchet fiind și în acest moment, incertă. Fără cei doi, Jokic a primit ajutor pe plan ofensiv din partea lui Aaron Gordon, cel mai bun marcator al echipei cu 23 de puncte și 9 recuperări, dar și din partea lui Monte Morris, care a bifat un meci foarte solid, cu 21 de puncte marcate, 4 recuperări și 3 pase decisive.

Denver este a 13-a echipă din ligă din punct de vedere ofensiv, cu o medie de 110.2 puncte per meci, în timp ce, pe plan defensiv, se poziționează tot în prima jumătate a clasamentului, mai exact pe locul al 12-lea, cu o medie de 107.8 puncte încasate per partidă.

Statistica meciurilor directe Portland Trail Blazers v Denver Nuggets

Denver Nuggets s-a impus în trei dintre cele patru partide directe ale sezonului, ambele echipe câștigându-și meciurile de pe propriul teren. Cel mai recent duel direct s-a consumat la jumătatea lunii ianuarie, la Denver, într-o partidă câștigată fără probleme de gazdele de la acea dată, scor 140-108.

Cote pentru Portland Trail Blazers v Denver Nuggets

Trail Blazers au avut probleme mari în defensivă contra celor de la Golden State, iar Chauncey Billups va avea o misiune grea să facă ajustările necesare din acest punct de vedere, în special cu acest lot subțiat de accidentări. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.91 pentru over 119.5 puncte marcate de Denver Nuggets.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Pont: Denver Nuggets -4.5 (inclusiv prelungiri)

Portland Trail Blazers a fost o echipă nelipsită din post-season în ultimele sezoane, însă acest an, unul ce a pus mari probleme trupei lui Billups din cauza accidentărilor, pare să fie unul fără un obiectiv clar pentru ei în acest moment. CJ McCollum a fost recent transferat la New Orleans după o perioadă de nouă sezoane petrecute în Portland, Damian Lillard rămâne în continuare indisponibil pentru o perioadă nedeterminată, iar Jusuf Nurkic s-a accidentat și el și va absenta de pe parchet, conform ultimelor informații, cel puțin patru săptămâni. Fără Nurkic, Trail Blazers rămân complet descoperiți pe o poziție unde oricum aveau lacune mari, cea de pivot, iar acest lucru nu poate să însemne decât o veste bună pentru Nikola Jokic. Sârbul rămâne unul dintre cei mai buni jucători din lume pe poziția sa, iar în acest matchup este de așteptat să domine spațiul de 3 secunde și să înscrie cu lejeritate de sub panou. Trail Blazers au suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri ale sezonului contra celor de la Golden State Warriors, la capătul unui meci în care au încasat cel puțin 30 de puncte în fiecare dintre cele patru sferturi. Billups are nevoie să facă ajustări serioase pe toate planurile pentru ca echipa sa să rămână competitivă, însă opțiunile îi sunt limitate cu acest lot decimat de accidentări. Pronosticul meu merge pe o victorie la cel puțin 5 puncte diferență în favoarea celor de la Denver Nuggets, pentru o cotă de 1.55. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Pont: Denver Nuggets -5,5

Denver ar trebui să încheie săptămână cu un succes, Portland fiind un adversar facil pentru ei. În condițiile în care lipsesc Lillard și Nurkic, atât ofensiva cât și defensiva au de suferit în tabăra gazdelor. Nuggets au semnat cu Cousins până la finalul sezonului, acesta reușind în meciul recent cu Kings, jucat acasă, 9 puncte și 8 recuperări. Mă aștept ca oaspeții să puncteze ușor pe pătrunderi și să construiască un avantaj important încă de la pauză. Aceștia au pierdut aici în sezonul regulat, 100:119 însă atunci a absentat Jokic iar la gazde au jucat McCollum și Powell, plecați între timp iar Lillard și Nurkic lipesc, practic doar Convington a rămas din acel prim 5. Pe 14 ianuarie Denver și-a luat revanșa, câștigând acasă 140:108, având 17 puncte avans la intrarea la cabine la pauză. Portland a obținut până la pauza de All-Star Game 4 victorii la rând, cel mai bun record din sezon practic, toate una și una, mai ales la Bucks și Grizzlies, surprinzător. Warrios au venit în Oregon acum două zile și i-au adus cu picioarele pe pământ, câștigând 132:95. Denver are toate atuurile și toate motivele să câștige acest meci. Nuggets au acoperit handicapul în 8 din ultimele 9 meciuri. Cota am selectat-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici