Share

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 24.11.2021

NBA

Cota: 1.87

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

23 Noi 2021 11:32 221 0
Logo Portland Trail Blazers Portland Trail Blazers
Logo Denver Nuggets Denver Nuggets
VS
05:00 24 Noiembrie 2021
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Portland Trail Blazers v Denver Nuggets

Mergem în Moda Center din Portland pentru a prefața duelul dintre Trail Blazers și Denver Nuggets (05:00). Denver caută să termine seria proprie de 4 jocuri pierdute, însă în partida trecută cu Suns au jucat foarte slab, încasând 48 de puncte în primul sfert și cedând 97:126. Avem un pariu pregătit în final pentru acest joc. 

Portland Trail Blazers: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

De la acel eșec în Denver am văzut cum revenirea lui Lillard a fost de bun augur, gazdele legând 3 victorii la rând, toate în propriul fief. Aceștia au dispus de Toronto, Chicago și Philadelphia, marcând 116 puncte în medie în aceste meciuri.

Portland e pe 7 in Vest având același procentaj ca și Denver, care ocupă locul 6, 9-8. Acasă însă se descurcă de minune, 8-1 bilanț, singurul eșec venind în primul meci al sezonului, cu Kings, 121:124. 

Echipa marchează 109.4 puncte în medie, e în prima jumătate a ligii când vorbim de procentajul din acțiune, 45.6% , pe locul 10 în ligă cu peste 35% de la 3 puncte, la libere pe locul 13 cu peste 78%, la recuperări pe locul 8 cu peste 46 pe meci și la assisturi pe locul 11 cu peste 26 pase decisive pe meci.

Lillard și McCollum conduc echipă fără doar și poate, Damian are 21.6  puncte înscrise în medie și 8.1 pase decisive în timp ce CJ contribuie cu 20.4 puncte în medie.  Nurkic e lider la recuperări cu 11.2 și adaugă în medie 11.1 puncte pe meci, iar Powell și Simons ies în evidență cu câte 16.8 puncte, respectiv 11.4 puncte.

Nu sunt probleme de lot pentru antrenorul Billups. 

Denver Nuggets: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Denver a schimbat foaia față de Portland după acea victorie clară din meciul direct, au urmat 4 meciuri pierdute la rând, la Dallas, cu Philadelphia și Chicago acasă și recent la Suns. 

Oamenii lui Malone continuă să dețină cea mai bună defensivă din ligă, cu 99.2 puncte încasate pe meci, dar au și o ofensivă foarte slabă,  locul 24 în ligă cu doar 102.6 puncte marcate în medie. 

Denver are 2-5 bilanț în jocurile din deplasare având 4 meciuri pierdute la rând pe arenă străină.  

Fără Murray echipa suferă enorm la capitolul ofensivă în comparație cu sezonul trecut sau acum 2 ani, iar faptul că Jokic ar putea lipsi și azi face din Nuggets o echipă slabă și de care adversarii să nu se teamă. 

Jokic conduce echipa cu 26.4 puncte înscrise în medie, 13.6 recuperări și 6.4 pase decisive, îl secondează Barton cu 16.6 puncte, 4.9 recuperări și 4.1 pase decisive, urmează Gordon cu 13.5 puncte și 6.2 recuperări iar Morris are 10.9 puncte și 4.1 pase decisive. 

Echipa trage 45.4% din acțiune, 31.6% din afara arcului de cerc, 55% de la două puncte și 74.1% de la libere.

Pe lângă Murray, Cancar și Porter, Jokic și Nnaji sunt incerți și azi.

Statistica meciurilor directe Portland Trail Blazers v Denver Nuggets

Săptămâna trecută cele două formații s-au întâlnit în Denver, Portland a fost fără liderul ei acolo, Lillard, și a pierdut într-o manieră drastică, 95:124. Jokic a terminat atunci jocul cu 28 de puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive, iar alți 6 jucători ai echipei au avut peste 10 puncte, un meci perfect în procentaje pentru Nuggets

Cote pentru Portland Trail Blazers v Denver Nuggets

Portland are un parcurs aproape perfect acasă în ciuda faptului că sunt pe 7 în Vest la egalitate cu Denver, 9-8 bilanț. Dacă Jokic lipsește și azi, fiind incert momentan, Nurkic ar trebui să culeagă ușor 10 recuperări, Betano oferind 1.75 pentru o astfel de performanță pentru centrul gazdelor. 

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Pont: Portland câștigă la -5.5 puncte

Prezența lui Jokic va influența cotele în următoarele ore, dacă acesta va absenta vom vedea o cădere de cote pe victoria gazdelor, cotele din acest moment îl dau titular. Chiar și așa Portland are de luat o revanșă după eșecul usturător de săptămâna trecută. Lillard a fost în formă în ultimul meci când a adunat 39 de puncte și 7 assisturi cu Philadelphia, iar astăzi va conduce echipa spre a patra victorie la rând acasă în opinia mea. E un moment bun pentru gazde să își continue seria de 8 victorii la rând acasă, iar daca Nikola nu va juca șansele gazdelor cresc considerabil. Cota este preluată din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Portland câștigă la -5.5 puncte

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

7

Castigate:

2

Pierdute:

4

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB si foarte rar sugestii din Euroliga de Baschet Europeana.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici