1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers

Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 08.01.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-01-07 08:19:00

Ponturi baschet NBA

08 Ianuarie 2022, 05:00

Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazers

versus
Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Portland Trail Blazers v Cleveland Cavaliers

Mergem în Moda Center din Portland pentru a prefața duelul dintre gazdele de la Trail Blazers și Cleveland Cavaliers, eveniment pentru care am pregătit un pariu dar și alte sugestii. 

Portland Trail Blazers: Forma echipei, știri și statistici

Pentru Portland Cody Zeller e incert în timp ce Damian Lillard și CJ McCollum, cei mai buni doi marcatori ai echipei sunt out, alături de Lary Nance Jr. 

Recent gazdele au cedat 109:115 cu Miami chiar în Moda Center, meci în care Simons și Powell au avut câte 28 respectiv 26 de puncte iar Nurkic a terminat cu 14 puncte și 13 recuperări, înregistrând al 14-a double-double din sezon.

Trail Blazers vor avea mult de muncă pentru a prinde playoff-ul. Ne apropiem de jumatea sezonului iar aceștia sunt pe locul 12 în Vest cu 14-23 bilanț dintre care 12-10 acasa, asta după ce au câștigat 9 din primele 10 meciuri jucate în Moda Center. 

Statisticile echipei confirmă locul actual, 109 puncte înscrise pe meci cu care ocupă locul 13 în ligă însă această medie va suferi ținând cont că lipsesc vedetele Lillard și McCollum, 44.9% din acțiune cu care ocupă locul 21 în ligă, 43.7 recuperări în medie cu care ocupă locul 22 în ligă, locul 23 cu 22.7 assisturi și locul 20 cu 4.7 blocaje în medie.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cleveland Cavaliers: Forma echipei, știri și statistici

Sexton și Rubio sunt out pentru restul sezonului, ei fiind doi dintre principalii oameni ai formației însă Cavs au multe soluții și vor trebui să demonstreze că parcursul de până acum nu a fost întâmplător. Dacă sezonul s-ar încheia acum, oaspeții ar avea garantată prezența în play-off. Osman ar putea sa revină cu această ocazie iar Rondo să debuteze, antrenorul JB Bickerstaff a anunțat că intenționează să-l joace pe Rajon câte 20 de minute aproximativ pe meci. 

Cu toate absențele și veștile rele cu care se confruntă echipă în ultima vreme aceștia ar trebui să confirme statul de favoriți aici. Cavs dețin p diferență de puncte de +5.1 cu care conduc Estul, fiind urmați de Bucks cu +4.1, repartizând scorul foarte eficient, nici un jucător nu are medie mai mare de 20 de puncte însă 8 dintre ei au peste 11 puncte înscrise pe meci. 

Garland ar trebui să conducă ofensiva oaspeților după ce a revenit cu Grizzlies și a marcat 27 de puncte. Acesta a tras doar 35% din acțiune față de 47% cât are media în acest sezon iar înainte să intre în protocolul de sănătate și siguranță al ligii, absentând în 4 jocuri, acesta avea 4 meciuri consecutive în care și-a mărit media de puncte consistent, trăgând peste 50% din acțiune în aceste partide. Cleveland îl au în mare formă și pe veteranul Kevin Love. 

107.7 puncte marchează în medie oaspeții cu care ocupă locul 19 în ligă și dețin a doua cea mai bună apărare cu 102.6 puncte încasate pe meci. 

Statistica meciurilor directe Portland Trail Blazers v Cleveland Cavaliers

Pe 4 noiembrie cele două formații s-au întâlnit în sezonul actual iar CAVS câștigau în propria arenă cu 107:104, meci în care Portalnd a avut 3 jucători cu peste 20 de puncte marcate însă acum doi dintre ei absentează. 

Cote pentru Portland Trail Blazers v Cleveland Cavaliers

Probabil una dintre cele mai bune cote pentru oferta nopții în NBA, există multă valoare aici și ma aștept ca oaspeții să devină mai favoriți pe parcursul zilei, acum o victorie a acestora la -4.5 puncte diferență e cotată cu 1.88 la Betano. De urmărit și Darius Garland, acesta are 1.91 cotă la Betano pentru a depăși pragul de 19.5 puncte marcate

Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers Pont: Cleveland Cavaliers câștigă

Avem câteva statistici care susțin o victorie a oaspeților la handicap chiar. Portland a eșuat să acopere handicapul în 5 din ultimele 6 meciuri la general și în 9 ocazii din ultimele 11 în meciurile jucate acasă. Absența celor mai buni doi marcatori poate fi decisivă, atât Lillard cât și McCollum mai au de așteptat până să revină pe parchet. Cavs în schimb au acoperit handicapul în 10 din ultimele 14 jocuri din deplasare. Trail Blazers au permis 120 de puncte sau mai multe în 4 din ultimele 5 jocuri. Revenirea lui Garland nu face decât să întărească echipa oaspeților și plusul evident mă aștept să îl aducă chiar acesta. Am selectat această cotă din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici