1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Phoenix Suns vs Milwaukee Bucks - Ponturi pariuri NBA Finala. 07.07.2021. Primul meci al finalei!

Phoenix Suns vs Milwaukee Bucks - Ponturi pariuri NBA Finala. 07.07.2021. Primul meci al finalei!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-07-06 13:09:00

Baschet NBA

07 Iulie 2021, 03:00

Phoenix Suns

Phoenix Suns

versus
Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Phoenix Suns v Milwaukee Bucks

Phoenix Suns și Milwaukee Bucks se întâlnesc pentru prima dată într-o finală NBA și pentru a 3-a oară într-un joc din playoff.

Precedentele două partide în playoff între cele două formații au fost disputate în 1978, în prima rundă a Conferinței de Vest, atunci când Bucks au reușit să se impună cu 2-0.

Suns vin după un succes cu 4-2 obținut în finala Conferinței de Vest disputată împotriva lui LA Clippers, în timp ce Milwaukee s-au impus cu același rezultat în finala Conferinței de Est, împotriva lui Atlanta Hawks.

Pentru Bucks este prima finală disputată din 1974, iar pentru Suns tot prima, însă din 1993.

Primul duel al finalei NBA dintre Phoenix Suns și Milwakee Bucks se va disputa pe 7 iulie, de la ora 3:00 pe Phoenix Suns Arena (Phoenix).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Phoenix Suns: Forma echipei, știri și statistici

Phoenix Suns au revenit într-o finală NBA după o pauză de 28 de ani, într-un moment în care au o echipă ce evoluează excelent.

În finala Conferinței de Vest au trecut de Los Angeles Clippers, scor 4-2, după ce s-au impus în ultimul meci, chiar pe arena din Los Angeles, scor 130-103.

În actuala stagiune, Suns au reușit să elimine ambele formații din Los Angeles, pe Lakers în primul tur (4-2) și în finala conferinței pe Clippers cu același rezultat.

La ultimul duel împotriva lui Clippers, Phoenix au reușit 94 de Field Goals, 47 de recuperări și 27 de assisturi, față de echipa gazdă, care a bifat doar 79 de Field Goals, 32 de recuperări și 18 assisturi.

Chris Paul cu 41 de puncte, Devin Booker cu 22 de puncte și Jae Crowder cu 19 puncte au fost cei mai buni marcatori ai lui Suns. Deandre Ayton a reușit 16 puncte, însă a bifat cele mai multe recuperări – 17, în timp ce Paul a mai contribuit cu 8 assisturi.

De cealaltă parte, Marcus Morris Sr. a bifat 26 de puncte, fiind urmat de Paul George cu 21 de puncte.

George alături de Morris au mai bifat câte 9 recuperări, în timp ce Reggie Jackson a oferit 8 assisturi.

Va fi pentru a 3-a oară când Phoenix ajung în ultima fază a competiției și evoluează cu trofeul pe masa. Prima oară a fost în 1976 atunci când au cedat în fața lui Boston Celtics, în 6 partide, iar ultima oară în 1993, când au pierdut tot în 6 acte, însă, de această dată a fost în fața lui Michael Jordan și Chicago Bulls.

Pentru acest prim joc al finalei, Phoenix nu au absențe.

Duelul următor îl vor disputa tot pe teren propriu.

Milwaukee Bucks: Forma echipei, știri și statistici

Cu două victorii la rând și 4 în ultimele 5 meciuri, Milwaukee au reușit să se califice în finala NBA, după o lungă pauză, de 47 de ani, timp în care s-au oprit înaintea ultimului act.

După ce sezonul trecut s-au oprit în semifinale, în actuala stagiune, Bucks au reușit să bifeze finala și să oprească ghinionul.

În finala Conferinței de Est, Milwaukee au trecut de Atlanta, scor 4-2, după ce în precedentele 5 meciuri au reușit să nu cedeze mai mult de un meci.

Bucks au reușit două victorii la rând, 123-112 acasă și 118-107 la Hawks, rezultate ce le-a adus biletele spre marea finală.

Pentru Atlanta a fost rezultat uriaș, faptul că au evoluat în finala Conferinței de Est, după ce, cu un sezon în urmă au încheiat penultimii în stagiunea regulată.

La ultimul meci, Bucks au izbutit 89 de Field Goals, 46 de recuperări și 24 de assisturi, într-un meci în care gazdele au reușit 92 de Field Goals, 43 de recuperări și 22 de assisturi.

Khris Middleton a fost cel mai bun marcator cu 32 de puncte, fiind urmat de Jrue Holiday cu 27. Bobby Portis și Holiday au contribuit cu 9 recuperări de fiecare, tot Holiday fiind cel care a mai oferit și 9 assisturi.

Pentru Atlanta, Cam Reddish a marcat 21 de puncte, iar Bogdan Bogdanovic a izbutit 20 de puncte. John Collins a contribuit la rezultatul echipei cu 11 recuperări, în timp ce Trae Young a oferit 9 assisturi.

Chiar dacă Giannis Antetokounmpo nu a evoluat în ultimele două partide, Bucks au reușit o calificare istorică în finala NBA, acolo unde jucătorul grec ar putea reveni pentru a pune umărul la primul trofeu al echipei după o lungă pauză.

Donte DiVincenzo este accidentat și nu va evolau în timp ce Giannis Antetokounmpo este dat ca incert, însă este posibil să-l puteam vedea câteva minute în primul duel.

Următorul joc îl vor disputa tot pe terenul lui Phoenix Suns.

Statistica meciurilor directe Phoenix Suns v Milwaukee Bucks

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în actuala stagiune, iar de fiecare dată, Phoenix Suns au fost cei care s-au impus.

În 146 de confruntări între Bucks și Suns, Phoenix au reușit 75 de succese, în timp ce Milwaukee au izbutit 71.

În playoff s-au întâlnit de două ori, ambele jocuri fiind câștigate de Milwaukee.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Milwaukee Bucks - Phoenix Suns 127-128 (2021);

Phoenix Suns - Milwaukee Bucks 125-124 (2021);

Phoenix Suns - Milwaukee Bucks 140-131 (2020);

Milwaukee Bucks - Phoenix Suns 129-108 (2020);

Phoenix Suns - Milwaukee Bucks 114-105 (2019).

Cote pentru Phoenix Suns v Milwaukee Bucks

Suns nu au câștigat sau cedat un meci în overtime de 23 de partide, fiind formația cu cel mai bun procentaj la acest capitol.

Phoenix au doar 2 eșecuri în ultimele 10 partide disputate pe teren propriu, în timp ce Milwaukee au 5 succese și tot atâtea eșecuri în precedentele 10 deplasări.

La ce lot au gazdele în acest sezon, consider că vom avea parte de o finală spectaculoasă ținând cont și de primele două dispute din sezonul regulat.

La acest pont cu numărul 2, voi miza pe succesul gazdelor, care se vor impune în prima partida a finalei, iar Superbet pariuri ne oferă cea mai bună cotă: Victorie Phoenix Sunscotă 1.45.

Phoenix Suns vs Milwaukee Bucks Pont: Peste 212.5 puncte

Phoenix este favorita caselor de pariuri, iar la cum au evoluat în actuala stagiune, Suns au prima șansă la câștigarea trofeului. De cealaltă parte, Milwaukee nu se vor putea baza nici la această partidă pe serviciile lui Giannis Antetokounmpo, care nu este complet refăcut. Se anunță un prim meci interesant, în care oaspeții vor face tot ce este posibil pentru a începe cu dreptul finala NBA. Pontul partidei: Peste 212.5 puncte – inclusive prelungiri – cotă 1.57 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici