Phoenix Suns vs Dallas Mavericks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 16.05.2022

NBA

Cota: 1.80

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

15 Mai 2022 12:42 301 0
Logo Phoenix Suns Phoenix Suns
Logo Dallas Mavericks Dallas Mavericks
VS
03:00 16 Mai 2022
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Phoenix Suns v Dallas Mavericks

Footprint Center din Arizona va fi plin ochi în această noapte pentru că favoriții lor, Phoenix Suns joacă meciul decisiv cu Dallas Mavericks. Fiecare echipă și-a câștigat meciurile de acasă iar acum presiunea va fi enormă pe ambele combatante, alegerea noastră o găsiți la finalul analizei. 

Phoenix Suns: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

În jocul 6 cei de la Suns le-au permis adversarilor să arunce des de la 3 puncte concentrându-se pe pătrunderi și pe aruncările din interiorul semicercului, având 60 de tentative de la două puncte dinte care doar 25 au intrat în coș. Echipa a avut 6/18 de la 3 puncte, adversarii lor având +30 de puncte la acest capitol în timp ce de la două puncte Booker & Co. au avut +12 puncte.

Devin Booker a avut 6/17 din acțiune în precendetul joc cu 0/4 din teritoriul de 3 puncte în timp ce Chris Paul a adunat 13 puncte oferind 4 assisturi. Ayton a ieșit în evidență cu 21 de puncte și 11 recuperări în timp ce jucătorii veniți de pe banca de rezerve au adunat doar 17 puncte. 

După un sezon 2021 excelent care a condus echipa în doar a treia finală din istoria francizei, Suns au reușit un sezon și mai bun acum, doborând recordul echipei la victorii în sezonul regulat. După cele 64 de victorii din stagiunea curentă, Suns sunt la un joc de eliminare în fața unei echipe pe care mulți nu o vedeau să treacă nici măcar de primul tur.

Pentru Phoenix e acum sau niciodată, greu de crezut că vor domina liga din nou în acest nucleu, mai ales că Paul are deja 37 de ani. A fost un sezon în care Jazz a fost sub așteptări și foarte multe echipe au avut piese importate lipsă. Dacă nu câștigi acum campionatul din toamnă Kawhi Leonard, LeBron James, Jamal Murray sau Zion Williamson vor reveni pe parchet pentru echipele lor și lucrurile devin mult mai dificile pentru această echipă. 

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Dallas a surpins plăcut în acest post-sezon chiar dacă Luka Doncic a fost accidentat în primele jocuri. Jocul 6 a arătat încă o dată de ce este capabilă echipa iar efortul susținut ar fi în zadar dacă în această noapte nu reușesc să obțină calificarea.

Evident echipa își dorește să ajungă în finala conferinței și presiunea cred că e egală în ambele tabere, ambiția fiind probabil la cel mai ridicat nivel în acest punct al sezonului. Warriors cred că pleacă ca favoriți în finală indiferent cine va câștiga această serie.

Ochii vor fi ațintiți pe Doncic din nou, chiar Spencer Dinwiddie a declarat că echipa se bazează pe cel mai bun om al lor și totodată în opinia sa cel mai bun jucător din ligă. Jocul se va învârti în jurul superstarului sloven însă pentru a obține calificarea va fi nevoie de Brunson și Dinwiddie la potențial cât mai ridicat, nu vor fi suficient 40-45 de puncte ale lui Luka dacă ceilalți nu susțin vedeta echipei.

Dinwiddie a ieșit în evidență cu 5/7 în jocul 6, toate cele 5 coșuri reușite venind dinafara semicercului. Bullock cu 5 coșuri de 3 puncte bifate a terminat jocul cu 19 puncte în timp ce Brunson a avut 18 puncte. 31 de puncte au înscris jucătorii de pe bancă în jocul 6 pentru Dallas, cu 14 mai multe decât bancă adversarilor. 

Kidd vrea de la toți jucătorii săi să rămână în caracter, să se implice la maxim și a declarat că nu există presiune în formația lui. Acesta a adăugat că planul de joc rămâne același, evident făcând referire la o apărare agresivă însă echipa trebuie să caute o șansă de a câștiga în deplasare, până acum seria fiind dominată de echipa gazdă. 

Statistica meciurilor directe Phoenix Suns v Dallas Mavericks

Echipele au mers cap la cap, câștigând fiecare jocurile de acasă iar Phoenix beneficiază de acest statut, având avantajul terenului propriu, datorită celui mai bun bilanț în sezonul regulat. În jocul 6 Dallas s-a impus 113:86 iar Doncic a fost aproape de un triple-double, terminând cu 33 de puncte, 11 recuperări și 8 assisturi. 

Cote pentru Phoenix Suns v Dallas Mavericks

Unibet oferă 1.34 pentru o victorie a gazdelor aici, cotă de luat în calcul. Phoenix ar trebui să câștige aici, a avut un sezon solid în propriul fief și cu Booker și Paul în primul 5 aceștia pot fi de neoprit. Under-ul pare a fi alegere solidă ținând cont de importanța partidei

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Pont: Luka Doncic peste 34.5 puncte marcate

Avem doar 2 din 6 jocuri terminate în această serie la diferență mai mică de 10 pun ye. Phoenix a câștigat jocul 5 la 30 de puncte diferență ca mai apoi Dallas să câștige jocul 6 la diferență de 27 de puncte. Acum mergem pe mâna lui Doncic care are un prag destul de mare însă va avea suficiente minute și totodată suficient tentative pentru a trece de pragul de 34.5 puncte setat de Betano pariuri sportive. Doncic a avut minim 26 de puncte în toate cele 6 jocuri de până acum și a reușit în primele două jocuri de aici să treacă de acest barem. Importanța acestui joc îl va face pe sloven să își asume mai multe aruncări decât de obicei și va avea șansa să meargă mai des la linia de libere, totul depinde de procnetajele sale pentru ca tentative vir exista cu siguranță pentru a înverzi această alegere. Luka are 31.1 puncte înscrise în medie în acest post-sezon.

Pont pariuri: Luka Doncic peste 34.5 puncte marcate

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

24

Castigate:

9

Pierdute:

14

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici