1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Phoenix Suns vs Dallas Mavericks

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 05.05.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-05-04 07:06:00

Baschet NBA

05 Mai 2022, 05:00

Phoenix Suns

Phoenix Suns

versus
Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Phoenix Suns v Dallas Mavericks

Mergem în Arizona, în Footprint Center acolo unde gazdele de la Phoenix Suns joacă meciul doi al seriei cu Dallas Mavericks. Am pregătit un pariu special pentru acest eveniment dar venim și cu alte sugestii.

Phoenix Suns: Forma echipei, știri și statistici

Phoenix a dispus de New Orleans Pelicans cu 4-2 la general în sferturile conferinței. Booker a avut ceva probleme și a absentat pe finalul seriei însă a revenit pentru aceste jocuri iar în primul meci cu Dallas a reușit 23 de puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive. 

Ayton a fost la înălțime pe parcursul acestui play-off și în meciul trecut a izbutit 25 de puncte la care a adăugat 8 recuperări. Chris Paul a bifat doar 3 assisturi în acel joc, mult sub media obișnuită însă a avut 19 puncte și 5 recuperări iar Johnson a avut 17 puncte venind de pe bancă. 

Gazdele au 112.7 puncte înscrise în medie în acest post-sezon, 52% din acțiune dintre care 61.2% din spațiul de două puncte și 33% din teritoriul de 3 puncte. De la linia de libere au 83.2%, un procentaj mai mult decât bun iar în medie adună 38 de recuperări pe meci.

Ayton va fi greu de oprit de cei de la Dallas în timp ce rezerva sa, McGee, deși nu a avut decât 4 puncte, a fost fantastic în defensivă și a ridicat publicul în picioare când i-a furat mingea lui Doncic în sfertul 4 și a marcat cu ușurință două puncte. McGee poate fi un as important al echipei, acesta are 14 sezoane în ligă,  3 inele de campion și din punct de vedere al postului de centru, echipa probabil are cel mai bun duo din ligă. 

Oamenii lui Monty Williams au dominat copios jocul 1, au avut 21 de puncte avans cu 10 minute înainte de finalul jocului însă au început să lungească atacurile și nu au fost constanți în ofensivă iar Doncic i-a pedepsit în dese rânduri. Abordarea jocului acum va fi diferită, efortul oaspeților ar trebui să le pună mai multe probleme iar Green, la de Golden State Warriors a declarat că Phoenix va pierde această serie cu Mavericks. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Dallas a recuperat din diferență în finalul jocului însă nu a reușit să întoarcă soarta partidei, apropiindu-se la 5 puncte cel mai mult, dar era deja ultimul minut al jocului. Efortul lui Doncic a fost singurul notabil, Luka a încheiat cu 45 de puncte,  12 recuperări și 8 pase decisive având 15/30 din acțiune dintre care 4/11 de la 3 puncte. 

Colegii lui nu l-au ajutat mai deloc, singurii care au avut medii de două cifre au fost Kleber cu 19 puncte, Finney-Smith cu 17 puncte și Brunson cu 13 puncte. Echipa a avut procentaje mai mult decât decente, cu 47% din acțiune, 41% de la 3 puncte însă la libere au avut 18/25, în comparație gazdele au avut 18/18, semn că orice ratare ușoară la acest nivel e decisivă. 

Kidd va încerca să închidă și mai mult spațiile pentru Suns însă nu va fi suficient dacă vrea cu tot dinadinsul să câștige acest joc, Dinwiddie și Brunson în special trebuie să fie mai eficienți pe fază ofensivă. 

Dallas are 106 puncte înscrise în medie în acest post-sezon în timp ce adună 37.4 recuperări pe meci. Aceștia trag 44.8% din acțiune dintre care 37.6% din teritoriul de 3 puncte și 52.3% din spațiul de două puncte. De la linia de libere au 77.8%

Hardaway are șanse mici să mai joace sezonul acesta, nici măcar nu are un termen limită setat pentru o eventuală revenire.

Mavs e genul de echipă care nu renunță, au revenit în seria precedentă cu Jazz după ce au pierdut jocul 1 câștigând 4 din următoarele 5 partide. Din 29 decembrie aceștia au un record impresionat de 11-2 după ce au cedat un joc. În ultimele 8 minute din primul joc aceștia au câștigat cu 29:15, semn că sunt capabili să învingă cea mai bună echipă din Vest în sezonul regulat.

Statistica meciurilor directe Phoenix Suns v Dallas Mavericks

121:114 s-au impus gazdele în prima bătălie din această serie. În sezonul regulat Suns au câștigat toate cele 3 partide în timp ce tot aceștia dețin și recordul all-time cu 94 de victorii în 168 de jocuri. În playoff am asistat la două serii între cele două combatante, Phoenix a câștigat în 2005 cu 4-2 în semifinale iar Dallas s-a revanșat un an mai târziu, câștigând finala conferinței din 2006 cu același scor, 4-2 la general.

Cote pentru Phoenix Suns v Dallas Mavericks

Phoenix va căuta să câștige acest joc pentru a merge fără o presiune imensă în Dallas, majoritatea caselor de pariuri oferă cotă 1.40 pentru un succes al gazdelor. După-amiază când vor fi publice alocările arbitrilor pentru acest meci puteți merge pe o superstiție, Scott Foster dacă e arbitru merge încercată victoria oaspeților, echipele lui Chris Paul au 0-14 bilanț în ultimele 14 jocuri oficiate de acest arbitru. Oricum cred ca seria va deveni mai echilibrată și tind să cred că efortul de acum al oaspeților va fi mai mare, astfel un handicap ajustabil pe vizitatori e recomandat în principiu. 

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Pont: Luka Doncic peste 51.5 puncte+recuperări+pase decisive

Vorbim de cifre mari în acest play-off și unul dintre cei mai în vogă jucători e Luka Doncic. Acesta a devenit al doilea cel mai rapid jucător din istoria ligii care marchează 500 de puncte, reușind această performanță după 16 jocuri. Recordul îl deține Michael Jordan care a bifat această barieră după 14 jocuri. Luka Magic e impresionant, are peste 32 de puncte înscrise în medie în jocurile din post-sezon, în seria de anul trecut cu Clippers a izbutit 37.5 puncte în medie iar acum după 4 jocuri are 33 de puncte, 11 recuperări și 6.3 assisturi. Mă aștept și acum să fie numărul 1 de pe parchet, gazdele par a avea mai mulți jucători care pot pune mingea în coșul adversar în timp ce Doncic a arătat mai ales în primul joc că atunci când joacă poate fi de neoprit. Mergem pe minim 52 de puncte+recuperări +assisturi în contul slovenului, acestă adunând 65 de puncte, recuperări și pase în jocul 1. Luka are mai multe jocuri de 40+ puncte în play-off decât Giannis, Booker, Chris Paul, Lillard, Irving sau Kawhi Leonard.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici