1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Philadelphia 76ers vs Toronto Raptors

Philadelphia 76ers vs Toronto Raptors. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 17.04.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-04-16 16:36:00

Baschet NBA

17 Aprilie 2022, 01:10

Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers

versus
Toronto Raptors

Toronto Raptors

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Philadelphia 76ers v Toronto Raptors

Începe show-ul și în Wells Fargo Center acolo unde Philadelphia 76ers deschide seria cu Toronto Raptors, în această noapte. Am pregătit deja un pariu special pe care il aflați la finalul analizei dar avem și alte sugestii pentru acest joc. 

Philadelphia 76ers: Forma echipei, știri și statistici

După acel eșec din Toronto au urmat două victorii concludente pentru gazde și astfel și-au asigurat locul 4 în conferință și deține avantajul terenului propriu în acest duel cu Raptors. Adversarii de acum le-au pus mereu probleme și faptul că au câștigat de două ori aici în acest sezon confirmă acest lucru.

Starul echipei, Joel Embiid, a declarat recent că duelurile cu Toronto l-au făcut un jucător mai bun și se simte foarte încrezător în startul acestei serii. Toți ochii vor fi ațintiți asupra lui și categoric asupra lui James Harden, care a fost adus pentru a-i oferi o șansă în plus lui Embiid să câștige campionatul în acest an.

Harden a cărat mulți presiunea din Houston și a încercat și cu Nets să obțină titlul însă nu a fost suficient. Ajuns la 32 de ani acesta a jucat 21 de jocuri pentru noua echipă iar chimia dezvoltată până acum l-a mulțumit pe antrenorul Doc Rivers. În aceste zile de odihnă managerul a spus că relația dintre Harden și colegi s-a dezvoltat suplimentar și au lucrat exclusiv pentru a pregăti această serie.

Sixers se confruntă și cu o mare problemă pentru jocurile cu Roptors, în meciurile din Canada nu se vor putea baza pe cel mai bun apărător al lor, Matisse Thybulle. Acesta nu e vaccinat complet și nu are drept de joc în Canada unde nu s-au ridicat restricțiile complet. Dany Green îi va lua locul în primul 5 acolo. Tot sezonul cei doi au fost în rotație permanentă, Thybulle a fost titular în 50 din cele 66 de apariții și a bifat 1.7 intercepții pe meci, cea mai mare medie din carieră de altfel.

Toronto Raptors: Forma echipei, știri și statistici

Raptors a încheiat sezonul cu un eșec în New York însă aveau deja asigurat locul 5 în conferință și erau cu gândul la acest duel. Esențială a fost victoria de aici cu 3 jocuri rămase de disputat, atunci când și-au îndeplinit practic obiectivul.

Cu siguranță aveau aspirații mai sus, voiau să aibă avantajul terenului propriu mai ales că în Canada nu s-au ridicat restricțiile anti Covid și unele echipe nu pot să își folosească toți jucătorii. Oricum finalul de sezon a fost excelent, au ridicat nivelul jocului când a trebuit, ei fiind până în martie pe loc de Play-In.

Moralul echipei este la cote ridicate, au câștigat 14 din ultimele 18 jocuri incluzând aici și două victorii în fața adversarilor de acum. VanVleet a revenit și el înainte de finalul sezonului și ne așteptăm ca echipa să fie la potențial aproape de maxim. Pentru prima data din 2008 încoace ei încep playoff-ul în deplasare.

Dacă la gazde vorbim de duo-ul dintre Embiid și Harden, la oaspeți va fi vorba despre Siakam și VanVleet. Cei doi vor duce greul în cele mai multe momente dar parcă au mai mult ajutor decât vedetele gazdelor. Ei au fost esențiali și în finala din 2019 însă acum au alt statut si o presiune și mai mare pe umerii lor.

Statistica meciurilor directe Philadelphia 76ers v Toronto Raptors

Philadelphia a pierdut recent în Toronto, 114:119 după ce a fost la conducere mai tot timpul. Siakam a reușit în acel joc un triple-double fabulos iar Embiid și Harden au plecat cu coada între picioare din Canada. Raptors a câștigat ambel3 jocuri din sezonul regulat disputate aici și are 3-1 în fața rivalilor în actuala stagiune.

Cote pentru Philadelphia 76ers v Toronto Raptors

Philadelphia are pretenții imense în acest play-off însă nu va avea deloc viață ușoară împotriva celor din Toronto, care au in lot 3 campioni din 2019. Pentru +7.5 puncte pentru Raptors cei de la Betano oferă 1.57 iar pentru ca Embiid să treacă de 33.5 puncte găsim cotă 1.88 la aceeași agenție 

Philadelphia 76ers vs Toronto Raptors Pont: James Harden peste 10.5 assisturi

Probabil este cea mai echilibrată serie din sferurile conferinței acest duel. Raptors au câștigat 3 din cele 4 dispute din sezonul regulat și par a fi în stare să-i anuleze visul lui Embiid prematur. Ar fi un dezastrul total pentru Philadelphia să fie eliminată din primul tur,anul trecut au fost cap de serie și tot nu au reușit mare lucru, Atlanta avea să-i scoată șocant încă din turul secund. Presiunea va fi enormă pe umerii gazdelor și mă aștept ca Harden să fie unul din principalii actori de pe parchet. Embiid i-a cerut în mod expres să fie mai agresiv în această serie și să finalizeze mai des, Joel așteptându-se să fie păzit mai tot timpul de doi adversari, chiar triplat în unele momente. Mizăm pe minim 11 assisturi în contul bărbosului care are 21 de puncte și 10.5 pase decisive de când a venit în Philadelphia. Toate atacurile vor trece prin mâinile sale și va livra constant, depinde doar de cilegii lui dacă această alegere va fi sau nu câștigătoare. Cota am selectat-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici