1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Philadelphia 76ers vs New York Knicks

Philadelphia 76ers vs New York Knicks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 03.05.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-05-01 16:43:00

Baschet NBA

03 Mai 2024, 04:00

Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers

versus
New York Knicks

New York Knicks

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Philadelphia 76ers v New York Knicks

Suspansul din play-off a luat amploare în Madison Square Garden odată cu victoria uimitoare obținută de Philadelphia 76ers în fața celor de la New York Knicks iar acum ne îndreptăm atenția spre jocul 6 al seriei. Pariul propus pentru acest eveniment îl găsiți la finalul analizei. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Philadelphia 76ers: Forma echipei, știri și statistici

Sixers erau în deficit de 6 puncte cu 25 de secunde înainte de final în jocul 5 dar Maxey a fost salvatorul echipei, a trimis jocul în prelungiri cu o triplă la ultimul atac al echipei sale și a terminat jocul cu 46 de puncte, salvând sezonul echipei pentru moment.

Tyrese a luat meciul în propriile mâini deoarece Embiid a avut o noapte grea pe plan ofensiv încheind jocul cu 7/19 din acțiune dar l-a final s-a lăudat cu un triple-double. 

„A fost în favoarea noastră datorită lui Tyrese Maxey”, a spus Joel Embiid, care a avut nouă turnover-uri. „Era de necrezut, lovea lovituri mari după lovituri mari. Mai ales, cu tot ce se întâmplă. Tobias (Harris) a fost uimitor pe tot parcursul jocului. Cred că toți colegii mei. Și-au făcut treaba. Da. Noi am câștigat.”

„Îmi amintesc de ultimul sfert, al patrulea, nu eram în ritm”, și-a amintit Maxey. „Nu am jucat bine, nu am fost agresiv. Am refuzat să permit asta de data asta. Am ieșit agresiv de îndată ce a început al patrulea sfert, de îndată ce am primit mingea, am fost agresiv și a fi agresiv nu înseamnă să trag de fiecare dată. Este doar să faci jocul – să faci jocul de fiecare dată când ai mingea, să fii agresiv, să fii o amenințare de a înscrie.”

Philadelphia și-a mai acordat o șansă iar acum trebuie să își apare terenul propriu, lucru pe care nu l-a reușit în jocul 4. Echipa cu siguranță nu performează la capacitate maximă după absența îndelungată a lui Embiid din februarie până la sfârșitul sezonului regulat și totodată prin faptul că acesta nu e refăcut complet însă are suficiente arme în continuare pentru a menține speranțele francizei în viață în play-off. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Knicks: Forma echipei, știri și statistici

Knicks se gândeau la turul următor după cele două puncte marcate de McBride cu mai puțin de 30 de secunde rămase până la final în jocul 5, moment în care echipa a luat un avans de 6 puncte. 

Tom Thibodeau a fost nemulțumit de modul în care echipa l-a apărat pe Tyrese Maxey dar la urma urmei au fost resurse imense investite în oprirea lui Joel Embiid. 

În jocul 4 echipa a dat impresia că e peste Sixers și că va încheia socotelile la întoarcerea în Madison Square Garden dar finalul jocului 5 a umbrit în cele din urmă și o altă performanță majoră a lui Brunson, care a avut 15/32 din acțiune și un total de 40 de puncte înscrise. 

Echipa tocmai primise vestea înaintea jocului 5 că Bojan Bogdanovic va fi supus unei operații și va rata restul playoff-ului, el fiind un jucător care aducea speranțe mari de pe banca de rezerve.

Titularii au jucat minute grele în jocul 5 iar efortul depus s-ar putea resimți mai încolo. Hart, Brunson și Anunoby au jucat peste 50 de minute în jocul 5, DiVincenzo continuă cu procentaje mediocre din spatele arcului de cerc iar ajutorul pentru Brunson nu vine, vești care coroborate cu eșecul dureros din jocul 5 ar putea scutura puțin mai mult speranțele oaspeților. 

Statistica meciurilor directe Philadelphia 76ers v New York Knicks

Knicks au ratat șansa de a închide seria în jocul 5 iar suspansul se va muta în Wells Fargo Center acolo unde newyorkezii au câștigat jocul 4 și s-au distanțat la 3-1.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Philadelphia 76ers v New York Knicks

Philadelphia pornește cu prima șansă având avantajul terenului propriu. Pentru un meci cu peste 27.5 puncte marcate, Maxey are 1.95 la Betano pariuri sportive. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Philadelphia 76ers vs New York Knicks Pont: Brunson peste 32.5 puncte marcate

Seria actuală din Philadelphia și New York ne-a adus meniul așteptat însă dacă Sixers întorc soarta calificării va fi una dintre cele mai uimitoare reveniri din istoria ligii. Voi miza pe Brunson aici care a fost motorul ofensiv al echipei din New York în play-off și nu doar, ci și în întreg sezonul. Brunson a avut 22 respectiv 24 de puncte în primele două victorii ale lui Knicks din serie dar implicarea lui a crescut ulterior, a jucat 44+ minute în cele mai recente 3 jocuri și a avut 39, 47 respectiv 40 de puncte marcate. Cu un procentaj în jurul valorii de 50% din acțiune alături de o nouă evoluție cu 30 de aruncări în meci, consider că Brunson poate bifa peste 32.5 puncte și aici. Knicks se bazează în mod exclusiv pe ofensiva acestuia și cu o noaptea grea a superstarului echipei nu cred că poate câștiga jocul 6, astfel mă aștept la nou efort major din partea lui Jalen și în special la foarte multe puncte înscrise de el. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici