1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Orlando Magic vs Los Angeles Lakers

Orlando Magic vs Los Angeles Lakers. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 22.01.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-01-21 11:54:00

Baschet NBA

22 Ianuarie 2022, 02:00

Orlando Magic

Orlando Magic

versus
Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Orlando Magic v Los Angeles Lakers

Orlando Magic îi găzduiește pe cei de la Los Angeles Lakers în această noapte în Amway Center. Am ales deja pariul pentru acest duel dar avem și alte sugestii pentru meciul în care Lakers întâlnesc cea mai slabă echipă din ligă. 

Orlando Magic: Forma echipei, știri și statistici

Orlando vine după eșecul 110:123 în fața celor din Philadelphia, deplasarea aceasta l-a pus le centrul Mo Bamba direct în istoria echipei, devenind centrul cu cele mai multe coșuri de 3 puncte înscrise într-un meci pentru franciză. 7/8 a avut Bamba terminând cu 32 de puncte, fiind totuși în umbra lui Embiid care a avut un carrer higt de 50 de puncte adunate în 26 de minute doar.

Echipa a anunțat ieri că RJ Hampton a suferit o accidentare ușoară la genunchi care îl va ține departe de parchet între 2 și 4 săptămâni, asta după ce inițial aceștia au crezut că va fi vorba de cateva luni.

Magic îi mai au în infirmerie pe Carter-Williams, Fultz, Moore și Isaac însă dispun de jucători destui în rotație pentru a face față lejer azi. Totuși echipa are un atac foarte modest, doar 101.6 puncte înscrise în medie, practic a 28-a ofensivă din ligă dar și o apărare mediocră cu 110.5 puncte încasate, locul 22 în ligă la acest capitol. 

Băieții lui Jamahl Mosley au 8-38 bilanț și sezonul e compromis pentru ei. Totuși echipa se ridică la nivelul adversarilor când te aștepți mai puțin, au victorii în acest sezon cu Jazz, Denver, Brooklyn Nets sau Minnesota.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Los Angeles Lakers: Forma echipei, știri și statistici

Greu de crezut că Lakers are un sezon atât de slab deși era văzută ca pretendentă clară la titlu în acest sezon. Deși sunt un fan al lui Westbrook acesta nu a reușit să își pună amprenta asupra jocului echipei și apar zvonuri ba că acesta va fi inclus într-un viitor trade, ba că antrenorul Frank Vogel va fi schimbat.

După ce au bătut pe Jazz 101:95, toată lumea se aștepta la o victorie cu Indiana, și părea că acesta vine cu trecerea timpului însă în startul sfertului 4 oaspeții s-au desprins decivis și au plecat victorioși din Crypto.com Arena, 111:104. Vogel l-a lăsat pe bancă pe Westbrook în finalul meciului datorită formei mediocre pe care o traversează acesta, are 4 meciuri la rând catastrofale și e departe de performanțele individuale reușite în acest sezon.

E clar că echipa nu are consistență, dacă venea oricare alt jucător în locul lui Westbrook cred că echipa ar fi aratat mai bine, deși e un tip bun, cu o viziunea și o știință a jocului ieșită din comun, pur și simplu 'nu are mână' când acesta aruncă te aștepți mereu să rateze. 

Și absența lui Anthony Davis a contat mult însă vedeta a scăzut mult din ritm în acest sezon, e departe de ce aștepta lumea de la el și boardul echipei iar dacă Lakers prind playoff-ul e greu de crezut că pot ajunge departe, mai ales ca dacă termină printre ultimele formații au șanse să joace cu Warriors sau Suns în prima rundă. 

LeBron James rămâne singurul jucător constant din echipă și la 37 de ani continuă să își îmbunătățească mediile și jocul, acesta va fi reperul și pentru jocul de azi.

Statistica meciurilor directe Orlando Magic v Los Angeles Lakers

Pe 13 decembrie cele două formații s-au întâlnit în Los Angeles iar Lakers au câștigat 106:94 în urma unui sfert 3 adjudecat cu 36:10. LeBron a fost coșgheter și a bifat un triple-double, 30 de puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive 

Cote pentru Orlando Magic v Los Angeles Lakers

Lakers are prima șansă la victorie însă o cotă destul de mare ținând cont că întâlnesc cea mai modestă formație din NBA. Over-ul e de luat în calcul datorită defensivei celor doua echipe, avem 1.62 la Betano pentru peste 215.5 puncte înscrise în joc iar Mo Bamba, jucătorul gazdelor are 2.25 la Betano pentru a reuși cel puțin două coșuri de 3 puncte. 

Orlando Magic vs Los Angeles Lakers Pont: Los Angeles Lakers câștigă

Lakers nu merită deloc atenție în această perioadă însă circumstanțele le sunt favorabile aici și mă aștept să câștige. E o victorie mai mult decât necesară pentru ei privind situația lor din clasament, nimeni nu cred ca ar fi pariat că la mijlocul sezonului aceștia nu vor fi în top 5 în Conferință. Acesta este unul dintre puținele jocuri din viitorul apropiat în care Lakers ar putea arăta bine spre foarte bine, nu văd apărarea gazdelor să opună prea multă rezistență însă știți cum e, împotriva echipelor cu nume se motivează echipele slabe. Lakers stau mai bine la majoritate capitolelor și chiar dacă nu dispun de o apărare grozavă ma aștept pur și simplu să înscrie mai multe puncte decât Magic. Cota cea mai bună am selectat-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici