New York Knicks vs Orlando Magic. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 18.11.2021

NBA

Cota: 1.98

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

17 Noi 2021 15:13 657 0
Logo New York Knicks New York Knicks
Logo Orlando Magic Orlando Magic
VS
02:30 18 Noiembrie 2021
Baschet NBA

Analiză și informații pentru New York Knicks v Orlando Magic

Mergem în Madison Square Garden pentru a prefața duelul dintre New York Knicks și Orlando Magic (02:30). Magic vin după eșecul 111:129 de la Hawks, meci în care au permis adversarului să tragă 55.3% din acțiune și 46.7% din teritoriul de 3 puncte. Avem un pariu selectat pentru acest joc, dar și alte sugestii pe care le împărtășim în finalul analizei.

New York Knicks: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Knicks sunt pe 6 în Est după 14 jocuri în care au adunat 8 victorii. Recent aceștia au trecut de Pacers aici în urma unor evoluții excelente ale lui Rose și Quickley, care au avut 14, respectiv 16 puncte, o treime din totalul gazdelor practic.

Echipa are medii foarte ridicate, peste 108 puncte marcate, locul 10 în ligă și totodată peste 107 puncte încasate, locul 21 în ligă.

Acasă însă băieții lui Thibodeau par vulnerabili, până la succesul cu Pacers având o serie de 3 jocuri pierdute la rând și per total 3-4 bilanț. 

Privind liderii echipei îl zărim în primă instanță pe Julius Randle care joacă cele mai multe minute și care are 20.3 puncte înscrise în medie, 10.4 recuperări și 5.1 pase decisive. Barrett cu 15.5 puncte este al doilea marcator, Rose pune 12.9 puncte în medie venind de pe bancă, iar Kemba Walker cu 12.8 și Fournier cu 12.7 puncte completează lista celor mai importanți marcatori.

Knicks trag 44.6% din acțiune și vin cu aproape 14 coșuri reușite de 3 puncte în fiecare meci, având 37.5 astfel de tentative, adică un procentaj de 36.8%. De la libere echipa convertește 75% din aruncări iar de la două puncte undeva peste 50%.

Prezența lui Noel e pusă sub semnul întrebării. 

Orlando Magic: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Orlando e ultima în Est și pare condamnată alături de Pistons să se lupte în subsolul clasamentului. Ultimul meci a fost un dezastru pentru echipă daca ținem cont de cifre, 129 de puncte încasate la Atlanta cu 46.7% procentaj permis de la 3 puncte. 

Cu 99.1 puncte marcate în medie până acum, Orlando va avea de tras împotriva unei apărări a gazdelor care a fost la înălțime în jocul recent cu Pacers, permițându-le acestora doar 84 de puncte și doar 10 puncte în ultimul sfert. 

Pe lângă una dintre cele mai modeste ofensive din ligă,  Magic are și alte cifre care nu sperie nici un adversar, 33.3% de la 3 puncte, sub 42% din acțiune, 48.5 % de la două puncte și 75.4% de la libere.

Magic au totuși 6 jucători cu medii de peste 10 puncte, iar Cole Anthony e cel mai bun cu 20.2 puncte, 6.6 recuperări și 5.6 pase decisive. Carter Jr. cu 13.7 puncte și 9.9 recuperări e următorul, iar Wagner cu 13.4 puncte completează podiumul. Bamba cu 11.4 puncte, Suggs cu 11.3 puncte și Ross cu 10.1 puncte înscrise în medie sunt ceilalți jucători importanți. 

Dintre aceștia doar Suggs ar putea absenta, fiind incert. Isaac, Moore, Carter-Williams și Fultz lipsesc în continuare la oaspeți. 

Statistica meciurilor directe New York Knicks v Orlando Magic

Dăm un ochi pe duelul dintre cele două echipe din startul sezonul, meci jucat tot în Big Apple. Magic câștigau atunci datorită imprudenței gazdelor, care au faultat în exces și le-au oferit o mulțime de libere. Cu 2 zile înaintea acelui meci, new-yorkezii câștigau în Orlando într-o manieră categorică, 121:96.

Cote pentru New York Knicks v Orlando Magic

Orlando a oferit câteva surprize în acest sezon, a câștigat doar 3 meciuri ce-i drept însă poate cea mai răsunătoare victorie a fost cea cu Jazz, dar să nu uităm că s-a impus și pe această arenă. Pentru duelul de astăzi gazdele ar trebui să fie capabile de revanșă și să acopere un handicap de măcar 7.5 puncte care are cotă 1.53 la Betano însă datorită cifrelor Under-ul pare cea mai puternică alegere, 1.70 pentru un sub 211.5 la Betano îmi surâde mai tare.

New York Knicks vs Orlando Magic Pont: Julius Randle double-double

Ar trebui să avem o victorie lejeră a gazdelor aici însă ținând cont de parcursul lor de până acum în jocurile de acasă vom fi prudenți. Mizăm pe liderul gazdelor și îl vedem în stare de un double-double azi. Acesta va sta peste 30 de minute pe parchet dacă nu cumva Knicks se vor desprinde prematur pe tabelă și se va implica în majoritatea acțiunilor gazdelor, deci șanse mari să adune puncte, recuperări și assisturi. În principiu cel mai ușor pentru Julius ar fi să adune minim 10 puncte și 10 recuperări însă poate atinge acest prag și la asssituri. Randle a bifat această performanță în ambele jocuri cu Magic din acest sezon, 21 de puncte și 10 recuperări în jocul din Orlando și 30 de puncte și 16 recuperări în meciul de aici. Și în jocul recent cu Pacers acesta a adunat 11 puncte și 11 recuperări. Cota este preluată din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Julius Randle double-double

Miza: 10/10

Cota: 1.98

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

25

Castigate:

12

Pierdute:

10

Anulate:

1

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici