1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. New York Knicks vs Memphis Grizzlies

New York Knicks vs Memphis Grizzlies. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 03.02.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-02-02 13:32:00

Baschet NBA

03 Februarie 2022, 02:30

New York Knicks

New York Knicks

versus
Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru New York Knicks v Memphis Grizzlies

Nu mai devreme de 02:30 e programat meciul din NBA dintre New York Knick și Memphis Grizzlies. Memphis e surpriza plăcută din Vest în această stagiune și are aproape toate vedetele la dispoziție pentru a câștiga în Madison Square Garden. Pariul îl găsiți la finalul analizei. 

New York Knicks: Forma echipei, știri și statistici

Knicks au început luna cu un succes clar acasă, 116:96 cu Sacramento Kings după un meci dominat cap-coadă, la toate capitolele, 50% din acțiune și 37.1% din spațiul de la două puncte. 5 jucători din echipa au marcat 14 sau mai multe puncte. 

După ce l-au pierdut pe Rose pentru restul sezonului gazdele au încetinit evident ritmul și totodată rezultatele pozitive. Acum echipa are 24-27 bilanț fiind pe 11 în Est sub cei de la Atlanta Hawks și urmăriți îndeaproape de Wizards. 

Gazdele urmăresc o reconstrucție a echipei odată cu venirea lui Cam Reddish, RJ Barrett fiind deja pilon de bază în echipă. Sunt zvonuri cum că majoritatea veteranilor ar putea fi monede de schimb în următoarele zile dacă se ivesc ocazii de întinerire a lotului. Alec Burks, Kemba Walker și Fournier sunt numele menționate cel mai mult.

Datorită sezonului slab, Tom Thibodeau este luat în colimator din ce în ce mai mult. L-a folosit pe Barrett 43 de minute cu Clippers deși nu au fost prelungiri și s-a ajuns la concluzia ca acesta face mult rău echipei, deși a fost antrenorul anului 2021 în NBA. Obi Toppin prinde minute tot mai puține iar Randle este jucat enorm de mult deși nu e în cea mai bună formă, făcând ca aceste rotații să fie tot mai absurde. Antrenorul gazdelor pare cel mai supraevaluat manager din ligă în acest moment.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Memphis Grizzlies: Forma echipei, știri și statistici

Prestațiile bune ale lui Morant și Bane nu au fost de ajuns în Philadelphia, echipa pierzând după prelungiri deși la gazde Embiid a fost absent. Cei doi nu au fost ajutați suficient de colegi și au pierdut primul meci după o serie de 3 victorii la rând. 

În acest moment Grizzlies sunt una dintre cele mai constante echipe din ligă și locul 3 în Vest e pe deplin meritat. Fiind peste echipe precum Denver Nuggets sau Lakers e o performanță notabilă.  

Au fost momente dificile în startul sezonului, echipa a prins o serie de 9 victorii în 10 meciuri fără Ja Morant și s-a scris enorm de mult că Morant ar fi mai bine să fie rezervă,  de atunci Ja a prins tot mai multe minute și media lui de puncte continuă să crească constant, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din ligă acum.

Adams este omul din umbră al echipei însă acesta este dat ca incert momentan. Steven își joacă cel mai bine rolul în echipă și chiar dacă nu mai marchează așa mult joacă impecabil în apărare. Cu sau fără el oaspeții ar trebui să câștige acum însă prezența lui va fi un plus considerabil pentru urși. 

Statistica meciurilor directe New York Knicks v Memphis Grizzlies

Cele două echipe nu s-au întâlnit în actualul sezon. 

Cote pentru New York Knicks v Memphis Grizzlies

New York a pierdut 6 din ultimele 8 jocuri și pentru a câștiga azi are nevoie de un efort imens dar și de procentaje bune în defensivă în fața unei echipe extrem de bune pe atac. Deși Grizzlies au 5 din ultimele 7 deplasări terminate în over, gazdele au 10 din utimele 14 meciuri acasă terminate în under, deci e la două capete o alegere aici. Mai degrabă îi luăm în atenție la performanțe personale pe Morant și Bane, cei mai în formă jucători ai oaspeților. 

New York Knicks vs Memphis Grizzlies Pont: Memphis Grizzlies câștigă

Grizzlies sunt favoriți în acestă confruntare și mizăm pe victoria lor. Cea mai bună cotă am găsit-o la Superbet. Oaspeții au câștigat 14 din ultimele 18 deplasări și au un moral excelent. Brooks e singura absență notabilă însă Morant & Co. au obținut aceste rezultate din ultimele săptămâni fără canadian, deci nu ar fi o problemă mare. Knicks pe de altă parte au pierdut 6 din ultimele 8 meciuri și echipa nu are deloc liniște și consistență. Gazdele au câștigat doar două meciuri din ultimele șapte jucate miercuri noapte, totodată aceștia au câștigat acasă în acest sezon la o diferență de 0.1 puncte, infim, deci există destule circumstanțe pentru o victorie a urșilor, aceștia având 13 victorii în ultimele 17 meciuri.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici