1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs

New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs, Ponturi Pariuri Baschet NBA, 14.04.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-04-13 13:28:00

Baschet NBA

14 Aprilie 2022, 04:30

New Orleans Pelicans

New Orleans Pelicans

versus
San Antonio Spurs

San Antonio Spurs

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru New Orleans Pelicans v San Antonio Spurs

New Orleans Pelicans și San Antonio Spurs încearcă să-și prelungească sezonul în NBA, în urma partidei de joi (ora 04:30, în România), în turneul Play-In. Am selectat și pariuri pentru acest eveniment care va decide formația care va lupta cu Los Angeles Clippers pentru ultimul loc în play-off, în Conferința de Vest.

New Orleans Pelicans: Forma echipei, știri și statistici

New Orleans a terminat sezonul regular cu o linie de clasament 36-46, cu care s-a clasat pe locul 9 în Conferința de Vest. Deși s-au câștigat doar 43,9% din partide, un procentaj mai mic decât New York Knicks în Est, care nu a prins Play-In, performanța a fost apreciată de antrenorul Willie Green. „Este extrem de valoroasă pentru noi toți, pentru un grup tânăr, pentru mine însumi ca tânăr antrenor. Am rămas împreună și am rămas conectați. Băieții și-au câștigat dreptul de a avea un sezon prelungit.”, ​​a spus Willie Green, potrivit site-ului oficial al NBA.

Franciza a mers mai derparte de sezonul regular pentru prima dată în ultimii 4 ani. New Orleans nu s-a putut baza pe cel mai bun realizator din ediția trecută, pe centrul Zion Williamson. A plecat mai greu la drum în acest sezon, dar direcția s-a schimbat cu adevărat după o tranzacție cu Portland, în urma căreia l-a adus pe CJ McCollum. În 26 de jocuri, acesta a înregistrat o medie de 24,3 puncte. „Sunt fericit că am putut să ajut să ajungem în această poziție, în care avem șansa de a obține ceva experiență în postseason”, a comentat CJ McCollum.

O bună perioadă din acest sezon, New Orleans nu s-a putut baza nici pe Brandon Ingram – medie de 22,7 puncte. Starul celor de la Pelicans a ratat 27 de meciuri în acest sezon, inclusiv ultimele trei, dar s-a antrenat complet în această săptămână și este așteptat să joace.

Pe finalul sezonului regular, când soarta calificării în Play-in era decisă, New Orleans a înregistrat două victorii și trei înfrângeri. În ordine, rezultatele au fost următoarele: 100-119 cu Los Angeles Clippers (deplasare), 123-109 cu Sacramento Kings (deplasare), 127-94 cu Portland Trail Blazers (acasă), 114-141 cu Memphis Grizzlies (deplasare) și 107-128 cu Golden State Warriors (acasă).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

San Antonio Spurs: Forma echipei, știri și statistici

San Antonio Spurs își luase la un moment dat gândul că ar mai putea ajunge măcar în Play-In în acest sezon. Legendarul Gregg Popovich are o echipă în dezvoltare, doar că a profitat de parcursul catastrofal al celor de la Los Angeles Lakers pe final. S-a invit această oportunitate pentru franciză să continue sezonul și nu i-a dat cu piciorul, chiar dacă a câștigat doar 41,5% din jocuri în sezonul regular (34-48).

Iar tinerii lui Gregg Popovich sunt deciși să profite la maximum de această experiență. „Simt că este timpul să demonstrăm niște lucruri. Simt că toată lumea are această mentalitate”, a declarat Keldon Johnson, al doilea marcator al echipei, cu medie de 17 puncte, potrivit NBA.

Lonnie Walker IV acuză probleme medicale, dar susține că va încerca să ducă sezonul până la capăt. „În acest moment, nu cred că mă voi recupera complet pentru restul sezonului. Este doar ceva cu care va trebui să mă descurc și spre să rezist”, a declarat jucătorul.

Toate șansele lui San Antonio Spurs se învârte în primul rând în jurul lui Dejounte Murray. El a fost cel mai bun om al lui Popovich în acest sezon, cu o medie de 21,1 puncte, 9,2 pase decisive și 2 intercepții.

Înainte de a intra în Play-In, San Antonio Spurs a pierdut ultimnele trei jocuri din sezonul regular, astfel: 121-127 cu Minnesota Tomberwolves (deplasare), 94-100 cu Golden State Warriors (acasă) și 120-130 cu Dallas Mavericks (deplasare).

Statistica meciurilor directe New Orleans Pelicans v San Antonio Spurs

San Antonio are 3-1 cu New Orleans în sezonul regular. Trei din cele patru meciuri au avut la final o diferență de cel puțin 10 puncte. Rezultatele au fost următoarele:

San Antonio – New Orleans 112-97

New Orleans – San Antonio 114-124

San Antonio – New Orleans 91-124

New Orleans – San Antonio 103-107

Cote pentru New Orleans Pelicans v San Antonio Spurs

New Orleans este favorită pentru acest joc, dar San Antonio Spurs a avut jocuri în general OK în ultima vreme. Cele mai recente trei jocuri, toate disputate cu echipe calificate în play-off, le-a pierdut, dar la diferențe de maximum 10 puncte. Trupa lui Popovich este decisă să-și joace șansa, iar pentru un H2 + 5,5 puncte are o cotă de 1.87 în oferta de pariuri Betano.

New Orleans Pelicans vs San Antonio Spurs Pont: Keldon Johnson peste 28,5 puncte + recuperări + pase decisive

Alături de Dejounte Murray, Keldon Johnson poate pune umărul la ascensiunea echipei San Antonio către turul următor. El arată foarte motivat în această perioadă, iar acest lucru se vede și după cifrele din finalul sezonului regular. Nu a coborât sub 20 de puncte în ultimele 9 partide în care a evoluat și este și unul dintre cei mai buni jucători ai echipei și la recuperare – medie de 6,1 pe tot sezonul. De asemenea, în ultimele 9 evoluții a adunat de fiecare dată cel puțin 30 de puncte, recuperări și pase decisive. Având în vedere lui forma recentă, pariul special din oferta Betano poate fi încercat.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici