New Orleans Pelicans vs LA Clippers. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 20.11.2021

NBA

Cota: 1.65

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

19 Noi 2021 11:43 472 0
Logo New Orleans Pelicans New Orleans Pelicans
Logo Los Angeles Clippers Los Angeles Clippers
VS
03:00 20 Noiembrie 2021
Baschet NBA

Analiză și informații pentru New Orleans Pelicans v Los Angeles Clippers

Mergem în Smoothie King Center din New Orleans pentru a prefața meciul dintre Pelicans și Los Angeles Clippers (03:00). Clippers joacă în nopți consecutive după ce au pierdut azi noapte la Grizzlies, 108:120, meci în au fost dominați sub panou, gazdele înscriind cu 15 coșuri de două puncte mai mult. 

New Orleans Pelicans: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Pelicans s-au luptat încă de la începutul sezonului cu o groază de accidentări însă încet, încet i-au scos pe toți din infirmerie, acolo fiind doar Zion Williamson, acum și Hommes,

New Orleans (2-14) se luptă cu recordurile negative în acest start de sezon, iar victoria cu Memphis de acum 3 jocuri a pus capăt unei serii de 9 eșecuri consecutive. Acasă aceștia au bilanț 1-6 iar în deplasare au 1-8.

Echipa are 4 jucători care ies în evidență cu medii de peste 15 puncte. Ingram e lider cu 24.3 puncte, 6.2 recuperări și 4.7 pase decisive, urmează centrul Valanciunas cu 19 puncte și 12.9 recuperări. Alexander-Walker contribuie cu 15.6 puncte înscrise în medie, iar Graham cu 15.3 puncte și 5.1 pase decisive. 

Echipa trage 42.3% din acțiune, 33.6% din afara arcului de cerc, 47.6% de la două puncte iar de la libere aceștia convertesc 80.7% din aruncări. 

Los Angeles Clippers: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

În ciuda absenței lui Leonard, oaspeții sunt pe 5 în Vest cu 9-6 bilanț. Evident echipa este așa sus datorită lui Paul George care își cară efectiv colegii în cârcă cu evoluțiile sale. 

Este doar la șaselea meci departe de casă pentru Clippers, aceștia au o dublă victorie la Minnesota și eșecuri la Warriors, Portland și recent cu Grizzlies. 

Echipa are 108.4 puncte înscrise în medie, cifră mult mai bună în comparație cu cea a gazdelor care au doar 101.8. Totodată echipa trage 44.8% din acțiune și 35.5% din afara arcului de cerc. De la două puncte aceștia convertesc aproape 52% din aruncări în timp ce de la libere avem un procentaj de 80.6% în dreptul lor. 

Paul George are 27 de puncte înscrise în medie și este în topul marcatorilor din ligă. Acesta contribuie și cu 8.2 recuperări, 5.1 pase decisive și 2.2 intercepții, fiind liderul echipei la aceste 4 capitole. Reggie Jackson adaugă 18.1 puncte în medie, 3.5 recuperări și 4.1 pase decisive. După aceștia urmează Bledsoe cu 11.1 puncte, Kennard cu 10.2 puncte și Mann cu 10.1 puncte. 

Pe lângă Khawi Leonard mai lipsesc Marcus Morris, Johnson și Winslow, iar Batum rămâne incert și pentru azi.

Statistica meciurilor directe New Orleans Pelicans v Los Angeles Clippers

E prima confruntare directă dintre cele două formații în actualul sezon însă dacă ne uităm pe cele mai recente meciuri directe dintre aceste două echipe observăm că am avut 3 partide în ediția trecută, fiecare câștigând jocurile de acasă. 

Pelicans-Clippers 120:103

Pelicans-Clippers 135:115

Clippers-Pelicans 111:106

Cote pentru New Orleans Pelicans v Los Angeles Clippers

Chiar dacă Pelicans a avut o zi de odihnă, iar Clippers nu s-a bucurat de o asemenea plăcere e de așteptat ca oaspeții să câștige. Cel puțin au această postură de favoriți, iar pentru cine vânează o cotă mai mare, Unibet oferă 1.90 pentru un succes al oaspeților la minim 4 puncte diferență. 

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers Pont: Los Angeles Clippers câștigă

Chiar dacă Pelicans și-au recuperat mulți jucători din infirmerie tot pornesc din postura de underdog azi și mă aștept să piardă din nou. Faptul că au pierdut 14 din cele 16 meciuri de până acum arată o lipsă enormă de încredere în tabăra lor și la cum stau lucrurile e greu de crezut că vor mai reintra în cărțile calificării în playoff. Dacă ne raportăm la handicapul mediu propus în acest meci, de 3.5 puncte, putem admite că 'pelicanii" au eșuat în a acoperi handicapul mediu propus în 7 din ultimele 9 jocuri. Clippers au acoperit handicapul mediu în 5 din ultimele 6 jocuri din deplasare și în 6 din ultimele 8 la general, deci ar trebui să câștige la minim 4 puncte daca ne raportăm la aceste cifre. Cota este preluată din oferta celor de Unibet pariuri sportive.

Pont pariuri: Los Angeles Clippers câștigă

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

25

Castigate:

12

Pierdute:

10

Anulate:

1

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici