1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder

Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 04.12.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-12-03 14:31:00

Baschet NBA

04 Decembrie 2022, 03:10

Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves

versus
Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Minnesota Timberwolves v Oklahoma City Thunder

Ajungem în Minneapolis pentru a prefața duelul din Minnesota Timberwolves și Oklahoma City Thunder.  Am pregătit un pariu special pentru acest eveniment dar avem și alte sugestii pe care le puteți descoperi în rândurile ce urmează. 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Minnesota Timberwolves: Forma echipei, știri și statistici

Timberwolves încă caută soluții în defensivă fiind o echipă care permite mult prea multe puncte adversarilor iar acomodarea lui Rudy Gobert încă mai durează. Starul francez nu are cifrele scontate iar acum, odată cu accidentarea lui Karl-Anthony Towns ar putea juca ceva mai dezinvolt. Cu Towns out până spre mijlocul lunii ianuarie îl vom vedea pe Anthony Edwards dornic de afirmare, cei doi fiind într-o luptă directă într-un fel sau altul pentru a demonstra care e liderul echipei.

Minnesota are al 12-lea atac cu 114.4 puncte înscrise și a 22-a defensivă cu 115.3 puncte permise. În ceea ce privește tempo-ul echipa e pe 5 cu 102 posesii la fiecare 48 de minute. 

Privind procentajul observăm un impresionant 48.1% din acțiune însă doar 32.8% din spațiul de 3 puncte. Deși au mult potențial în defensivă echipa adună în medie 43.1 recuperări pe joc și 26.5 assisturi. 

Edwards e liderul la puncte cu medie de 22.9 fiind urmat de Towns care are 20.8 puncte până acum. Russell urmează cu 14.4 puncte și 6.7 pase decisive iar Rudy Gobert se laudă cu 13.6 puncte și 11.8 recuperări. 

Pe lângă Towns și Pronce figurează ca absent în timp ce McLaughlin e incert.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Oklahoma City Thunder: Forma echipei, știri și statistici

Oklahoma s-a autodepășit în acest start de sezon însă e în grafic, conform așteptărilor în mare măsură la cam toate capitolele, mai ales că Shai Gilgeous-Alexander a devenit liderul de care avea nevoie echipa. Potențialul acestei echipe îl putem vedea cu adevărat în 2 sau 3 ani, mai ales dacă îl adaugă pe Victor Wembanyama la vară iar Chet Holmgren revine sănătos în sezonul următor. 

Momentan oaspeții au 9-13 bilanț și sunt pe locul 13 în Vest. Observăm ca atacul e în top 7 în ligă cu 116 puncte înscrise în medie însă defensiva a dezamăgit fiind a treia cea mai slabă cu medie de 117.4 puncte încasate. Tempo-ul e setat la 101.3 posesii la fiecare 48 de minute, locul 7 mai exact.

Privind procentajul din acțiune vedem că acesta e de 46.2% în timp ce din spațiul de 3 puncte au 33.6%. Echipa adună 44.7 recuperări pe meci plus 24.1 pase decisive. 

Shai Gilgeous-Alexander conduce echipa cu 31.1 puncte înscrise, fiind al treilea cel mai bun marcator din NBA la care adaugă 1.7 intercepții pe meci. El este urmat de Giddey care are 14.4 puncte,  7.5 recuperări și 5.5 assisturi iar apoi vine Dort cu 14.1 puncte. Jalen Williams a ieșit în evidență în noiembrie câștigând premiul de începătorul anului în luna menționată, el având acum 10.7 puncte marcate în medie. 

Chet Holmgren e out pentru tot sezonul în timp ce Shai Gilgeous-Alexander și Muscala sunt listați de la zi la zi.

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Minnesota Timberwolves v Oklahoma City Thunder

Am avut deja două meciuri în acest sezon între aceste echipe, Minnesota având câștig de cauză în ambele. 

În sezonul trecut tot Timberwolves au fost mai buni, maturând seria sezonului, 4-0.

OKC deține în schimb recordul all-time cu 87 de victorii în 130 de partide.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Minnesota Timberwolves v Oklahoma City Thunder

Betano oferă 1.44 pentru un eventual succes al gazdelor, cotă recomandată de altfel. Russell are 1.95 pentru over 8.5 pase decisive, el având 10+ assisturi în 3 din ultimele 4 jocuri. Și over-ul merită atenție ținând cont de mediile de puncte marcate de cele două formații.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder Pont: Anthony Edwards peste 25.5 puncte

Probabil Shai Gilgeous-Alexander va juca dacă cotele indică un meci cât de cât echilibrat însă la speciale avem două opțiuni și vom merge pe over 25.5 puncte în contul lui Edwards. Acesta ar putea fi într-un duel permanent cu Shai pentru coșgheterul meciului și asta l-ar motiva suplimentar. Totuși liderul gazdelor poate profita de accidentarea lui Towns și își poate crește media de puncte în următoarele 5-6 săptămâni, astfel motivația e mare în dreptul său. Anthony a fost cel mai bun marcator în recenta victorie cu Grizzlies adunând 29 de puncte și de asemenea în cel mai recent joc cu OKC a ajuns la 30 de puncte. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici