1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers, Ponturi Pariuri NBA 13.04.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-04-12 15:19:00

Baschet NBA

13 Aprilie 2022, 04:30

Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves

versus
Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Minnesota Timberwolves v Los Angeles Clippers

În această dimineață, în Target Center din Minneapolis, Minnesota Timberwolves vor primi vizita celor de la Los Angeles Clippers într-un duel al echipelor clasate pe locurile 7, respectiv 8 în conferința de vest, partidă ce va conta pentru turneul play-in. Învingătoarea din acest meci își va asigura un loc în playoff din postura de favoriți nr.7 și îi vor înfrunta pe cei de la Memphis Grizzliez, cu primele meciuri în deplasare. Echipa care va pierde va mai avea o șansă, urmând să înfrunte câștigătoarea duelului dintre echipele ce au încheiat sezonul regulat pe pozițiile 9, respectiv 10, iar învingătoarea acelui meci urmând să evolueze în playoff în compania principalilor capi de serie, Phoenix Suns.

Această partidă este programată de la ora 04:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Minnesota Timberwolves: Forma echipei, știri și statistici

Minnesota Timberwolves au încheiat sezonul regulat pe poziția a șaptea în conferința de vest cu un bilanț de 46 de victorii și 36 de înfrângeri. În ciuda faptului că au fost foarte aproape de ocuparea poziției a șasea, cea care duce direct în playoff, suflarea baschetbalistică din Minneapolis nu are motive să fie dezamăgită, acesta fiind cel mai bun sezon al echipei lor din ultimii 18 ani. Din sezonul 2003-2004 și până în prezent, atunci când ocupau fotoliul de lider la finalul sezonului regulat și ajungeau până în finala conferinței, Timberwolves s-au calificat o singură dată în Playoff, în urmă cu patru ani, de pe a opta poziție, fiind învinși destul de categoric de principalii capi de serie de la acea vreme, Houston Rockets.

Trupa lui Chris Finch este formată dintr-un grup destul de tânăr de jucători cu calități ofensive incontestabile. De altfel, Timberwolves este cea mai bună echipă din NBA în ceea ce privește eficiența ofensivă, cu o medie de 116 puncte înscrise per meci. Liderul echipei în acest compartiment este Karl Anthony Towns, cu o medie de 24.6 puncte per meci, urmat de Anthony Edwards, cu 21.3 astfel de reușite și D'Angelo Russell cu 18.1 puncte. Towns este cel mai bun om și în ceea ce privește recuperările, cu un average de 9.8 per partidă, urmat de Jarred Vanderbilt (8.4) și Anthony Edwards (4.8).

Pe parcursul ultimelor zece partide, Timberwolves înregistrează o medie de 119 puncte marcate și 122.8 primite per partidă.

Chris Finch va avea la dispoziție cel mai bun lot, Towns și Russell absentând în ultima partidă de pe teren propriu cu Chicago Bulls, însă nu din motive legate de probleme fizice, ci doar pentru a-i odihni pentru partidele din post-season.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Los Angeles Clippers: Forma echipei, știri și statistici

Los Angeles Clippers au încheiat sezonul regulat pe poziția a opta, înregistrând un bilanț de 42 de victorii și 40 de înfrângeri. Din păcate pentru ei, evoluțiile foarte bune au venit prea târziu pentru a putea beneficia de o clasare mai bună la finele sezonului, însă forța ofensivă a grupului oferă perspective pozitive atât pentru acest play-in, cât și pentru eventualul duel din playoff cu Memphis Grizzlies sau Phoenix Suns. Tyronn Lue s-a confruntat cu mari probleme de lot pe toată durata sezonului, Kawhi Leonard fiind indisponibil de la început, însă cea mai bună veste pe care a primit-o a fost revenirea pe parchet a lui Paul George. George este superstarul echipei alături de Kawhi și un jucător indispensabil în astfel de meciuri cu miză. După o îndelungată perioadă de absență de aproape patru luni, PG-13 a revenit pe parchet la finalul lunii martie și a jucat un rol primordial în seria de victorii consecutive traversate de Clippers. Paul George a înscris, în medie, 22.5 puncte per partidă, în ciuda unui număr limitat de minute, Lue dorind, evident, să-l aibe disponibil cât mai mult pe cel mai bun jucător activ din lot pentru aceste dueluri importante ce vor urma.

Aportul său din punct de vedere ofensiv a fost, evident, unul important, însă întreaga trupă din LA traversează un moment excepțional din acest punct de vedere. Pe parcursul ultimelor cinci partide, toate câștigate de Clippers, elevii lui Tyronn Lue au înregistrat cifre senzaționale, cu o medie impresionantă de 128 de puncte marcate per meci. Cumva acest aspect vine în contrast cu ceea ce am văzut în restul sezonului din partea lor, Clippers fiind doar a 23-a echipă din NBA în ceea ce privește eficiența ofensivă înaintea acestei serii pozitive de rezultate. Din punct de vedere efensiv, echipa din Los Angeles înregistrează o medie de 113.4 puncte primite per meci.

În afara lui Kawhi Leonard, despre care știm că va lipsi întregul sezon, Lue va avea cel mai bun lot la dispoziție.

Statistica meciurilor directe Minnesota Timberwolves v Los Angeles Clippers

În sezonul regulat, LA Clippers s-au impus în trei dintre cele patru dueluri directe, însă Minnesota a câștigat cea mai recentă confruntare, 122-104 în deplasarea din Los Angeles.

Cote pentru Minnesota Timberwolves v Los Angeles Clippers

Karl-Anthony Towns este liderul echipei gazdă, iar astăzi responsabilitatea va fi, încă o dată, pe umerii săi, el având avantajul matchupului în spațiul de trei secunde contra lui Ivica Zubac. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.80 pentru over 27.5 puncte înscrise de Towns.

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers Pont: Peste 225.5 puncte în meci (inclusiv prelungiri)

Minnesota Timberwolves este cea mai ofensivă echipă din NBA în acest sezon, trupa lui Chris Finch înregistrând o medie de 116 puncte marcate per meci în partidele din sezonul regulat. Pe cât de eficienți sunt în compartimentul ofensiv, pe atât de multe lacune au în defensivă, adversarii înscriind, în medie, 122.8 puncte în ultimele zece partide ale gazdelor din această noapte. Miza este foarte mare, echipa câștigătoare urmând să joace direct în playoff contra celor de la Memphis Grizzlies, dar asta nu cred că va influența prea mult mentalitatea și stilul de joc a lui Flinch și a elevilor săi. De cealaltă parte, Clippers este doar a 23-a echipă din NBA din punct de vedere al eficienței ofensive, însă pe parcursul ultimelor cinci partide, toate câștigate, elevii lui Tyronn Lue au înregistrat o medie impresionantă de 128 de puncte marcate per meci. Revenirea lui Paul George pe parchet nu poate reprezenta decât un plus din acest punct de vedere, iar dacă LA vor continua să arunce la fel de bine din spatele semicercului, Timberwolves vor avea o misiune foarte dificilă, per total adversarii celor din Minnesota în acest sezon având un procentaj de 37% la aruncările din spatele semicercului. Clippers vor trebui să forțeze în acea zonă de backcourt, întrucât sub panou Karl Anthony Towns este așteptat să domine spațiul de 3 secunde, matchupurile cu Ivica Zubac și Isaiah Hartenstein fiind, teoretic, la discreția lui. Overul a fost înregistrat în ultimele cinci partide consecutive ale celor de la Minnesota, în 4 din ultimele 5 deplasări pentru Clippers și în 3 dintre cele 4 partide directe din sezonul regulat. Pronosticul meu merge pe over 225.5 puncte în meci pentru o cotă de 1.60. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers Pont: Total Aruncări de Trei Puncte de Echipă - Minnesota Timberwolves: Peste 37.5

Minnesota Timberwolves are acest statut de favorită doar în ciuda avantajului terenului propriu, datorită locului 7 ocupat în sezonul regulat pe când adversarii lor au terminat pe locul 8 în Vest. Ar trebui să asistăm la un meci tensionat, cu destul de multe aruncări și puncte îndeosebi. Mă aștept ca ambele ofensive să depună mult efort însă cred că Minnesota va forța în special cu aruncările de 3 puncte. Clippers i-a cam batut în ultimele meciuri directe de aici și îi văd ușor favoriți și acum, iar dacă oaspeții iau ușor avans în startul jocului cu siguranță 'lupii' vor avea și mai multe tentative din afara arcului de cerc. Oamenii lui Chris Finch au 41.3 aruncări de 3 puncte în acest sezon cu 14.8 reușite, ceea ce duce la un procentaj de 35.8%, mai mult decat decent. În ultimele 5 jocuri de acasa contra celor de la Clippers gazdele au aruncat de minim 40 de ori la coș din teritoriul de 3 puncte, în cel mai recent joc am văzut 52 de tentative din partea celor din Minneapolis. Cota am selectat-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici