1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks

Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks, Ponturi Pariuri Baschet, NBA, 31.05.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-05-30 10:11:00

Baschet - NBA

31 Mai 2024, 03:00

Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves

versus
Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Minnesota Timberwolves v Dallas Mavericks

Minnesota Timberwolves și Dallas Mavericks continuă lupta pentru calificarea în finala mare din NBA. Vineri, de la ora 03:00 (ora României) are loc meciul 5 al finalei Conferinței de Vest, pentru care am selectat și pariuri. Scorul este 3-1 pentru Mavericks.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Minnesota Timberwolves: Forma echipei, știri și statistici

Minnesota a câștigat ultimul meci din serie, cu 105-100 în fieful adversarei, astfel că a prelungit suspansul finalei. A „explodat” starul Anthony Edwards, care a mai avut nevoie doar de o pasă decisivă pentru a termina în triple-double (29 de puncte, 10 recuperări, 9 pase decisive). În susținerea lui Edwards a venit și Karl-Anthony Towns, cu 25 de puncte. În primele trei jocuri, acesta a avut doar 28% eficiență la aruncări. Potrivit statisticilor NBA, când Towns a atins cel puțin pragul de 18 puncte, echipa a câștigat 7 jocuri din 8 în play-off. Sub 18,5 puncte ale jucătorului au însemnat și 5 înfrângeri din 7 pentru Timberwolves.

De subliniat că Minnesota nu a fost niciodată condusă de Dallas în finală după trei sferturi. În sfertul patru din jocul 4, formația lui Chris Finch a marcat 27 de puncte, după ce în precedentele trei dispute, pe același interval, nu trecuse de 22 de puncte.

Misiunea echipei Minnesota însă rămâne foarte complicată. Nicio echipă din istoria playoff-ului NBA nu a întors un rezultat de la 0-3. Și doar în 11 ocazii din 155, la o serie cel mai bun din 7 meciuri, a reușit să împingă o confruntare și în Meciul 6.

Până în finala Conferinței de Vest, Minnesota a reușit câteva evoluții magice în fața celor de la Phoenix Suns și Denver Nuggets, în special în deplasare. În Target Center, Edwards & Co au câștigat până acum doar trei jocuri dintr-un total de opt.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Dallas a arătat primele momente de slăbiciune în ultimul joc, pe finalul unei întâlniri. După un meci 3 în care Luka Doncic și Kyrie Irving au adunat 66 de puncte dintr-un total de 116, duo-ul a scăzut la 44 de puncte în ultima bătălie. Slovenul a pus în dreptul lui un triple-double, al nouălea al carierei în play-off (28 puncte, 15 recuperări, 10 pase decisive), dar aceasta a fost prima lui evoluție din finală cu sub 30 de puncte.

În primele trei jocuri, Doncic și Irving au înregistrat o medie de 60,3 puncte. Luka și Kyrie și-au asumat responsabilitatea eșecului din urmă cu 2 zile. „Pur și simplu nu am dat suficientă energie”, a spus Doncic, în timp ce Irving l-a completat: „Am avut explozii, dar trebuie să punem 48 de minute de joc împreună.”

Lively II este incert pentru această întâlnire. El a ratat meciul patru din cauza unei încordări la gât suferite în jocul 3. Daniel Gafford a avut un rol mai important în absența lui Lively și a terminat cu 12 puncte și 8 recuperări. A revenit și Maxi Kleber, dar în peste 13 minute de joc a reușit doar 2 puncte, o pasă decisivă și o recuperare. Lively a devenit o piesă importantă pentru apărarea și atacul lui Dallas, după cum a declarat Doncic.

Înaintea acestei deplasări, antrenorul Jason Kidd și-a amintit de finala din Vest din 2011, pe care Dallas a închis-o contra Oklahoma City Thunder tot după jocul 5. Apoi, franciza a câștigat și singurul titlu din istorie, cu 4-2. Kidd era atunci jucător la Mavericks, într-o echipă care strălucea Dirk Nowitzki, și vede asemănări între formația din 2011 și actualul grup.

Statistica meciurilor directe Minnesota Timberwolves v Dallas Mavericks

Statistica meciurilor directe Dallas Mavericks v Minnesota Timberwolves

În sezonul regular, Minnesota a terminat în avantaj în meciurile directe cu Dallas, scor 3-1. Acum, în finală, bilanțul este 3-1 pentru Mavericks:

Dallas – Minnesota 101-119

Minnesota – Dallas 118-110

Dallas – Minnesota 115-108

Minnesota – Dallas 121-87

Minnesota – Dallas 105-108

Minnesota – Dallas 108-109

Dallas – Minnesota 116-107

Dallas – Minnesota 100-105

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Minnesota Timberwolves v Dallas Mavericks

Dallas are o cotă 2.67 în oferta Betano pentru faptul că va câștiga acest meci și va închide seria după cinci jocuri, așa cum s-a întâmplat și la finala Conferinței de Vest din 2011.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Pont: Luka Doncic peste 47.5 puncte + recuperări + pase decisive

Cu cât închide mai devreme seria cu Minnesota, cu atât va reuși Dallas să păstreze mai multă energie pentru finala mare contra Boston, care a obținut deja biletul pentru acest eveniment după patru jocuri. Sigur, multe depind și în acest joc de Luka Doncic. În primele patru meciuri, slovenul are medii de 31.5 puncte, 9.5 recuperări și 9 pase decisive. Două din cele patru întâlniri au fost încheiat în triple-double. De asemenea, în trei întâlniri, el a avut în dreptul lui cel puțin 32 de puncte. În multe momente, Luka ia jocul pe cont propriu, iar statisticile sunt elocvente în acest sens. Printre altele, Doncic a aruncat de cel puțin 10 ori de la 3 puncte în toate cele patru partide ale finalei și de fiecare dată a avut cel puțin trei „triple”. Pariem că slovenul și a une o amprentă mare de tot pe jocul 5 Minnesota - Dallas.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici