1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 25.05.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-05-24 15:26:00

Baschet NBA

25 Mai 2024, 03:30

Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves

versus
Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

5.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Minnesota Timberwolves v Dallas Mavericks

Minnesota a pierdut jocul 1 al seriei cu Dallas din finala conferinței de vest și cu siguranță va depune un efort mai însemnat acum pentru a nu pierde din mână seria. Pariem din nou pe un jucător însă mai multe detalii găsiți la finalul analizei. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Minnesota Timberwolves: Forma echipei, știri și statistici

Chris Finch a tras un semnal de alarmă după jocul pierdut recent. Managerul nu a fost încântat deloc de jocul băieților săi și speră ca atitudinea acestora să se schimbe.

 „Le-am spus băieților: „A trecut mult timp de când nu am fost atât de dezamăgit de efortul vostru. Performanța, atitudinea, implicația și atenția pentru detalii pur și simplu nu au fost acolo. Finala Conferinței de Vest au început. Nu sunt sigur dacă au primit vestea. Dar au primit-o sigur după acest eșec.”

Faptul că Minnesota e considerată echipa defensivă mai bună a făcut ca efortul să fie și mai dezamăgitor dacă ținem cont că Dallas a avut 62-38 la punctele marcate din vopsea.

Edwards a surprins prin numărul mare de aruncări de 3 puncte, 12 față de doar 4 din semicerc iar stilul acesta nu se știe cât va mai continua, așteptările multora sunt că în acest meci și în următoarele, starul echipei va forța mai mult pe pătrunderi pentru a obține și aruncări libere pe lângă faulturi pentru adversari. 

Totodată Minnesota trebuie să domine în continuare la capitolul recuperări pentru a-și crea șanse secundare.  Avantajul dimensiunii ar trebui valorificat mai bine dacă echipa vrea să câștige. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

E mai mult decât cert faptul că Dallas va dori să își mărească avantajul după ce a bifat deja o victorie în finala din vest. Doncic a marcat 33 de puncte în primul joc iar Irving a venit cu alte 30 dintre care 24 în prima repriză. 

Oaspeții au pierdut primul joc din fiecare serie precedentă iar acum cu acel succes vor avea nevoie de o altă abordare, desigur, la fel de încrezătoare însă cumva sunt ușurați de faptul că au redobândit avantajul terenului propriu, pornind din start cu acest handicap.

„Am avut destule teste în ultimele două serii și ne-am dovedit cum să răspundem la pierderi”, a spus gardianul Mavericks Kyrie Irving. „Aceasta este prima serie în care am reușit să începem cu o victorie. Acum, trebuie să învățăm să ne descurcăm și cu asta. Nu putem fi mulțumiți. Lucrarea nici măcar nu este aproape terminată."

„Trebuie să fim mai buni la linia de 3 puncte”, a spus Kidd. "Asta nu a fost din nou la egalitate. Ei au făcut multe cornere 3. Trebuie să fim mai buni în rotații, iar apoi, înțelegând cu 3-urile pe care le-au făcut acolo în prima repriză, nimeni nu a intrat în panică. A fost doar multă încredere. Și acesta este lucrul grozav la echipa noastră este că toată lumea are încredere unii în alții”.

Maxi Kleber e oficial exclus și pentru acest joc.

Statistica meciurilor directe Minnesota Timberwolves v Dallas Mavericks

Dallas a câștigat cu 108:105 prima bătălie. 

Timberwolves în schimb au câștigat 3 din cele 4 meciuri ale sezonului regulat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Minnesota Timberwolves v Dallas Mavericks

Minnesota are 1.52 la Betano pentru a câștiga aici. Anthony Edwards are 1.57 pentru over 2.5 coșuri de 3 puncte, el având în jocul 1 un procentaj bun din spatele arcului de cerc, 5/12.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Pont: Naz Reid 7+ recuperări

Minnesota trebuie să fie și mai agresivă pe plan defensiv deoarece cele 108 puncte permise în jocul 1 s-au dovedit a fi prea multe în drumul spre victorie. Rămân fidel aceleași idei precum în jocul 1, Naz Reid să adune 7+ recuperări. Văd mult potențial în această alegere și dacă aceasta va prinde din nou 25 de minute sau chiar mai multe, cred că putem înverzi alegerea. Reid a jucat bine, a avut 15 puncte în 24 de minute cu 5/9 din acțiune dintre care 3/6 din spatele arcului de cerc iar cu prestația aceasta consider că are șanse să joace mai mult. Minnesota este una dintre cele mai bune echipe defensive din ligă și implicit strălucește la capitolul recuperări, fapt ce recomandă un jucător precum Naz. Reid a adunat doar o recuperare în jocul 1 în 15 minute și jumătate iar în sfertul 3, în doar 4 minute a adunat 3 recuperări, deci pur și simplu a avut o primă repriză modestă, el fiind un recuperator redutabil de fel. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici