1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls

Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls, Ponturi Pariuri NBA 23.03.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-03-22 15:56:00

Baschet NBA

23 Martie 2022, 02:00

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks

versus
Chicago Bulls

Chicago Bulls

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Milwaukee Bucks v Chicago Bulls

În această dimineață, în Fiserv Forum, Milwaukee Bucks vor primi vizita celor de la Chicago Bulls în cel de-al treilea duel direct al sezonului, o partidă cu implicații la vârf în ierarhia conferinței de est. Această partidă este programată de la ora 02:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Milwaukee Bucks: Forma echipei, știri și statistici

Milwaukee Bucks ocupă în prezent poziția a doua în conferința de est, cu un bilanț de 44 de victorii și 27 de înfrângeri. Campionii en-titre au recuperat terenul pierdut în prima parte a sezonului, dar vor avea de muncit pentru a termina pe unul dintre cele două locuri fruntașe la finalul sezonului regulat, lupta la vârf în conferința de est fiind una extrem de aprigă și imprevizibilă. Bucks au câștigat 8 din ultimele 10 partide, iar un aspect al jocului lor ce a ieșit cât mai bine în evidență este cel ofensiv. Trupa lui Mike Budenholzer a turat la maxim motoarele din acest punct de vedere, în această serie pozitivă înregistrând o medie impresionantă de 124.6 puncte marcate per meci. Prin comparație, Bucks înregistrau o medie de doar 113.3 puncte marcate înaintea acestei serii. Această schimbare bruscă de stil a atras de la sine și o schimbare din punct de vedere defensiv, în ultimele 10 partide elevii lui Budenholzer înregistrând o medie de 118.6 puncte primite, comparativ cu 1108.08 în restul sezonului regulat.

Liderul echipei, și în acest sezon, este Giannis Antetokounmpo, actualul MVP și MVP-ul finalei de anul trecut, cu o medie de 29.8 puncte per meci, urmat de Khris Middleton, cu 20.4 puncte și Jrue Holiday, 18.4 puncte.

În ultimul meci, Budenholzer l-a odihnit pe Giannis, însă el va fi disponibil pentru partida din această dimineață, antrenorul gazdelor de astăzi rotindu-și formațiile în această ultimă parte a sezonului regulat, iar Khris Middleton se pare că absenta, dar nu din cauze medicale, ci din aceleași considerente ca și în cazul grecului, odihnindu-l pentru următoarele meciuri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chicago Bulls: Forma echipei, știri și statistici

Chicago Bulls ocupă în prezent poziția a cincea în conferința de est, cu un bilanț de 42 de victorii și 29 de înfrângeri. O bună bucată de vreme, Bulls s-au aflat pe pozițiile fruntașe din ierarhie, însă evoluțiile mai puțin inspirate din ultima perioadă au avut un impact negativ asupra locului lor în clasament, iar dacă nu vor recupera terenul pierdut până la finalul sezonului, nu vor beneficia de avantajul terenului propriu nici măcar în prima rundă din playoff. Bulls nu par să regăsească după pauza cauzată de All Star Game, suferind 8 înfrângeri în ultimele 12 partide de la reluarea sezonului regulat.

Bulls înregistrează o medie de 111.98 puncte marcate per partidă și 111.0 primite. După câteva luni în care s-a confruntat constant cu probleme de lot, Billy Donovan a scăpat aproape în totalitate de aceste incidente, iar pentru partida din această dimineață va avea la dispoziție cel mai bun lot, singurul absent notabil fiind Lonzo Ball, încă nerefăcut după accidentarea suferită la genunchi. Conform ultimelor informații oficiale, Ball se simte mai bine și, cel mai probabil, se va recupera complet în următoarea săptămână și jumătate.

Cel mai bun marcator al echipei este Demar Derozan, cu o medie de 27.7 puncte per meci, urmat de Zach Lavine, cu 24.6 astfel de reușite și Nikola Vucevic, 18.0 puncte per meci. Cei trei au fost cei mai prolifici marcatori ai echipei și în cel mai recent succes, 113-99 noaptea trecută pe teren propriu cu Toronto Raptors. Împreună, cei trei au marcat mai mult de jumătate din totalul echipei, mai exact 71 de puncte, cel mai bun om de pe parchet fiind Zach Lavine, cu 26 de puncte, 6 pase decisive și 6 recuperări.

Statistica meciurilor directe Milwaukee Bucks v Chicago Bulls

Bucks s-au impus în ambele dueluri din acest sezon, 94-90 pe teren propriu acum două luni, respectiv 118-112 pe parchetul din Chicago din urmă cu două săptămâni.

Cote pentru Milwaukee Bucks v Chicago Bulls

Cu Khris Middleton absent, Giannis Antetokounmpo va avea majoritatea responsabilităților ofensive pe umerii săi. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.80 pentru cel puțin 34 de puncte înscrise de jucătorul grec.

Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls Pont: Peste 225.5 puncte (inclusiv prelungiri)

În ultima perioadă am observat o schimbare de mentalitate în ceea ce privește stilul de joc din partea lui Mike Budenholzer, antrenorul celor de la Milwaukee Bucks. Gazdele din această dimineață traversează o serie pozitivă, câștigând 8 dintre ultimele 10 partide disputate, serie pe parcursul căreia au înregistrat o medie de 124.6 puncte marcate per meci, comparativ cu 113.32 în restul sezonului regulat. Și din punct de vedere defensiv se observă o schimbare, însă pe plan negativ, cumva normal având în vedere tempo-ul ridicat pe care Bucks îl afișează în ultima vreme, încasând în ultimele 10 meciuri, în medie, 118.6 puncte per meci, comparativ cu 110.08 în restul sezonului. Milwaukee au ajuns până pe poziția a cincea în ceea ce privește numărul de posesii per 48 de minute, cu 100.56 și este a patra echipă ca și rating ofensiv, cu 113.9 puncte. De cealaltă parte, în tabăra oaspeților, Billy Donovan va avea, în sfârșit, cel mai bun lot la dispoziție, singurul absent notabil fiind Lonzo Ball, nerefăcut încă după accidentarea la genunchi. Demar Derozan, Zach Lavine și Nikola Vucevic, cei mai buni marcatori ai sezonului, vor putea fi folosiți pentru partida din această noapte. Această linie a fost depășită în ultimele 18 partide consecutive ale celor de la Milwaukee Bucks, ultimul meci ce s-a încheiat sub linia setată de bookmakeri datează abia din 2 februarie, de la un meci câștigat pe teren propriu cu scorul de 112-98 în fața celor de la Washington Wizards. Având în vedere că această schimbare de stil a fost una de bun augur pentru Mike Budenholzer și elevii săi, nu cred că vom asista la o altă formulă de joc, iar în acest caz nu putem decât să continuăm pe același trend. Pronosticul meu merge pe over 225.5 puncte, pentru o cotă de 1.60. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici