1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Milwaukee Bucks vs Brooklyn Nets

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets, Ponturi Pariuri Baschet NBA, 20.10.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-10-18 23:47:00

Baschet NBA

20 Octombrie 2021, 02:30

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks

versus
Brooklyn Nets

Brooklyn Nets

2.02

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Milwaukee Bucks v Brooklyn Nets

Noul sezon din NBA se deschide cu un super-meci, Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets (în noaptea de marți spre miercuri, ora 02:30), între actuala campioană și principala favorită la titlu. Am selectat și pariuri, dar să vedem pentru început ce tranzacții au făcut cele două echipe, dar și alte detalii de interes.

Milwaukee Bucks: Forma echipei, știri și statistici

Într-o perioadă în care Giannis Antetokoumpo lua în considerare tot mai serios să părăsească franciza și să plece la o echipă unde ar avea șanse mai mari să câștige un titlu, Milwaukee Bucks a reușit în cele din urmă să obțină râvnitul trofeu. Bineînțeles, cu ajutorul starului grec, care a avut o medie de 30,2 puncte în cele 21 de jocuri în play-off. În drumul spre finală, formația condusă de Mike Budenholzer a învins și Brooklyn Nets, cu 4-3 la „general”.

Bucks pleacă în apărarea titlului fără să fi schimbat niciun jucător important cu care a cucerit titlul. Alături de Giannis, Khris Middleton, Jrue Holiday și Brook Lopez formează nucleul „dur” al echipei. Au fost totuși câteva schimbări la nivelul băncii de rezervă. PJ Tucker a plecat la Miami, dar au venit printre alții George Hill, Rodney Hood, Georgios Kalaitzakis și Semi Ojeyele. În total, au venit 7 jucători, iar alți 8 au plecat.

În sezonul trecut regulat s-au desfășurat 72 de meciuri (cu 10 mai puțin decât în acest an competițional), iar bilanțul echipei Milwaukee a fost 46-26, cu care a ocupat locul 3. Băieții lui Mike Budenholzer au câștigat meciul decisiv cu Brooklyn după prelungiri, cu 115-111, chiar în fieful adversarei.

În pre-season, Milwaukee nu a avut un bilanț foarte bun, reușind să câștige doar unul din cele 5 jocuri. Rezultatele au fost, în ordine, următoarele: 77-87 cu Memphis, 115-119 cu Brooklyn, 130-110 cu Oklahoma City Thunder, 120-124 cu Utah Jazz și 103-114 cu Dallas Mavericks.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brooklyn Nets: Forma echipei, știri și statistici

Brooklyn Nets este cotată ca principală favorită și la startul acestui sezon. Anul trecut, echipa lui Steve Nash s-a oprit mult prea devreme, deși a avut mari speranțe că va obține trofeul, având la dispoziție o tripletă de vis, cu Kevin Durant, Kyrie Irving și James Harden. Ultimul a venit pe parcursul sezonului. Dar accidentările i-au dat mari bătăi de cap antrenorului atât în sezonul regulat, cât și în play-off. Au fost foarte puține meciuri în care a putut conta pe toate cele trei staruri în același timp. Aproape mai mereu unul sau chiar doi jucători au absentat. Chiar și în aceste condiții, echipa a avut în sezonul regulat un rating ofensiv foarte bun (117,3 puncte la 100 de posesii). A terminat pe locul 2 cu 48-24, 66,7% însemnând cel mai bun procent al victoriilor din istoria francizei.

Formația lui Steve Nash este principala favorită chiar dacă l-a pierdut pentru moment pe Kyrie Irving. Vedeta celor de la Nets a refuzat să se vaccineze și nu are drept de joc în New York, conform reglemententărilor pentru Covid-19 impuse de autorități. El ar fi putut evolua în unele deplasări, dar clubul nu a fost de acord să fie integrat în echipă cu normă redus. Irving nu se poate nici antrena. Dar atât timp cât Kevin Durant și James Harden sunt sănătoși, Brooklyn poate bate pe orice într-o serie din play-off.

Franciza s-a despărțit de 10 jucători în vară și au fost aduși alți 10. La fel, oamenii de bază din sezonul trecut au rămas pe loc. Banca de rezerve a fost însă împrospătată aproape în totalitate. Au fost aduși câțiva oameni importanți, precum Paul Millsap, LaMarcus Aldridge și Patty Mills. Spencer Dinwiddie, DeAndre Jordan și Jeff Green sunt jucătorii mai bine cotați care au plecat.

Brooklyn Nets a disputat patru meciuri în pre-season, bilanțul fiind de 3 victorii și o înfrângere. Pe lângă partida cu Milwaukee, au mai înregistrat rezultatele: 123-97 cu LA Lakers, 104-115 cu Philadelphia 76ers și 107-101 cu Minnesota.

Statistica meciurilor directe Milwaukee Bucks v Brooklyn Nets

Milwaukee Bucks și Brooklyn Nets s-au înfruntat de 10 ori în ediția trecută. Amintim cu această ocazie cele trei rezultate din sezonul regulat:

Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks 125-123

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets 117-114

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets 124-118

Cote pentru Milwaukee Bucks v Brooklyn Nets

Este un joc care aparent se anunță echilibrat. Brooklyn Nets pregătește revanșa în acest sezon și își propune să-și arate „mușchii” chiar de la acest prim meci. După cum s-au prezentat cele două echipe în ultimele zile, în pre-season, Nets dau senzația că au un tonus mai bun. Pentru a câștiga pe terenul echipei Milwaukee, Brooklyn are o cotă de 1.80 în oferta de pariuri Betano.

Milwaukee Bucks vs Brooklyn Nets Pont: James Harden peste 9,5 pase decisive

James Harden va avea rolul să ordoneze jocul echipei Brooklyn Nets și să-și pună în valoare coechipierii, în special pe Kevin Durant, care a fost principalul realizator și în pre-season. Prin absența lui Kyrie Irving, probabil că influența lui Harden în echipă va crește și mai mult. El a jucat 36 de meciuri pentru Brooklyn în sezonul regular trecut și a terminat cu o medie de 10,9 pase decisive. În ultimul joc din pre-season cu Minnesota, starul celor de la Nets și-a demonstrat încă o dată clasa de a distribui baloane utile colegilor și a terminat cu 14 pase decisive. Așadar, Harden este pregătit să înceapă cu un meci mare.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici