Milwaukee Bucks vs Boston Celtics. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 14.05.2022

NBA

Cota: 1.83

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

13 Mai 2022 11:50 263 0
Logo Milwaukee Bucks Milwaukee Bucks
Logo Boston Celtics Boston Celtics
VS
02:30 14 Mai 2022
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Milwaukee Bucks v Boston Celtics

Milwaukee Bucks vor caută să închidă seria cu Boston Celtics în aceasta noapte, în Fiserv Forum. Jocul 5 a fost câștigat la limită de campionii en-titre iar avantajul luat acolo poate fi decisiv. Pariul propus îl găsiți la finalul analizei 

Milwaukee Bucks: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Milwaukee are șansa să încheie socotelile cu Boston în această noapte, probabil cel mai greu adversar din conferință dacă ținem cont de forma acestora de la startul anului încoace. Dacă cu Raptors nu au fost mari probleme acum cu siguranță gazdele au avut mai mult de tras și vor avea și în această noapte.

Jocul 5 a fost la mâna gazdelor până la finalul sfertului 3 însă Milwaukee au fost formidabili în ultimul act, câștigând 43:21 acem sfert și reușind în cele din urmă să fure jocul. Brook Lopez a fost înlocuit cu Portis în ultimul sfert iar alături de Giannis au jucat Matthews, Jrue Holiday și Pat Connaughton într-un small line cum zic americani, mutare ce s-a arătat a fi câștigătoare. Aceleași scenariu e probabil să îl vedem și astăzi și nu doar în ultimul sfert.

Gazdele nu au aruncat foarte bine în această serie, de-a lungul a cinci jocuri aceștia au 42.6% din acțiune iar diferența majoră au făcut-o în spațiul de 3 secunde unde au profitat de lipsa lui Robert Williams III. Ne așteptăm ca Giannis să forțeze atacurile spre inel și să obțină puncte și faulturi ușoare în lipsa celei mai bun protector al coșului din tabăra adversară. 

Chris Middleton nu a fost complet exclus din această serie în ciuda accidentării, acesta ar putea juca în această noapte însă multă lume se așteaptă să fie în continuare menajat, cel mai probabil va reveni în finala conferinței în cazul în care Bucks iau tichetele.

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Celtics au fost la înălțime pe parcursul acestui an calendaristic, au avut cel mai bun bilanț din Est și au fost la o singură victorie de Phoenix Suns pentru cel mai bun record din ligă. Au măturat seria cu Nets, 4-0, în ciuda faptului că i-au avut adversari pe Durant și Irving iar acum caută să rămână în viață și să intre din nou în cărțile calificării pentru finala conferinței. 

Jocul 5 a fost catastrofal, Marcus Smart a comis două din cele 3 mari erori din finalul jocului și cea care i-a permis lui să egaleze la 105. Sfertul 4 a fost cel mai slab al seriei pentru ei din punct de vedere al scorului, pentru ca au avut procentaje de 50% din acțiune însă au permis 6/6 dinafara semicercului.

Oamenii lui Udoka au avut 51.2% din acțiune în jocul 5, cel mai bun procentaj în această serie și cu toate astea au pierdut un meci controlat până spre final. Lipsa lui Robert Williams III a contat enorm în ultimele două partide și va fi și acum un factor important în ecuația calificării. Cu toate acestea echipa l-a trecut ca discutabil pentru jocul 6, deci ar putea juca în ciuda durerilor la genunchi. 

Al Horford a fost cel mai bun jucător al echipei în această serie, chiar dacă nu a avut mereu cele mai multe puncte înscrise acesta a fost o prezență constantă care a adus beneficii echipei atât pe plan ofensiv cât și defensiv. Tatum va prea mai mult ca sigur cele mai multe sarcini ofensive și își va asuma mai multe aruncări iar fără o prestație bună a acestuia echipa are șanse mici să câștige. 

Statistica meciurilor directe Milwaukee Bucks v Boston Celtics

Seria aceasta e foarte palpitantă, Bucks au câștigat jocul inaugural în Boston ca mai apoi să fie egalați, au luat din nou conducerea după jocul 3 de acasă însă au cedat jocul 4 ca mai apoi să câștige jocul 5 din Boston cu 110:107.

Cote pentru Milwaukee Bucks v Boston Celtics

Unibet ne propune un prag de 211 puncte asiatic și o cotă de 1.91 pentru ca acesta să fie depășit, aceasta fiind și recomandarea secundară. Și Giannis are un prag accesibil, 33.5 puncte tot la Unibet, superstarul grec având 39 de puncte marcate în medie în ultimele 3 jocuri ale seriei

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics Pont: Milwaukee Bucks câștigă

Bucks au găsit soluția magică în sfertul 4 al jocului 5 și mai mult ca sigur vor alinia o nouă linie de înălțime mai mică și dacă e cazul îl vor juca mai puțin pe Brook Lopez, care nu a fost cine știe ce în această serie. Giannis e așteptat să conducă multe din atacurile echipei sau cel puțin să fie implicat în foarte multe dintre ele, așa că un over la puncte în contul lui poate fi o alegere inspirată. Cred ca Milwaukee va încheia seria chiar în această noaptez presiunea mare e pe oaspeți care joacă pentru a rămâne în această serie și dacă nu vin cu un plan solid și comit la fel de multe erori ca în jocului precendet au șanse mici să câștige în fieful campionilor en-titre. Boston au avut probleme mari în apărare în ultimele 3 jocuri. Dacă Bucks câștigă această serie fără Middleton cu siguranță devine favorită la câștigarea campionatului, mai ales că Phoenix Suns au mers în jocul 7 cu Dallas.

Pont pariuri: Milwaukee Bucks câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.83

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

24

Castigate:

9

Pierdute:

14

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici