1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Miami Heat vs Denver Nuggets

Miami Heat vs Denver Nuggets. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 08.06.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-06-06 20:22:00

Baschet NBA

08 Iunie 2023

Miami Heat

Miami Heat

versus
Denver Nuggets

Denver Nuggets

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Miami Heat v Denver Nuggets

Joi, dis-de-dimineață, avem programat meciul 3 al finalei NBA, de această dată în Miami acolo unde Denver va trebui să joace atât acest joc cât și jocul 4. Seria este la egalitate iar pentru acest joc avem o mulțime de pariuri interesante, alegerea principală dar și alte sugestii le găsiți la finalul analizei. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Miami Heat: Forma echipei, știri și statistici

Miami a reacționat imediat după eșecul din jocul 1 și a venit cu ajustările necesare pentru a fura jocul 2 din Colorado. Dacă confirmă acea victorie practic ei anulează avantajul terenului propriu deținut de Nuggets. 

În jocul 2 detaliile au făcut diferența, Denver a avut 7 coșuri de două puncte mai mult decât Heat iar băieții lui Erik Spoelstra au replicat mai bine din spatele arcului de cerc având 6 coșuri de 3 puncte mai mult marcate. Cele 41 de puncte ale lui Jokic au fost umbrite de trio-ul Vincent, Adebayo, Butler, primul reușind 23 de puncte iar următorii 2 câte 21 de puncte. 

Prezența lui Tyler Herro e pusă din nou sub semnul întrebării înaintea acestui joc deși au fost speranțe ca el să joace chiar din jocul 2. Spoelstra a declarat că recuperarea sa decurge bine însă nu poate spune cu exactitate când va reveni acesta și mai mult ca sigur va fi o decizie înaintea jocului, cu referire la prezența lui Herro.

Gabe Vincent a ajuns în cea mai bună formă a carierei la momentul cel mai important pentru Heat. El a fost artizanul victorie alături de Duncan, care a făcut un sfert 4 imens în jocul 2. 

„Vorbesc în numele întregii mele echipe când spun că nu ne pasă”, a spus Vincent. „Vrem doar să obținem patru victorii. Nu ne pasă nimic de celelalte lucruri. … Nu ne interesează [ce spun oamenii]. Patru victorii. Asta e tot ce conteaza."

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Denver Nuggets: Forma echipei, știri și statistici

Nuggets au beneficiat de alt meci imens făcut de Nikola Jokic, 41 de puncte și 11 recuperări pentru sârb, dar nu a fost suficient pentru a câștiga jocul. Jamal Murray a avut șansa unui coș de 3 puncte la ultima faza însă aruncarea sa nu a ars plasa.

Denver a câștigat în deplasare în fiecare serie din acest play-off și trebuie să câștige un joc măcar pentru a recupera avantajul terenului propriu în finală. 

Evident că Jokic a mai intrat pe lista altor recorduri, după LeBron James, de 4 ori, și Larry Bird o dată, The Joker a izbutit după jocul 2 să devină doar al treilea jucător din istoria NBA care marchează într-un sezon în play-off peste 500 de puncte și adună 200+ recuperări respectiv 150+  assisturi. El are în continuare medii de triple-double, 30.4 puncte, 12.9 recuperări și 10.1 assisturi livrate în acest postsezon. Împotriva  lui Heat de asemenea cifrele sale sunt fabuloase, 34 de puncte, 10.5 recuperări și 9 assisturi cu 60% procentaj din acțiune, 42.9% de la trei puncte și 85% de la libere.

„Desigur, uneori câștigi, alteori pierzi și mai ales în playoff-uri unde fiecare meci este diferit, fiecare meci contează, ceea ce este normal”, a spus Jokic. „Nu am vrut să pierdem, dar am pierdut. Așa că sperăm că vom merge acolo și vom câștiga următorul meci.”

„Nu știu. Au jucat din greu. Așa cum am spus, a fost mai multă disciplină. Pierzi atunci când faci greșeală după greșeală și nu ei te înving. Le oferi dunk-uri ușoare, le dai lovituri deschise, așa că este greu să te întorci și trebuie să rămânem împreună și să privim înainte.” a spus Murray. Și el are cifre fantastice în acest play-off, 27 de puncte, 5.4 recuperări și 6.6 assisturi plus 1.6 intercepții per meci cu 48% din acțiune dintre care 39.1% din spatele arcului de cerc 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Miami Heat v Denver Nuggets

Denver nu a avut emoții în jocul 1 impunându-se cu 104:93 dar au fost readuși cu picioarele pe pământ în jocul 2, Heat câștigând cu 111:108.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Miami Heat v Denver Nuggets

Denver pornește ușor favorită și cred că merge atacată cota de 1.72 oferită de Betano pentru o eventuală victorie a oaspeților. Jokic a demonstrat și în jocul 2 că nu poate fi oprit, acum pragul la puncte a fost urcat la 28.5 însă tot ar merge un over. În schimb Gordon a lăsat-o mai moale după sfertul 1 din jocul 1 marcând doar 14 puncte în cele mai recente 7 sferturi, acum pentru sub 12.5 puncte marcate în meci are 1.93 la Betano 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Miami Heat vs Denver Nuggets Pont: Gabe Vincent peste 13.5 puncte

Ambele echipe sunt la turație maximă având toate piesele importante pe parchet, mai puțin Herro la gazde, dar Miami a ajuns aici fără aportul acestuia. În schimb Gabe Vincent joacă cel mai bun baschet al carierei și vom miza pe el cu ocazia acestui meci, mai exact pe over 13.5 puncte la o cotă selectată din oferta Betano pariuri sportive. Acesta a fost senzațional în jocul 2 marcând 23 de puncte însă are prestații de asemenea formidabile în acest play-off, îndeosebi în jocurile din Florida. A avut jocuri consecutive de 20+ puncte marcate cu Knicks, cu Boston de asemenea a avut în toate cele 3 jocuri de acasă ale celor de la Heat un număr de puncte peste pragul propus, mai exact 29 în jocul 3, 17 în jocul 4 și 15 în jocul 6 plus alte 19 puncte înscrise în jocul 1 din Denver, așadar cifre încurajatoare pentru acest duel totodată.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI