1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 16.04.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-04-16 10:01:21

Baschet NBA

16 Aprilie 2022, 22:40

Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies

versus
Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves

1.70

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Memphis Grizzlies v Minnesota Timberwolves

FedexForum din Memphis va fi gazda întâlnirii dintre Grizzlies și Minnesota Timberwolves. Acesta va fi primul joc al seriei din sferturile Conferinței de Vest, meci pentru care am pregătit un pariu pe care îl găsiți la finalul articolului. 

Memphis Grizzlies: Forma echipei, știri și statistici

Finalul de sezon a fost unul liniștit pentru gazde ținând cont că și-au asigurat locul 2 în conferință de ceva vreme iar singura lor îngrijorare a fost Ja Morant. Vedeta echipei a lipsit câteva meciuri pe final de sezon din cauza unei accidentări însă a revenit în penultimul joc din sezonul regulat atunci când echipa a câștigat 141:114 cu Pelicans.

În eșecul 110:139 cu Boston din ultima etapă au fost odihniți câțiva jucători cheie însă rezultatele aculumate în ultima săptămână nu prea mai contează, în fiecare meci fiind menajați pe rând titularii care au dus greul tot sezonul. 

Sezonul fabulos al echipei este cu atât mai special întrucât aceștia au devenit prima echipa din istoria ligii care termină pe primul loc la categoriile recuperări, intercepții și blocaje, nicio altă formația nu a reușit să domine toate aceste 3 categorii într-un singur sezon.

Aceștia au avut 115.6 puncte înscrise în medie, ceea ce înseamnă a doua ofensivă din campionat iar când vine vorba de apărare s-au clasat pe locul 12 în sezonul regulat cu 109.9 puncte permise pe meci.

Dillon Brooks este motorul echipei în ambele faze ale jocului și pare pregătit pentru un play-off memorabil. Întreaga echipa are un fizic impozant iar oboseala trebuie gestionată corespunzător în aceste jocuri cu miză. El este inima și sufletul echipei și aduce energie în fiecare joc însă acest colectiv format și condus de Taylor Jenkins este unul special, foarte puternic, care poate câștiga această conferință luna viitoare.

Minnesota Timberwolves: Forma echipei, știri și statistici

Minnesota a fost cap de serie 7 în acest post-sezon, a reușit să obțină biletul pentru play-off încă din primul joc când a trecut de ocupanta locului 8, Los Angeles Clippers. Obiectivul echipei a fost bifat, așadar ce vine de acum va fi ca un bonus însă aceștia nu par pregătiți să treacă de echipe precum Memphis, Phoenix sau Golden State.

Pentru a câștiga titlu e nevoie de mult mai mult, pe plan ofensiv există în majoritatea timpului doar 3 guri de foc în formație, Karl-Anthony Towns, Russell și Edwards în timp ce treabă murdară din apărare e făcută de Baverley și Vanderbilt.

Echipa e în top 5 în ligă când vine vorba de ritm, puncte marcate, intercepții sau blocaje, fapt ce duce la o confruntare explozivă și la o serie foarte disputată din acest punct de vedere. Apărarea însă e veriga slabă a echipei, aceștia se află pe locul 24 în ligă la acest capitol cu 113.3 puncte permise pe meci.

Pentru această formație a al doilea play-off în ultimii 18 ani iar cel mai bun jucător al echipei, Karl-Anthony Towns nu este într-o formă foarte bună. Mai degrabă Edwards a devenit liderul echipei în ofensivă în acest sezon dar pentru a avea șanse reale la calificare e nevoie de KAT la capacitate maximă. Baverley va face în continuare jocul murdar și va încerca să intre sub pielea adversarilor provocând faulturi și jenând toate vedetele gazdelor.

Statistica meciurilor directe Memphis Grizzlies v Minnesota Timberwolves

Echipele și-au împărțit jocurile directe în acest sezon, fiecare câștigând câte două partide, echipa aflată în postura de gazda izbutind lucrul acesta în toate jocurile.

Cote pentru Memphis Grizzlies v Minnesota Timberwolves

Memphis are prima șansă la victorie în meciul de deschidere al seriei iar la Betano găsim 1.38 cota pentru succesul lor. La cote mărite îl gasim pe Karl-Anthony Towns cu 2.35 pentru 10+ recuperări iar Ja Morant are 2.05 să iasă coșgheter în acest joc

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves Pont: Memphis Grizzlies -4.5 puncte handicap

Se întalnesc primele două ofensive ale ligii, oaspeții fiind primii la acest capitol, așadar over-ul merită atenție din acest punct de vedere. Dacă din partea oaspeților nu ne așteptăm la mare lucru în defensivă, gazdele în schimb pot face diferența la acest capitol și să câștige acest prim joc al seriei datorită unei mai bune organizări în aparare. Mă aștept la un succes al urșilor în acest prim joc al seriei iar cota de 1.70 pentru -4.5 puncte pentru un succes al gazdelor am selectat-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive. Asceniunea echipei ar trebui să continue în acest play-off, echipa s-a descurcat excelent și fără Ja o buna perioadă de vreme în acest sezon iar acum la capacitate maximă ar trebui să livreze mai mult și să deschidă aceasta serie cu un succes clar. Acasă în acest sezon echipa are bilanț 30-11.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici