1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves.

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 14.01.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-01-13 09:20:00

Baschet NBA

14 Ianuarie 2022, 03:00

Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies

versus
Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Memphis Grizzlies v Minnesota Timberwolves

FedExForum din Memphis va fi gazda întâlnirii dintre Grizzlies și Minnesota Timberwolves. Meciul e programat să înceapă după ora 03:00 iar noi am pregătit un pariu pentru acest duel dar avem și alte sugestii. 

Memphis Grizzlies: Forma echipei, știri și statistici

Memphis au extins seria de victorii la 10 după succesul 116:108 de ieri noapte în fața celor de la Golden State Warriors, meci în care Ja Morant a ieșit coșgheter cu 29 de puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive iar rivalul Steph Curry a terminat cu un triple-double. 

Se vorbește deja de o nouă rivală pentru Suns și Warriors în Vest, Memphis arată excelent în această perioadă și au 20-4 bilanț după 9-10 în startul sezonului. Deși s-au lipsit și de serviciile lui Morant pentru 20 de zile aproape, echipa este acum pe 3 în Vest cu 29-14 bilanț dintre care 15-8 acasă. 

Adams și Pons sunt în protocolul de sănătate și siguranță al ligii iar Brooks e accidentat. Brooks este piesă importantă în angrenajul echipei având în 21 de jocuri medie de 18.4 puncte înscrise, el lipsind două săptămâni în startul sezonului apoi stând 10 zile în protocolul de sănătate și siguranță al ligii, ulterior accidentându-se iar urmând a reveni între 29 ianuarie și 12 februarie din mai multe surse.

Bane și Jackson Jr. îl ajută enorm pe Morant în evoluția sa iar cei doi se potrivesc de minune alături de Ja, echipa este foarte tânără și dacă își păstrează acest nucleu în 2-3 ani îi vom vedea luptându-se pentru titlul foarte probabil. 

112.2 puncte marchează în medie gazdele și ocupă locul 3 în ligă la acest capitol având o apărare care se clasează pe locul 15 cu 107.9 puncte permise pe meci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Minnesota Timberwolves: Forma echipei, știri și statistici

Minnesota avea 4 victorii consecutive înainte meciului recent pierdut în New Orleans, 125:128. Lucrul pozitiv din acel meci e revenirea lui Beverley, iar cei ce s-au remarcat sunt ca de obicei, Edwards, Towns și Russell alături de Beasley.

Oaspeții au o echipă de top 6 în Vest și dacă rămân sănătoși aș spune ca vor termina în primele 6 în conferință, momentan doar Warriors, Suns, Grizzlies și Jazz par mai puternice, Dallas și Denver cred ca pot fi ajunse și chiar întrecute, mai ales ca suntem abia la mijlocul sezonului. 

Timberwolves au al 12-lea atac din ligă cu 109.6 puncte înscrise în medie și a 19-a apărare cu 108.7 puncte permise pe meci. 

Suntem în  perioada de Dead Tradeline și rămâne de văzut dacă boardul echipei va dori să schimbe ceva în componența lotului, s-a spus că  doar Towns și Edwards vor rămâne indiferent de oferte în echipă însă cred că Russell va fi schimbat doar dacă primesc ceva peste ca valoare, va fi interesant ce urmează.  

Momentan doar argentinianul Balmaro se află în protocolul de sănătate și siguranță al ligii în echipa oaspete. 

Statistica meciurilor directe Memphis Grizzlies v Minnesota Timberwolves

Am avut deja două super confruntări între cele două echipe în acest sezon, Memphis a câștigat în primă instanță cu 125:118 după prelungiri chiar în această arenă urmând ca mai apoi Timberwolves sa își ia revanșa cu vârf și îndesat, 138:95 în Target Center din Minneapolis. 

Cote pentru Memphis Grizzlies v Minnesota Timberwolves

Minnesota poate întrerupe seria de 10 meciuri câștigate la rând de Memphis cu această ocazie, au trio-ul magic apt de joc iar pentru victoria lor avem cotă 2.80 la NetBet . Trebuie să luăm în calcul un over 228.5 cotat acum cu 1.91 la Betano, cotă care va mai scădea pe parcursul zilei pentru ca trendul evident e pe over iar acest lucru se va confirma dacă nu apar absenți pe parcursul zilei în urma testărilor efectuate spre seară, Vanderbilt trebuie urmărit pentru over 9.5 recuperări, cotă 1.82 la Betano, dar și vedeta gazdelor, Ja Morant, pentru over 25.5 puncte înscrise în meci la cotă 1.87 la Betano 

Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves Pont: Peste 221.5 puncte

Mizăm pe over însă luam un prag mai accesbil,over 221.5 puncte înscrise în meci a alegerea aici. Mă aștept ca această cotă de 1.52 să mai scadă dacă nu avem surprize astăzi și intră vreun jucător important în protocolul de sănătate și siguranță al ligii. Oaspeții au 3 meciuri la rând cu 240+ puncte și au toate piesele importante apte de joc în timp ce Grizzlies au moralul până la cer în urma seriei de 10 victorii consecutive. Ambele echipe au ofensive de top, au făcut spectacol în meciurile directe din acest sezon și sunt în top 10 la tempo în ligă, deci avem premise destule pentru această alegere. 13 din ultimele 16 deplasări ale celor din Minnesota s-au terminat în over iar 5 din ultimele 6 întâlniri directe au avut acest deznodământ.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici