1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder, Ponturi Pariuri NBA, 08.02.2023: Lebron James, în fața unei performanțe istorice

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2023-02-07 12:15:00

Baschet NBA

08 Februarie 2023, 05:00

Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers

versus
Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder

2.32

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Los Angeles Lakers v Oklahoma City Thunder

În această dimineață, în Crypto.com Arena, Los Angeles Lakers vor primi vizita celor de la Oklahoma City Thunder într-un duel al ocupantelor 13, respectiv 12 în conferința de vest. Această partidă este programată de la ora 05:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Los Angeles Lakers: Forma echipei, știri și statistici

Los Angeles Lakers ocupă locul al 13-lea în conferința de vest, cu un bilanț de 25 de victorii și 29 de înfrângeri. Dacă OKC este o formație care a surprins plăcut până acum, Lakers se regăsesc de cealaltă parte a baricadei, având un record aproape identic cu rivalii din această noapte, trupa lui Lebron și Anthony Davis a dezamăgit până acum, aflându-se momentan în afara unui loc de Playoff. Situația în conferința de vest este, totuși, destul de echilibrată, iar cu nu mai puțin de 28 de meciuri rămase de disputat până la finele sezonului regulat, Lakers au suficient timp pentru a-și reveni și pentru a evita absența din Post-Season, ceea ce ar echivala cu un eșec total pentru pretențiile unei echipe de un asemenea rang.

 

Lakers au început foarte bine noul an, traversând o serie de cinci victorii consecutive, însă ulterior elevii lui Darvin Ham nu au menținut motoarele turate la același nivel și au început să piardă, din nou, teren. LA au obținut două victorii importante în două deplasări dificile din Est, contra celor de la New York Knicks (129-123), respectiv cu Indiana Pacers (112-111). În cel mai recent meci, cel de duminică dimineața, Lakers au fost învinși, tot în deplasare, scor 126-131 de New Orleans Pelicans.

 

LA Lakers înregistrează, în medie, 117.11 puncte marcate per meci, respectiv 118.37 primite.

 

În aceste momente, întreaga atenție este plasată asupra celor de la Los Angeles Lakers și ăn special asupra lui Lebron James, cel care caută so doboare un record istoric, vechi de mai bine de 38 de ani, cel al marcatorilor all-time. Lebron este la doar 36 de puncte distanță de a-l depăși pe legendarul Kareem Abdul-Jabar, liderul all-time în ceea ce privește punctele marcate, cu 38.387 astfel de reușite.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Oklahoma City Thunder: Forma echipei, știri și statistici

Cu un bilanț de 25 de victorii și 28 de înfrângeri, Oklahoma City Thunder ocupă cea de-a 12-a poziție în clasamentul conferinței de vest, depășindu-i la doar un joc pe rivalii din această noapte, o victorie în dreptul lui Lebron James și compania urmând să formeze o rocadă între cele două echipe. Cu toate că rămân, în continuare, o echipă fără mari pretenții, o eventuală prezență chiar și în turneul play-in reprezentând un adevărat succes pentru OKC, trupa lui Mark Daigneault s-a descurcat neașteptat de bine până în acest moment al sezonului. Majoritatea specialiștilor îi vedeau pe Thunder ca una dintre "pretendentele" la una dintre ultimele poziții în clasament, mulți fiind de părere că principalul lor obiectiv este acela de a obține un pick cât mai bun în draftul din vară.

 

Momentan, OKC au depășit așteptările, iar principalul artizan al acestor evoluții solide a fost Shai Gilgeous-Alexander. Canadianul face un sezon senzațional, fiind liderul incontestabil al echipei, cu o medie de 31 de puncte per meci, 5.6 pase decisive și 4.8 recuperări. SGA a fost de-a dreptul providențial pentru Mark Daigneault, iar cifrele înregistrate până acum nu au rămas nerăsplătite, canadianul fiind selectat pentru prima dată în carieră în All Star Game. Din păcate pentru el, aportul coechipierilor săi a fost destul de modest, Josh Giddey fiind singurul jucător din echipă în afara lui SGA care înregistrează o medie mai mare de 15 puncte per meci (16.2).

 

OKC înregistrează 117.28 puncte marcate per meci și 116.37 primite, defensiva fiind una dintre problemele oaspeților din această noapte. Thunder se poziționează în ultima parte a primei jumătăți a clasamentului în ceea ce privește ratingul defensiv, dar în ultima perioadă au avut destule probleme în acest compartiment. Inclusiv azi-noapte, în eșecul suferit în deplasarea din San Francisco, cu Golden State Warriors, elevii lui Daigneault le-au permis adversarilor să înscrie nu mai puțin de 141 de puncte, un meci care a succedat un alt duel în care apărările au fost total lăsate pe plan secund, 153-121 cu Houston Rockets.

 

Absența lui Luguentz Dort a jucat și ea un rol important în lipsa eficienței defensive a echipei. Dort, unul dintre oamenii de bază a lui Daigneault, în special pe plan defensiv, a absentat în ultimele cinci jocuri din cauza unor probleme la tendon și este incert și pentru partida din această noapte.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Los Angeles Lakers v Oklahoma City Thunder

Deși sunt rivale în conferința de Vest, cele două formații se află la primul duel direct al sezonului regulat.

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

 

Cote pentru Los Angeles Lakers v Oklahoma City Thunder

Pentru cel puțin 123 de puncte înscrise de Los Angeles Lakers, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.88.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder Pont: Lebron James (LAL) peste 34.5 puncte

Los Angeles Lakers și Oklahoma City Thunder se vor întâlni într-un duel interesant cu posibile implicații pentru Post-Season, în prezent cele două formații, ocupante ale pozițiilor 12, respectiv 13 în Vest având un bilanț aproape identic. Ceea ce stârnește, însă, cu adevărat interesul față de această partidă este borna incredibilă pe care Lebron James, superstarul gazdelor, este aproape să o atingă. După cele 27 de puncte înscrise duminică dimineața în fața celor de la New Orleans Pelicans, Lebron este la 36 de puncte distanță de a deveni noul lider all-time în ceea ce privește numărul punctelor marcate în carieră. Cu 38.352 de puncte la activ, Lebron îl va depăși în această dimineață pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar dacă va reuși să înscrie cel puțin 36 de puncte, urmând să doboare un record vechi de mai bine de 38 de ani. Cu siguranță Lebron va dori să atingă această performanță senzațională chiar în arena din Los Angeles (fostul Staples Center) și, cu toate că are șansa să facă acest lucru și în meciul următor, duelul viitor pentru Lakers fiind tot pe teren propriu, în compania celor de la Milwaukee Bucks, sunt câteva indicii care ne duc cu gândul că recordul ar putea fi doborât astăzi. În primul rând, conform ultimelor informații, prețul biletelor pentru această partidă a explodat pur și simplu, cu mai bine de 350% față de prețul inițial, unele bilete atingând chiar valori astronomice. În al doilea rând, oficialii NBA au decis să mute acest meci pe TNT, la televiziunea națională, astfel că performanța lui Lebron va fi transmisă gratuit, pe cablu, pentru toți iubitorii baschetului de peste ocean. Având în vedere că duelul cu Bucks se anunță unul foarte greu pentru Lakers, Lebron poate profita de un matchup mult mai favorabil în această dimineață, împotriva unei formații care și-a depășit condiția până acum. OKC se prezintă modest în apărare, iar absența lui Dort nu le îmbunătățește deloc situația, ba dimpotrivă. Cred că Lebron va fi extrem de motivat să depășească recordul în această noapte și mă aștept ca majoritatea mingilor să-l caute pe superstarul din Los Angeles. Pronosticul meu merge pe cel puțin 35 de puncte înscrise de Lebron James, pentru o cotă de 2.32. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Betano.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici