1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Los Angeles Clippers vs Phoenix Suns - Ponturi pariuri NBA playoff. 01.07.2021. Phoenix sunt cu un pas în finala NBA!

Los Angeles Clippers vs Phoenix Suns - Ponturi pariuri NBA playoff. 01.07.2021. Phoenix sunt cu un pas în finala NBA!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-06-30 12:25:00

Baschet NBA

01 Iulie 2021, 03:00

Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers

versus
Phoenix Suns

Phoenix Suns

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Los Angeles Clippers v Phoenix Suns

Chiar dacă au cedat meciul trecut, acasă, scor 102-116, Suns sunt la un pas de calificare în finala NBA, având un avans de o victorie împotriva lui Clippers (3-2) în finala Conferinței de Vest.

Phoenix Suns are șansa să ajungă într-o finală de NBA dacă se vor impune în duelul următor de pe terenul lui Clippers, altfel vor duce jocul în decisiv, duel ce se va disputa pe teren propriu.

Clippers au trecut în turul precedent de Utah Jazz (4-2), în timp ce Phoenix i-au depășit categoric pe cei de la Denver Nuggets, scor 4-0.

Cele două formații s-au întâlnit de 8 ori în actuala stagiune, fiecare contorizând câte 4 victorii.

Suns încearcă să ajungă în prima finala NBA din 1993, în timp ce Clippers nu au mai fost atâta de departe în fazele superioare ale competiției niciodată în istoria francizei.

Partida a 6-a din playoff între Los Angeles Clippers și Phoenix Suns se va desfășura pe 1 iulie, de la ora 3:00 pe Staples Center (Los Angeles).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Los Angeles Clippers: Forma echipei, știri și statistici

Clippers nu renunță la finala NBA, iar acest lucru au arătat în dueul precedent când au micșorat distanța la un singur succes față de Phoenix Suns.

Aceștia s-au impus chiar pe terenul lui Suns, scor 116-102 și au o șansă de a egala situația la general dacă se vor impune în duelul următor pe care îl vor disputa pe teren propriu.

Clippers au început lupta cu Phoenix cu două eșecuri suferite în deplasare (120-114 și 104-103), dar până în meciul 6 au reușit să reducă din diferență la un succes, având șanse matematice la un loc în finala NBA din actuala stagiune.

În tururile precedente, Los Angeles au trecut de Dallas Mavericks (4-3) și Utah Jazz (4-2), după ce în sezonul regulat au încheiat pe 4 în Vest.

La ultimul joc în care s-au impus la 14 puncte în fața lui Suns, Clippers au reușit 84 de Field Goals, 40 de recuperări și 20 de assisturi.

Paul George a fost cel mai bun jucător în acest meci cu 41 de puncte, 13 recuperări și 6 assisturi, fiind urmat de Reggie Jackson cu 23 de puncte și Marcus Morris Sr. cu 22 de puncte.

Fără Kawhi Leonard, care a lipsit pentru al 7-lea joc consecutiv, Clippers au reușit să se impună și să creeze speranțe fanilor după această reușită.

Leonard a rămas golgheterul echipei în playoff cu o medie de 30.4 puncte/joc, fiind urmat Paul George cu 27.2 puncte/joc și Reggie Jackson (18.1).

În sezonul trecut, Clippers au încheiat pe 2 în Vest, iar în playoff au trecut de Dallas (4-2), însă au fost eliminați de Nuggets în semifinale (4-3).

Serge Ibaka, Ivica Zubac și Kawhi Leonard sunt accidentați și nu vor evolua în duelul următor.

Dacă se vor impune în jocul următor vor disputa meciul decisiv pe terenul lui Phoenix Suns.

Phoenix Suns: Forma echipei, știri și statistici

După startul în forță reușit în finala Conferinței de Vest împotriva lui Clippers (2-0), după primele 2 jocuri, Suns sunt la un pas de a fi egalați de Los Angeles, după eșecul suferit în meciul precedent, scor 102-116, chiar pe teren propriu.

Cu toate acestea, Phoenix se află la un pas de finala NBA și sunt gata să treacă în turul următor dacă se vor impune în duelul disputat pe terenul lui Los Angeles.

Suns au încheiat pe 2 în Vest, sub Utah, iar în playoff au trecut rând pe rând de LA Lakers (4-2) și apoi de Denver Nuggets (4-0).

La ultimul joc cedat la 14 puncte diferență în fața lui Clippers, Suns au bifat 84 de Field Goals, 41 de recuperări și 22 de assisturi.

Devin Booker a fost cel mai bun marcator cu 31 de puncte, fiind urmat de Chris Paul cu 22 de puncte. Deandre Ayton a contribuit cu 11 recuperări, iar Paul a mai oferit și 8 assisturi.

Abdel Nader a bifat al 2-lea joc consecutiv, venind după lungă accidentare și a izbutit 4 puncte și două recuperări.

Paul încearcă să bifeze prima finala NBA din cariera sa de 16 ani în NBA, iar cu un succes în meciul următor și-ar putea îndeplini visul.

Devin Booker este cel mai bun marcator al echipei în playoff cu o medie de 27.3 puncte marcate/joc, fiind urmat de Chris Paul cu 16.3 și Deandre Ayton cu 16.2.

Abdel Nader nu este complet refăcut și este dat incert pentru acest meci.

Dacă vor ceda și acest joc, Suns vor evolua pe teren propriu în meciul decisiv.

Statistica meciurilor directe Los Angeles Clippers v Phoenix Suns

Clippers și Suns s-au întâlnit de 8 ori în actual stagiune și s-au împărțit în mod egal succesele.

În 227 de confruntări în istoria celor două francize, Los Angeles au bifat 94 de victorii, iar Phoenix au triumfat de 133 de ori.

În playoff s-au duelat de 12 ori, tot Suns fiind echipa cu cele mai multe victorii (7).

Ultima oară când Suns s-a impus la Clippers a fost în actuala stagiune, în playoff, la limită.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 102-116 (2021);

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns 80-84 (2021);

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns 106-92 (2021);

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 104-103 (2021);

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 120-114 (2021).

Cote pentru Los Angeles Clippers v Phoenix Suns

Cele două echipe au disputat dueluri echilibrate în acest sezon și la cum arată jocul, consider că vom avea parte de un nou duel cu puține puncte.

Suns și Clippers sunt două echipe ce și-au depășit condiția în acest sezon, fiind două formații ce au evoluat extrem de bine în fazele superioare.

Phoenix și Los Angeles vor evolua deschis însă vor avea grijă să nu ducă meciul spre unul extrem de spectaculos, ținând cont de ultimele evoluții.

Câștigătoarea din acest duel se va întâlni în finala NBA cu învingătoarea din partida Atlanta – Milwaukee. În finala Conferinței de Est, Hawks și Bucks sunt la egalitate (2-2) după primele 4 meciuri.

Pentru acest pont cu numărul 2, voi miza pe un joc echilibrat, fără prea multe puncte, iar Betano pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Sub 221.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.55.

Los Angeles Clippers vs Phoenix Suns Pont: Victorie Phoenix Suns

Phoenix Suns sunt la un pas de a se califica în finală, dar au nevoie de un succes pentru a putea bifa această performanță. Din 1993 Phoenix nu a mai ajuns în finala NBA, de la duelul cedat în fața lui Chicago Bulls, scor 2-4. De cealaltă parte, Clippers au bifat deja o mare performanță, însă ar putea contoriza un nou record în istoria francizei, dacă se vor califica în finală. Suns au un singur eșec în deplasare, iar la cum au evoluat în acest sezon au șanse mari să se impună și în acest duel. Pontul partidei: Victorie Phoenix Suns – inclusiv prelungiri – cotă 1.95 oferită de Betano.

Miza: 9/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici