1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Los Angeles Clippers vs Charlotte Hornets

Los Angeles Clippers – Charlotte Hornets, Ponturi Pariuri Baschet NBA, 08.11.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-11-07 10:32:00

Ponturi baschet NBA

08 Noiembrie 2021, 04:00

Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers

versus
Charlotte Hornets

Charlotte Hornets

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Los Angeles Clippers v Charlotte Hornets

Los Angeles Clippers și Charlotte Hornets sunt adversare luni (ora 04:00) pentru prima dată în acest sezon în NBA, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Los Angeles Clippers: Forma echipei, știri și statistici

Los Angeles Clippers (4-4) a început mai greu sezonul, dar se află acum într-o serie de trei victorii: 99-94 cu Oklahoma City (acasă), 126-115 și 104-84 cu Minnesota Timberwolves (ambele meciuri fiind disputate în deplasare). În acest ultim joc, californienii au avut un handicap de 20 de puncte în sfertul doi, dar la final au câștigat cu 20 de puncte avans.

În absența lui Kawhi Leonard, care a suferit o accidentare gravă în play-off-ul sezonului trecut și lipsește pentru o perioadă mai lungă, Paul George a devenit liderul incontestabil al echipei. El are o medie de 27,9 puncte în cele 8 partide de până acum, dar randamentul lui a fost mai sus, cel puțin până la această oră, în deplasare. În Staples Center, George are o medie de 24,8 puncte. De asemenea, vedeta gazdelor are și o medie de 8,1 recuperări. Joacă în medie 35 de minute pe joc.

Deși se detașează net de colegi, Paul George a ținut să remarce după ultima evoluție aportul colegilor. Reggie Jackson și Terance Mann și-au ridicat și ei nivelul recent.

LA Clippers a disputat 4 meciuri pe teren propriu până la această oră, iar procentajul este de 50%. A mai învins Portland pe teren propriu, cu 116-86. Una din cele două înfrângeri a venit cu o adversară din Est, Cleveland Cavaliers: 79-92. Pe lângă Kawhi Leonard, gazdele mai au încă o absență notabilă, cea a lui Serge Ibaka.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Charlotte Hornets: Forma echipei, știri și statistici

Charlotte Hornets (5-5) nu a avut rezultate deosebite în ultimele meciuri, dar are o echipă talentată, de mare perspectivă, cu potențial de a prinde play-off-ul în Est, unde valoarea întrecerii a crescut substanțial. După un debut de sezon cu 4-1, băieții lui James Borrego au pierdut 4 din ultimele 5 jocuri. Ultimele două partide au însemnat înfrângeri categorice, ambele în deplasare: 92-114 cu Golden State Warriors și 110-140 cu Sacramento Kinng. Trei din ultimele 4 eșecuri au venit în deplasare.

Dar echipa patronată de Michael Jordan a arătat că este capabilă și de rezultate deosebine pe teren străin. Are o linie de clasament 3-3 „afară”, cea mai valoroasă victorie fiind realizată pe terenul echipei Brooklyn Nets, cu 111-95.

Primul „5” este destul de bine conturat, problema oaspeților fiind faptul că nu au și o bancă de rezerve la fel de competitivă. Doi jucători se detașează în mod deosebit la Hornets, este vorba despre tinerii LaMelo Ball și Miles Bridges, care au înregistrat deja progrese remarcabile în acest sezon. Foarte probabil, vor reprezenta o provocare dificilă și pentru Clippers.

Bridge este un jucător cu o medie de 22,7 puncte. Recent, cu Golden State a avut o noapte cu 32 de puncte. El aruncă în medie de 8 ori de la 3 puncte și are o eficiență de 37,1%. LaMelo Ball se transformă de la o zi la alta într-o vedetă în această ligă și vrea să demonstreze că poate concura cu oricine. El are un procentaj de 41,1% la 3 puncte și o medie de 19,9 puncte. Pasele decisive încep să devină specialitate casei, având o medie de 7 assists în cele 10 meciuri de până acum.

Nu sunt probleme majore de lot la Charlotte, iar înaintea acestui joc a avut o zi de pauză.

Statistica meciurilor directe Los Angeles Clippers v Charlotte Hornets

Los Angeles Clippers deține o serie de 6 victorii consecutive în confruntările cu Charlotte Hornets. Iată cum s-au încheiat ultimele 5 întâlniri directe:

Los Angeles Clippers - Charlotte Hornets 128-109

Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers 115-117

Los Angeles Clippers - Charlotte Hornets 111-96

Los Angeles Clippers - Charlotte Hornets 125-98

Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers 90-113

Cote pentru Los Angeles Clippers v Charlotte Hornets

În ultimele 5 confruntări directe, patru dintre acestea au avut o diferență de peste 10 puncte în favoarea gazdelor. LA Clippers au un ascedent moral împotriva celor de la Hornets, dar și din punct de vedere al formei sportive. Pentru o victorie simplă, Paul George & Co au o cotă de 1.50 în oferta de pariuri Betano. Pentru H1 – 5,5 puncte, cota este 1.95.

Los Angeles Clippers vs Charlotte Hornets Pont: LaMelo Ball peste 6,5 pase decisive

La 20 de ani, LaMelo Ball (Charlotte Hornets) este unul dintre cei mai promițători jucători din noul val în NBA. El s-a consolidat deja ca unul dintre cei mai periculoși jucători de tranziție ai ligii. Nu este un jucător defensiv, cel puțin la acestă oră, dar are o capacitate extraordinară de a organiza atacul. În ultima partidă cu Sacramento Kings a oferit nu mai puțin de 13 pase decisive. Nu a coborât sunt 6 assist-uri în cele mai recente 5 partide. Iar cu o medie de 7 pase decisive, ocupă locul 12 la acest capitol în competiție. LaMelo Ball merită urmărit cu atenție și în acest meci, este un jucător care oferă niște pase geniale, dincolo de faptul că este și unul dintre principalii realizatori ai echipei.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici